Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Buzdolabının kapağını açıp açıp;iğneleri,ilaçları sevip okşamak nedir yaa kızlar Neredeyse onlara sarılıp uyucam,bir itibar ediyorum ki sormayın

Merhaba canım inan aynı şeyleri yaşıyoruz özellikle sevinenlerin bile olduğunu bildiğim kısım derinden yaralıyor beni. Tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif sonucu görürsün. Bende haftaya ilk görüşmeme gideceğim benimde ilk denemen olacak çok gergin stresli ve heyecanlıyım umarım herşey güzel olur

Teşekkür ederim canım seninde hayırlı uğurlu olur inşallah. İlkin verdiği heyecan tedirginlik endişe hepsinden var inşallah her şeyin yolunda gider

Teşekkür ederim canım seninde hayırlı uğurlu olur inşallah. İlkin verdiği heyecan tedirginlik endişe hepsinden var inşallah her şeyin yolunda gider
Amiin, rica ederim. Aynen öyle canım insan süreci sadece anlatılanlardan bilince farklı hissediyor. Nerede tedavi görecektin acaba?

inşallah pozitif sonuç verirsin dualarım sizinle arkadaşlar
Benimde bugünler içim çok sıkkın sanki süre geçmiyormuş gibi
Canım başlamadan ben de öyleydim. Ağlaya ağlaya başladım ilaçlara. Ama başladıktan sonra içimden savaşçı çıktı. Negatif sonuçta bile yılmadım daha da gayret geldi. Depresyondaydım ne zamandır ama bebeğim için çabalamak çok iyi geldi bana. Depresyondan çıktım yemin ederim. Sen de öyle düşünmeye çalış. Hiç içini sıkma, çocuk öncesi günler keyif yap, çocuktan sonra kendinle ilgilenmeye vaktin bile kalmayacak

çok haklısın aslında olumsuzluk abidesiyim hep kendimi yiyip bitiriyorum
nolacak nolacak diye daha sürece bile başlamadık artık sürece başlamadan bıkkınlık geldi
Galiba bende depresyona giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…