-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #1.181
Kaçıncı günden beri var kaşık ağrınızSadece kasık ağrım çok oldu hala daha oluyor
Isranbulda sandim hayirli olsun insallahAnkara gürgan klinik ama doktorum orda çalışmıyor sadece tüp bebek işlemi orda gerçekleştirildi
Transferin 2.günü kasığımda batmalar oldu 2 gün sürdü sonra da ağrılar başladıKaçıncı günden beri var kaşık ağrınız
Çok erken başlamış belirtileriniz umarım bende belirti olmadan pozitif görenlerden olurumTransferin 2.günü kasığımda batmalar oldu 2 gün sürdü sonra da ağrılar başladı
Saol canım yazıcam sonucu alınca. Bu sefer pozitif haber vermeyi o kadar istiyorum ki.
inşallah pozitif sonuç verirsin dualarım sizinle arkadaşlarSaol canım yazıcam sonucu alınca. Bu sefer pozitif haber vermeyi o kadar istiyorum ki.
Merhaba canım inan aynı şeyleri yaşıyoruz özellikle sevinenlerin bile olduğunu bildiğim kısım derinden yaralıyor beni. Tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif sonucu görürsün.Kızlar merhaba öncelikle Rabbim herkesin gönlüne göre versin bende kısmetse haftaya başlıyorum tedaviye bir yerden başlayacağım tabi bunu kabullenmek zor oldu biraz etrafınızda kolayca hamile kalanlar varken bu yollardan geçmemiz beni derinden üzüyordü. Tabi ailelerde buna dahil olunca olay bambaşka oluyor inanabiliyor musunuz sevinenler bile var bende uzun süredir burayı takip ediyordum aranıza katılmak istedim birbirimize moral oluruz diye benim ilk olacak onun için bayağı tedirginim açıkçası
Harika bir haber Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok sevindimKızlar transferimin 7.günü 5. Gün embriyosuydu betahcg baktırdım 52 çıktı. Elhamdülillah hamileyim dünden beri ağlıyorum. Allahım hepimize nasip etsin kucağımıza sağlıkla alalım❤
Canim sen kaçıncı günündesininşallah pozitif sonuç verirsin dualarım sizinle arkadaşlar
Benimde bugünler içim çok sıkkın sanki süre geçmiyormuş gibi
Teşekkür ederim canım seninde hayırlı uğurlu olur inşallah. İlkin verdiği heyecan tedirginlik endişe hepsinden var inşallah her şeyin yolunda giderMerhaba canım inan aynı şeyleri yaşıyoruz özellikle sevinenlerin bile olduğunu bildiğim kısım derinden yaralıyor beni. Tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif sonucu görürsün.Bende haftaya ilk görüşmeme gideceğim benimde ilk denemen olacak çok gergin stresli ve heyecanlıyım umarım herşey güzel olur
Aminn Allah razı olsunHarika bir haber Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok sevindim
Amiin, rica ederim. Aynen öyle canım insan süreci sadece anlatılanlardan bilince farklı hissediyor. Nerede tedavi görecektin acaba?Teşekkür ederim canım seninde hayırlı uğurlu olur inşallah. İlkin verdiği heyecan tedirginlik endişe hepsinden var inşallah her şeyin yolunda gider
Canım başlamadan ben de öyleydim. Ağlaya ağlaya başladım ilaçlara. Ama başladıktan sonra içimden savaşçı çıktı. Negatif sonuçta bile yılmadım daha da gayret geldi. Depresyondaydım ne zamandır ama bebeğim için çabalamak çok iyi geldi bana. Depresyondan çıktım yemin ederim. Sen de öyle düşünmeye çalış. Hiç içini sıkma, çocuk öncesi günler keyif yap, çocuktan sonra kendinle ilgilenmeye vaktin bile kalmayacakinşallah pozitif sonuç verirsin dualarım sizinle arkadaşlar
Benimde bugünler içim çok sıkkın sanki süre geçmiyormuş gibi
Gorustunuz mu cem beyle memnun kaldiniz miAralık 28de ilk randevum. Birazdaha zaman var. Doktor ne diyecek hemen tedaviye başlatacak mı olumlu konuşacak mı yoksa bizi zor bir süreç mi bekliyor çok merak ediyorum
yok ben daha ocak ayında adetle birlikte başlayacağımCanim sen kaçıncı günündesin
Hayır canım henüz görüşmedik haftaya bizim randevumuz 28inde gideceğim inşallah bir aksilik olmazsaGorustunuz mu cem beyle memnun kaldiniz mi
keşke transferim olsa hemen gider kan testi verirdimCanim sen kaçıncı günündesin
çok haklısın aslında olumsuzluk abidesiyim hep kendimi yiyip bitiriyorumCanım başlamadan ben de öyleydim. Ağlaya ağlaya başladım ilaçlara. Ama başladıktan sonra içimden savaşçı çıktı. Negatif sonuçta bile yılmadım daha da gayret geldi. Depresyondaydım ne zamandır ama bebeğim için çabalamak çok iyi geldi bana. Depresyondan çıktım yemin ederim. Sen de öyle düşünmeye çalış. Hiç içini sıkma, çocuk öncesi günler keyif yap, çocuktan sonra kendinle ilgilenmeye vaktin bile kalmayacak