-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Hangi tüp bebek merkezi canım senin ki
Valla bilmiyorum çok gerginim ve çok alınganım en ufak şeye ağlıyorum hemen daha transferim bile olmadan bu haldeyim diye kızıyorum da kendime abartma falan diyorumHiç stres yapma herşey olacağına varır
Ücret ilaçlar hariç 10.000 ödedik canimKök
Ücret ne kadar ödiceksiniz peki?
Vallahi ben fatma şahinin tüp bebek merkezine gidicem oraya başvurucamSankoda rapor veriyorlar 3500 lira topma ama ilaçlar çok pahalı raporlu 2 bin falan tutuyor raporsuz 4 ü geçer
Vallahi ben fatma şahinin tüp bebek merkezine gidicem oraya başvurucamÜ
Ücret ilaçlar hariç 10.000 ödedik canim
Fatma şahinin tüp bebek merkezi yok onlar Cengiz Gökçek devlet hastanesine bağlı yerde yaptırıyorlar önceden sankoda yaptırtıyorlardıVallahi ben fatma şahinin tüp bebek merkezine gidicem oraya başvurucam
Dr çok önemli bu tedavide canım sen bilirsin yine ama istersen önce ayrıntılı bir araştr yaptrcağn yerin başarı oranı ne diyeVallahi ben fatma şahinin tüp bebek merkezine gidicem oraya başvurucam
Bende bugün transfere girmeden öyleydim dua oku bol bolValla bilmiyorum çok gerginim ve çok alınganım en ufak şeye ağlıyorum hemen daha transferim bile olmadan bu haldeyim diye kızıyorum da kendime abartma falan diyorum
Ah bir ulaşsam şu transfer günüme sanki yıllar var gibi hissediyorumBende bugün transfere girmeden öyleydim dua oku bol bol
Bizde Antep’te yaptırıyoruz Sanko ismail Temur umarım güzel olur herşey , Abdullah bey işlemleri hangi hastanede yapıyormuş
iz
Raporsuz 6 raporlu 3,502Umay tüp bebek merkezinde yapıyor sanko ne kadar alıyor
Oksapar yakar canımKizlar gobekten ogne yapiyomusunuz yakiyo benimki ya oksapar kan sulandirici
Benimde aynı olur muhtemelenBenim ocakta başlar hatta belki şubata bile kayar diye düşünüyorumben bahçeci umutta yaptıracağım kısmetse eğer. İçini ferah tut canım herşey çok güzel olacak inşallah.
Kizlar gobekten ogne yapiyomusunuz yakiyo benimki ya oksapar kan sulandirici
Tam da bunu soracaktım şimdi oksapar iğneyi bana hemşire kolumun dirsegimin 4 parmak üstünden yap dedi hatta ilkini o yapti cok yakıyorOksapar yakar canım
Daha basindayim bideOksapar yakar canım
Bende gobegimden yapiyorum ama keske kolla bacaktanda nasil yapildigini gosterseydi soyledi ama keske hoster deseydimTam da bunu soracaktım şimdi oksapar iğneyi bana hemşire kolumun dirsegimin 4 parmak üstünden yap dedi hatta ilkini o yapti cok yakıyorbunu gectim iğneyi yaptı damara felan denk gelir diye korkmayın dedi ve ben bugün farkettim ki onun yaptığı yer avuç icim kadar morarmış ben sonraki gün öbür koluma yaptigim için farketmedim kendi yaptığım yerde hiç birşey yok önceki cetrodite iğne de aynısı olmuştu onun yaptığı yer morarmış ti ya zamanında öğretmen lige yöneldik hemşireliğe uzaktim ama böyle hemşireleri gördükçe de ah keşke şimdi evde oturmuş kadro beklerken hemşirelik okusaydin çalışirdin böyleleri den daha güzel yapardın diyorum
Ya göbek bana daga rahat oluyor du kola siringayi sıkamiyorum hep birilerinin desteğiyle ancak yanjBende gobegimden yapiyorum ama keske kolla bacaktanda nasil yapildigini gosterseydi soyledi ama keske hoster deseydim
Gobektende yapabilecegini soylemedi mi ara sor bence yapabilisinYa göbek bana daga rahat oluyor du kola siringayi sıkamiyorum hep birilerinin desteğiyle ancak yanj