Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

İnşallah emekleriniz boşa gitmez kızın abla olur. Dondurulmuş embriyo olacak sanırım. Bunlar önceki tedavinden mi yoksa yeniden mi yumurta topladınız?
Amin inşallah,
Dondurulmuş embriyom yoktu,3 seferinde de tedavi gördüm. 13 yumurta toplandı 6 embriyoyu 5. Güne bıraktılar, bakalım kaçı ulaşacak

Progesteron hormonu ise canım ben dün verdim 49 .39 çıktı bugün transfer olacak sabah 8 de . Ama çoğu klinik buna bakmıyormuş . Adetinin kaçıncı günü ?
Evet canım progestoron testi vercem çarşamba adetimin 16. Günü olcak bu arada hayırlı olsun transferin inşallah güzel haberide alirsın sonra bebeğinide alırsın kucagına inşallah ❤🤲

In

Hayırlı olsun inşallah güzel haberi de alırsın canım darısı bana olsun haftayada benim ❤
Kızlar hepinize hayırlı olsun inşallah dilerim hepiniz seneye bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız belki inşallah bende önümüzdeki hafta hastaneye başvurcam nolursunuz olması için bana dua esin🙏

Kızlar hepinize hayırlı olsun inşallah dilerim hepiniz seneye bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız belki inşallah bende önümüzdeki hafta hastaneye başvurcam nolursunuz olması için bana dua esin🙏
Hepimiz birbirimizin duacisiyiz umarim hic birimizin emekleri bosa cikmaz. Benimde 12 sinde transferim gerceklesti 25 aralik test gunum

Amin canim rabbim çabalarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın sana da banada burada uğraşan herkese rabbim hayırlı sağlıklı uzuun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah 🤲❤❤❤

X