- 31 Ekim 2019
- 444
- 331
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Benim daha 1 gün nasıl gececek bu 10 gün hiç bilmiyorum
En zoru zaten transfer sonrasi Kan testi gununu beklemek oluyor. Sonrasi corap sokugu gibi geliveriyorBenim daha 1 gün nasıl gececek bu 10 gün hiç bilmiyorum
İnşallah kendimi avutuyorum güzel sonuç alalım tek diyeEn zoru zaten transfer sonrasi Kan testi gununu beklemek oluyor. Sonrasi corap sokugu gibi geliveriyor
Simdiye kadar kontrollerde kac tane sayiyorlardi? Sayidan ziyade kalite onemli sayiyi Cok dusunup stresini artirmaSabah yumurta toplamam kızlar, e2 2800 çıktı en son. Kaç yumurta toplanır merak ediyorum
Canım 14 toplanır 1 eksik 1 fazla ama önemli olan sayısı değil olgun çıkan yumurtaSabah yumurta toplamam kızlar, e2 2800 çıktı en son. Kaç yumurta toplanır merak ediyorum
Bana doktorum parol gibi paracetamol grubu ilaclar kullanabikecegimi soylemisti. Senin icin De boyle bir tavsiyesi olmadi mi ?Kizlar tranfrimin 4. Gunu sayilir baa agtisi yasayan oldumu kafamda buzla geziyirum agri kesici almamak icin
Evet soyledi ama parol bende ise yaramiyo agri kesici olarak hep arveles kullaniyorum oyuzden paroluda almak istrmiyorumBana doktorum parol gibi paracetamol grubu ilaclar kullanabikecegimi soylemisti. Senin icin De boyle bir tavsiyesi olmadi mi ?
Senin transferin nezaman olduBana doktorum parol gibi paracetamol grubu ilaclar kullanabikecegimi soylemisti. Senin icin De boyle bir tavsiyesi olmadi mi ?
Benim daha tedavim baslamadI. Bu Ikinci tedavim olacak. Ilk transferimde kullanabilirsin demisti doktorum bir kac kez Cok siddetli bas agrim oldugunda almistim.Senin transferin nezaman oldu
E tabi etkisini gormuyorsan almanin bir anlami yok.Evet soyledi ama parol bende ise yaramiyo agri kesici olarak hep arveles kullaniyorum oyuzden paroluda almak istrmiyorum
Umarim guzel sonuclar alirsinBenim daha tedavim baslamadI. Bu Ikinci tedavim olacak. Ilk transferimde kullanabilirsin demisti doktorum bir kac kez Cok siddetli bas agrim oldugunda almistim.
Aynen yaE tabi etkisini gormuyorsan almanin bir anlami yok.
Insallah. Ben inaniyorum yine hamile kalacagim.Umarim guzel sonuclar alirsin
Ne guzelll insallahInsallah. Ben inaniyorum yine hamile kalacagim.
Hafta ya ama hangi gün olcağnı demedi dr çarşamba progesteron testi verince belli olcak inşallahNe zaman transfer belli oldu mu?
Doktor sayı söylemedi vallaSimdiye kadar kontrollerde kac tane sayiyorlardi? Sayidan ziyade kalite onemli sayiyi Cok dusunup stresini artirma
Olgun yumurtam şimdiye kadar hep az oldu, aslında en çok onu merak ediyorum inşallah bu sefer fazladırCanım 14 toplanır 1 eksik 1 fazla ama önemli olan sayısı değil olgun çıkan yumurta
İnşallah canımOlgun yumurtam şimdiye kadar hep az oldu, aslında en çok onu merak ediyorum inşallah bu sefer fazladır