- 1 Ekim 2018
- 131
- 80
- 35
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Peki butun kan sulandiricilar yakiyor mu yoksa oksapar mi daha fazla yakiyoOksapae en rahat göbekten oluyor kol bacak daha çok yakar kaslı olduğu için. Gebeliğin son gününe kadar rahatlıkla yapabilirsiniz
Amiin canım benim inşallah hayırlısı olurBenimde aynı olur muhtemelen
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım burayı daha iyi takip etmek istiyorum insalllh başarabilirim :)
Canım inşallah ilk denemende pozitifi görürsün sağlıkla kucağına alırsın yavrunuMerhaba.Benimde Aralık 18 de transfer olacak.İlk denememiz.Ve çok heyecanlıyıminşallah güzel sonuçlar alır herkes.Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Benim geçen ay Transfere 1 gün kala iptal oldu beklemek çok zor ama sonu güzel olsun beklenilirAh bir ulaşsam şu transfer günüme sanki yıllar var gibi hissediyorum
Bütünü yakıyor mu bilmiyorum bir ara enoX kullandım o da yakıyordu.Peki butun kan sulandiricilar yakiyor mu yoksa oksapar mi daha fazla yakiyo
İnşallah hayırlısıyla gelir bücürlerimiz ben beklemelere başladım bakalımIn
Hayırlı olsun inşallah güzel haberi de alırsın canım darısı bana olsun haftayada benim ❤
Canım inşallah ilk denemende pozitifi görürsün sağlıkla kucağına alırsın yavrunuhangi sebepten tüp bebeğe başvurdunuz sakıncası yoksa?
Kan pıhtılaşması var mı sizde bana en baştan test yaptırdı doktorum boşuna kullanma diyeBütünü yakıyor mu bilmiyorum bir ara enoX kullandım o da yakıyordu.
Evet var, factor v Heterozigot, mthfr677 heterozigot.Kan pıhtılaşması var mı sizde bana en baştan test yaptırdı doktorum boşuna kullanma diye
Diğerlerini hep gobekten yapınca farklı bı yer daha rahat olur dedim ki zaten şuan benim vurduğum yerlerde sıkıntı yok ya eşimle ya annemle vururuyouzGobektende yapabilecegini soylemedi mi ara sor bence yapabilisin
Ben de adeti bekliyorum 25-26 Aralık’ta olacağım. Senin ne zaman?Merhabalar☺Ben de adet olmayı bekliyorum 2. veya 3. gün nasipse doktora gidicem ve tedavim başlayacak.Normalde adet olmak istemez bir umut hamileyimdir belki derdim ama şuan adet olmayı çok istiyorum
Bugün yarın adet olcam nasipseBen de adeti bekliyorum 25-26 Aralık’ta olacağım. Senin ne zaman?
Ben de 20 sinden sonra başlayacağım sanırım aynı zamanlara denk geleceğizBen de adeti bekliyorum 25-26 Aralık’ta olacağım. Senin ne zaman?
Biliyorum evet canım çok zor bişey ama beklemekten başkada çaremiz de yok ki hayırlısı hakkimızdaBenim geçen ay Transfere 1 gün kala iptal oldu beklemek çok zor ama sonu güzel olsun beklenilir
Ah bende alsaydım bi minnoşlarımı bir an önce hayırlısıylaİnşallah hayırlısıyla gelir bücürlerimiz ben beklemelere başladım bakalım
Ne zaman transfer belli oldu mu?Ah bende alsaydım bi minnoşlarımı bir an önce hayırlısıyla
Kesinlikle rabbim herşeyin hayırlısını versin:)
Biliyorum evet canım çok zor bişey ama beklemekten başkada çaremiz de yok ki hayırlısı hakkimızda