Aralık ayında tüp bebeğe başlayacaklar buraya

Bizde Antep’te yaptırıyoruz Sanko ismail Temur umarım güzel olur herşey , Abdullah bey işlemleri hangi hastanede yapıyormuş
iz

Bizde Antep’te yaptırıyoruz Sanko ismail Temur umarım güzel olur herşey , Abdullah bey işlemleri hangi hastanede yapıyormuş

iz
Allahım inşallah hayırlı sonuçlar versin hayırlı bebişler sağlıklı hayırlısıyla inşllah vallahi ben fatma şahinin tüp bebek merkezine gidicem inşallah memnun kalırım

Herkese merabalar, bende dün transfer oldum, Rabbim insaallah herkesin emeklerinin karşılığını verir, insallah pozitif sonuçları görür ve sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz
Amin inşallah allah emeğinizi boşa vermesin inşallah müjdeli haberi güzel haberi alırsınız rabbim hepinizin gönlünce versin

Merhaba arkadaşlar,
Hepinizin tedavisi pozitif sonuçlanır inşallah
Benim de Pazartesi günü transferim var, 5. gün embriyosu. 3. Denemem olacak, ilkinde düşük yaptım,ikinci denememden de 1 yaşında bir kızım var. Ama yine de heyacanlıyım. Annelik duygusunu Rabbim dileyen herkese yaşatsın

Amin canım inşallah umarım hakkında hayırlısı olur dilerim herşey dilediğin gibi olur

İnşallah emekleriniz boşa gitmez kızın abla olur. Dondurulmuş embriyo olacak sanırım. Bunlar önceki tedavinden mi yoksa yeniden mi yumurta topladınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…