- 16 Eylül 2017
- 212
- 304
- 42
-
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Amin inşallah,İnşallah emekleriniz boşa gitmez kızın abla olur. Dondurulmuş embriyo olacak sanırım. Bunlar önceki tedavinden mi yoksa yeniden mi yumurta topladınız?
İnşallah tutunur canım sana sımsıkıMerhaba kızlar bugün transferim oldu 3 embriyondan sadece 1 tane kalmış dua ediyorum küçük savaşçım bana tutunsun
İnşallah hepsi de ulaşır. Genetik tarama yaptıracak mısınız pekiAmin inşallah,
Dondurulmuş embriyom yoktu,3 seferinde de tedavi gördüm. 13 yumurta toplandı 6 embriyoyu 5. Güne bıraktılar, bakalım kaçı ulaşacak
Amin canım inşallahHerkese merabalar, bende dün transfer oldum, Rabbim insaallah herkesin emeklerinin karşılığını verir, insallah pozitif sonuçları görür ve sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz
Genetik tarama yapılmayacak, diğer ikisinde de yapılmamıştı.İnşallah hepsi de ulaşır. Genetik tarama yaptıracak mısınız peki
Evet canım progestoron testi vercem çarşamba adetimin 16. Günü olcak bu arada hayırlı olsun transferin inşallah güzel haberide alirsın sonra bebeğinide alırsın kucagına inşallah ❤Progesteron hormonu ise canım ben dün verdim 49 .39 çıktı bugün transfer olacak sabah 8 de . Ama çoğu klinik buna bakmıyormuş . Adetinin kaçıncı günü ?
O zaman senin perşembe yada cuma transferin yapılacaktırEvet canım progestoron testi vercem çarşamba adetimin 16. Günü olcak bu arada hayırlı olsun transferin inşallah güzel haberide alirsın sonra bebeğinide alırsın kucagına inşallah ❤
Hayırlı olsun inşallah güzel haberi de alırsın canım darısı bana olsun haftayada benim ❤Kızlar günaydın bugün benim de transferim var, dualarınızda bana da yer verir misiniz
Kızlar hepinize hayırlı olsun inşallah dilerim hepiniz seneye bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız belki inşallah bende önümüzdeki hafta hastaneye başvurcam nolursunuz olması için bana dua esinIn
Hayırlı olsun inşallah güzel haberi de alırsın canım darısı bana olsun haftayada benim ❤
Hepimiz birbirimizin duacisiyiz umarim hic birimizin emekleri bosa cikmaz. Benimde 12 sinde transferim gerceklesti 25 aralik test gunumKızlar hepinize hayırlı olsun inşallah dilerim hepiniz seneye bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız belki inşallah bende önümüzdeki hafta hastaneye başvurcam nolursunuz olması için bana dua esin
Bende gaziantep deyim kizlar benimde Halil İbraim Özdurak haftaya transferim olcak inşallahBizde Antep’te yaptırıyoruz Sanko ismail Temur umarım güzel olur herşey , Abdullah bey işlemleri hangi hastanede yapıyormuş
iz
Hangi tüp bebek merkezi canım senin kiBende gaziantep deyim kizlar benimde Halil İbraim Özdurak haftaya transferim olcak inşallah
Amin canim rabbim çabalarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın sana da banada burada uğraşan herkese rabbim hayırlı sağlıklı uzuun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallahKızlar hepinize hayırlı olsun inşallah dilerim hepiniz seneye bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız belki inşallah bende önümüzdeki hafta hastaneye başvurcam nolursunuz olması için bana dua esin
Ay ben çook heycanlıyim günler şimdiden geçmiyor bana tast gününe kadar nasıl durcam bilmiyorummmO zaman senin perşembe yada cuma transferin yapılacaktır
Hiç stres yapma herşey olacağına varırAy ben çook heycanlıyim günler şimdiden geçmiyor bana tast gününe kadar nasıl durcam bilmiyorummm
Amin canım benim amin inşallahAmin canim rabbim çabalarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın sana da banada burada uğraşan herkese rabbim hayırlı sağlıklı uzuun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah❤❤❤
Merkez değil canim özel muayene benimkiHangi tüp bebek merkezi canım senin ki
Ücret ne kadar ödiceksiniz peki?Merkez değil canim özel muayene benimki
Benimde pazartesi transferBende gaziantep deyim kizlar benimde Halil İbraim Özdurak haftaya transferim olcak inşallah
Sankoda rapor veriyorlar 3500 lira topma ama ilaçlar çok pahalı raporlu 2 bin falan tutuyor raporsuz 4 ü geçerKök
Ücret ne kadar ödiceksiniz peki?