aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Son bir gun hadi 31 ocakta guzel haberler duyalim insallah canlar burda 6 hamilemiz oldu 1 ay da6 guzel haberler aldik insallah diger topikte de guzel haberler aliriz insallah

Subat ayi ve mart ayi allahin izniyle hamile oluruz insallah ( kun fe yekûn) burdaki topikte bulusalim arkadaslar yeni adresi goole yazalim bir birimize dua ile destek olalim motive edelim arkadaslar hadi ugur getirsin bizlere insallah.. amin

Subat ayi ve mart ayi allahin izniyle hamile oluruz insallah ( kun fe yekûn) burdaki topikte bulusalim arkadaslar yeni adresi goole yazalim bir birimize dua ile destek olalim motive edelim arkadaslar hadi ugur getirsin bizlere insallah.. amin
İnşallah canımm hayırlı haberlerini bekliyoruz, sürekli takipteyim topigi :)

İnş cnmm dualarmz hepmzle artk hepmz için dua edyorm rabbm kimsenin kucagını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin bu ay dogum gunum benm inş bana da surprz olur:)

İnşallah canımm hayırlı haberlerini bekliyoruz, sürekli takipteyim topigi :)
Allah razi olsun canim dua et bebek isteyenlere rabbim hamilelerin duasini cabuk kabul edermis insallah kabul olur ...

İnş cnmm dualarmz hepmzle artk hepmz için dua edyorm rabbm kimsenin kucagını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin bu ay dogum gunum benm inş bana da surprz olur:)
Hadi seni yeni topikte bekliyoruz( subat ayi ve mart ayi allahin izniyle hamile oluruz insallah (kun fe yûn ) google yaz linki bulursun tatlim insallah dogum gunun en guzel gunun olur insallah

Hadi seni yeni topikte bekliyoruz( subat ayi ve mart ayi allahin izniyle hamile oluruz insallah (kun fe yûn ) google yaz linki bulursun tatlim insallah dogum gunun en guzel gunun olur insallah
Adetimin btmesni bekliorm heycanla:) bi arkdsım adetten sonra hamle kalma olasılıgı dha yuksek dedi 4. Ye hamile hep adet bittgi zmn kalmış inş diorm darısı basıma

Adetimin btmesni bekliorm heycanla:) bi arkdsım adetten sonra hamle kalma olasılıgı dha yuksek dedi 4. Ye hamile hep adet bittgi zmn kalmış inş diorm darısı basıma
4 bebegmi massallah hepsi cinsiyeti ne peki adetten sonrasi kiz diyorlar onun icin sordum benim oglusum var kizim olsun isterim hadi hayirlisi olsun senin icin

merhaba kizlar bizde bu ay cocuk denemelerine başladık. yalniz sunu sorucam sanki spermler geri disari cijti.bu normalmi.

merhaba kizlar bizde bu ay cocuk denemelerine başladık. yalniz sunu sorucam sanki spermler geri disari cijti.bu normalmi.
Canim bisey olmaz giden gidiyor sen rahat ol yeni topinkimize buyur canim.(subat ayi ve mart ayi allahin izniyle hamile oluruz insallah (kun fe yekûn ) google yaz link cikar canim orda birbirimize dua edelim motive edelim pozitif olalin bekliyoruz tamammi canim

Keseyim gördüm tam 6 haftalık. Haftasına göre gidiyormuş. İki hafta sonra da bebisi gorcez şimdi çok minik kesesi bile görmeme imkan yoktu canım :)

hayırlısı olsun canım benm bende keseyi 4 haftalıkken gördük küçüçüktü şimdi 6.haftadayım doktor bu hafta cumartesi gidicem inş. kalp atışlarını duyucaz 6 haftalıkken duyulabiliomuş birde sanırım bizim ufaklık normale göre daha aceleci davranıyor çok şükür tüm değerlerim haftalarımıza göre yüksek.
inşallah kalp atışlarını da duyarız bebişlerimizin

canim cok.sevindim sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim ocak ayida bitti burda 6 kisiden hamileyim suprizleri duyduk insallah digee topinkte devam eder hamilelikler insallah

canim cok.sevindim sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim ocak ayida bitti burda 6 kisiden hamileyim suprizleri duyduk insallah digee topinkte devam eder hamilelikler insallah
inşallah canım allah tüm isteyen herkese taddırsın bu duyguyu, inanması zor ama güzel sağlıklaaa büyüsünler inş hepsi

merhaba kızlar benim sat:12/01/2016.
31/01/2016 tarihinde sabah uyandığımda iç çamaşırımda kahverengi leke vardı bat:08/02/2016 acaba hamiş olabilir miyim korunmuyoruz artık bu 2. ayım 1. ayımda ümitlenmiştim şimdi ümitlenmek pek istemiyorum inşallah hamişimdir :) o leke yerleşme kanaması ise ne zaman test yaptırmalıyım aranızda böyle bir şey başına gelen var mı?

kan testı yaptrcaksm ayın 6 7 snde yaptrsan cıkar cnm. hakknda hayrlısı olsun

Mrb cnm nasılsın nabtın adet oldun mu?
Evet canim 01-02-2016 sat tarihim 26-27 bat tarihim insallah bu ay ugurlu gelir canim yeni topinke gel google yaz (subat ayi ve mart ayi allahin izniyle hamile kaliriz insallah )(kun fe yekûn ) googuldan bi linke tikla canim orda yazisalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…