- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.081
kan testı yaptrcaksm ayın 6 7 snde yaptrsan cıkar cnm. hakknda hayrlısı olsun
Anladm cnm tamamdr. Ben bsy sormak istyorum benm adet bittikten 2 3 gun sonra bacak ve bel agrısı oluyo 1 hafta 10 gun suruyo sonra goguslerm agrmya baslıyo neden olablr bilgnz var mı ? Benim yumurtlma tarhlerm değişio adet duzensz oldgu için onla mı alakalı olablr acabaEvet canim 01-02-2016 sat tarihim 26-27 bat tarihim insallah bu ay ugurlu gelir canim yeni topinke gel google yaz (subat ayi ve mart ayi allahin izniyle hamile kaliriz insallah )(kun fe yekûn ) googuldan bi linke tikla canim orda yazisalim
kasik agrisi yumurtan gelismeye basliyor ve 14-15 gunlerde yumurtan catlamaya basliyor canim. sen.iliski icin 8-10-12-14-16-18-20 gunlerde iliskide bulunursan bebis sansin cok olur insallah en kisa zamanda bebegine kavusursun cnmAnladm cnm tamamdr. Ben bsy sormak istyorum benm adet bittikten 2 3 gun sonra bacak ve bel agrısı oluyo 1 hafta 10 gun suruyo sonra goguslerm agrmya baslıyo neden olablr bilgnz var mı ? Benim yumurtlma tarhlerm değişio adet duzensz oldgu için onla mı alakalı olablr acaba
Amin cnm hepmz inşkasik agrisi yumurtan gelismeye basliyor ve 14-15 gunlerde yumurtan catlamaya basliyor canim. sen.iliski icin 8-10-12-14-16-18-20 gunlerde iliskide bulunursan bebis sansin cok olur insallah en kisa zamanda bebegine kavusursun cnm
Beni iki hafta sonra cagırdı evet istese görebilir alttan muayene ile her türlü görür ama gerek yok Çünkü bu ilk gebelik değil benim ilki boş. Gebelikti içim cok rahat bunda :) doktorum karnımı bile fazla bastırmadı zaten haftasına göre de gidiyormuş o yüzden iki hafta sonra görcez dedi cuma günü gidicem bende 7+2 hamileyim canım. Sen görebildin mi :)hayırlısı olsun canım benm bende keseyi 4 haftalıkken gördük küçüçüktü şimdi 6.haftadayım doktor bu hafta cumartesi gidicem inş. kalp atışlarını duyucaz 6 haftalıkken duyulabiliomuş birde sanırım bizim ufaklık normale göre daha aceleci davranıyor çok şükür tüm değerlerim haftalarımıza göre yüksek.
inşallah kalp atışlarını da duyarız bebişlerimizin
Beni iki hafta sonra cagırdı evet istese görebilir alttan muayene ile her türlü görür ama gerek yok Çünkü bu ilk gebelik değil benim ilki boş. Gebelikti içim cok rahat bunda :) doktorum karnımı bile fazla bastırmadı zaten haftasına göre de gidiyormuş o yüzden iki hafta sonra görcez dedi cuma günü gidicem bende 7+2 hamileyim canım. Sen görebildin mi :)
İnşallah senden haber bekliyorum canımm :) ben sürekli kusuyorum ağrım çok nadir oluyor canımm yani bi kere çok fena saplandı geçti olur o normaldir endişe etme :)yarın gidicem canım inş. bir sıkıntı çıkmaz umarım. bulantıların falan nasıl birde kasık ağrıların benm ikiside fazla hissedilir durumda ne zman geççek şu kasık ağrısı bilmioyrum.
HAKLISIN canım bnm Rabbim herkese bu ağrıları tatmayı nasip etsin :) bebişler kendilerini unutturmuyorlar bu agrılarlaHamile olalimda olsun ya cekmeye raziyim biliyorumki 9 ayin sonu mutluluk kizlar sukuredelim saglikli
sihatli evladimiz olur insallah ... amin
ay kıyamam yaaaa ben de kusma yok hep bulantı ve kuru ögürme ama o bile hayatımı zorlaştırırken kusma konusunda allah yardımcın olsunİnşallah senden haber bekliyorum canımm :) ben sürekli kusuyorum ağrım çok nadir oluyor canımm yani bi kere çok fena saplandı geçti olur o normaldir endişe etme :)
Selam cnim bebisimin kalp atislarni da duyduk cok sukur, icim biraz daha rahatladi ,inanilmaz bir duygu güp güp seslerini duyunca daha iyi anlyomuş insan 2 canli oldgunu Rabbim hepimize elimize almayi nasip etsin we tüm isteyenlere bu guzel duyguyu wersnBeni iki hafta sonra cagırdı evet istese görebilir alttan muayene ile her türlü görür ama gerek yok Çünkü bu ilk gebelik değil benim ilki boş. Gebelikti içim cok rahat bunda :) doktorum karnımı bile fazla bastırmadı zaten haftasına göre de gidiyormuş o yüzden iki hafta sonra görcez dedi cuma günü gidicem bende 7+2 hamileyim canım. Sen görebildin mi :)
Bende yarin duyucam inşallah herşey yolundadır. :)Selam cnim bebisimin kalp atislarni da duyduk cok sukur, icim biraz daha rahatladi ,inanilmaz bir duygu güp güp seslerini duyunca daha iyi anlyomuş insan 2 canli oldgunu Rabbim hepimize elimize almayi nasip etsin we tüm isteyenlere bu guzel duyguyu wersn
Canim sen gebesin zaten kesen gelistigi icin agri olur kan tahlili tekrar yapmadinmi canim yukseldi degilmi doktorun ne zaman cagirdi insallah atislarinida duyarsin insallah guzel haberler getir hadi insallah kalp atisini 6-7 haftada duyarsin tatlimArkadaşlar adet olacakmışım gibi kasıklarımda agri var. Sizde de oldu mu?
Kalp atışını sizler ne zaman duydunuz?
Inşalh yolndadir merak etme hbr wer hayrlsi cnim bnimBende yarin duyucam inşallah herşey yolundadır. :)
6000 oldu en son değerim cnm. İnş bakalim. 7m haftada gidicem doktoraCanim sen gebesin zaten kesen gelistigi icin agri olur kan tahlili tekrar yapmadinmi canim yukseldi degilmi doktorun ne zaman cagirdi insallah atislarinida duyarsin insallah guzel haberler getir hadi insallah kalp atisini 6-7 haftada duyarsin tatlim
Cnim naptin duydun mu tıp tıplari bebisin?Bende yarin duyucam inşallah herşey yolundadır. :)
Çok sükür bende tattım bu duyguyu kalp atışlarını duyduğumda hayatımda ilk defa mutluluktan ağladım. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu :)Inşalh yolndadir merak etme hbr wer hayrlsi cnim bnim
AMİNNNN ...çok şükür cnım bnm çok sevindim sağlıkla eline al inşallahh...Çok sükür bende tattım bu duyguyu kalp atışlarını duyduğumda hayatımda ilk defa mutluluktan ağladım. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?