• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Evet gitti gidiyor.com dan aliyorum 20+6 adet 20 tl sende ordan uygun olani alirsin canim 20 ovu 6 adet gebelik 20 tl sende bak

Topink adresi neydi vanım gireyim oraya. Aldım dun yaptım ama negatif cktı anlamadm yumurtlamıyo muyum ben ya :(
10. Gunde basliyorsun teste pozitifi 12-14-16- gunlerde gorursun canim10-11-12-13-14-15-16- gunlerden birinde pozitifi gorursun eger goremezsen gorene kadar test her gun sabah 10-11 satlerde yap ama 3 saat yemek su icilmicek hergun ayni satte yap ben sabah 9 da uyanip saat 10 kadar kahvalti yapmiyordum testi yapiyordum sende oyle yap iyi sonuc veriyor sabah uykudan uyaninca vucuta 1 saat uykudan uyanmis olucak cunku vucutta hormonlar uykudan hemwn sonra iyi sonuc vermiyor vucut 1 saat uyanik olsun ben 9 da uyanip hicbir sey yemeden icmeden 10 da testi yapiyorum uyandiktan 1 saat sonra yaptim

Son düzenleme:
Topink actim diye yazmistim canim.unuttun sanirim ama girmiyordum bir kac gundur sen nasilsin ben iyiyim cok sukur
Allah iyilik versin canım benim bende çok iyiyim şükür :) gördüm biliyorum topik açtığını canım yeni topigin uğurlu gelirde şubat ayı bebiş haberini alırız insallah :)

Allah iyilik versin canım benim bende çok iyiyim şükür :) gördüm biliyorum topik açtığını canım yeni topigin uğurlu gelirde şubat ayı bebiş haberini alırız insallah :)
Amin canim.insallah isteyen.herkeze rabbim saglikli bebekler nasip etsin insallah

Topink adresi neydi vanım gireyim oraya. Aldım dun yaptım ama negatif cktı anlamadm yumurtlamıyo muyum ben ya :(
Subat ayi ve mart ayi allahin izniyle hamile oluruz insallah..(.kun fe yekûn) topik adi bu tatlim bir tane hamile haberi aldik umarim ugur getirir topinkimiz

merhaba bi sorum olacak size 19 şubatta adet olucam adetten 5 gün önce kanda beta hcg baktırdım ama gebelik yok. Fakat hala kasıklarımda acayip batma var ağrı kesici almak istemiyorum hala hamilelik olma ihtimali varmıdır ya da bugun yaptırmalımıyım tekrar kan testi?

merhaba bi sorum olacak size 19 şubatta adet olucam adetten 5 gün önce kanda beta hcg baktırdım ama gebelik yok. Fakat hala kasıklarımda acayip batma var ağrı kesici almak istemiyorum hala hamilelik olma ihtimali varmıdır ya da bugun yaptırmalımıyım tekrar kan testi?
Canim insallah bebegin seninledir bence kan ver pozitif degilse dojtora gorun derim altinda baska hastalik cikmasin kirstte ayni belietileri verebiliyor. yarin kanda baktir bizede haber ver gelismelerden insallah bebeginlesidir

Çok sükür bende tattım bu duyguyu kalp atışlarını duyduğumda hayatımda ilk defa mutluluktan ağladım. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu :)

Selam canım nasılsın nasıl gidiyor bakalım bebişle... dokora gitmenin sıklığı şuan nasıl canım,
ben hala 2 haftaya bir doktora gidiorum arkadaşlarım ayda 1 doktora gitmen gerek diyor senin nasıl randevu sıklıkların merak ettm

Selam canım nasılsın nasıl gidiyor bakalım bebişle... dokora gitmenin sıklığı şuan nasıl canım,
ben hala 2 haftaya bir doktora gidiorum arkadaşlarım ayda 1 doktora gitmen gerek diyor senin nasıl randevu sıklıkların merak ettm
Beni 3 hafta sonra çağırdı 3 hafta çağırıyor son aylar da her hafta çağırıyor. Neden iki hafta da gidiyorsun :)

Valla hep 2 haftaya bir çağırdı ona göre gittim ama bundan sonraki süreçte 3 haftaya bir dedi.
doktorumu değiştirmeyi planlıyorum bakalım yeni doktor nasıl olacak.
siz nasılsınız bakalım...

Valla hep 2 haftaya bir çağırdı ona göre gittim ama bundan sonraki süreçte 3 haftaya bir dedi.
doktorumu değiştirmeyi planlıyorum bakalım yeni doktor nasıl olacak.
siz nasılsınız bakalım...
Memnun değilsen geç olmadan değiştir tabi canımm :) iki hafta çok erken 3 haftada bir ideal olanı. Benim kusmalarım bulantilarim bitmek bilmiyor :) senin nasıl gidiyor :)

Memnun değilsen geç olmadan değiştir tabi canımm :) iki hafta çok erken 3 haftada bir ideal olanı. Benim kusmalarım bulantilarim bitmek bilmiyor :) senin nasıl gidiyor :)
Oohh ne guzel iste bebege sahip olmak kolay degil canim birde cinsiyetini merak ettim insallah burdan hepinizde haber verirsiniz benim oglum var kizim olsun cok istiyorum saglik sihatli bir kiz cocugum olmasini cok istiyorum rabbim gonlumuzdekini nasip eder insallah merakla bekliyorum haberlerinizi kizlar ;)

Canim naptin gorunmuyorsun insallah guzel habeler vardir senden rabbim bebegini sana nasip eder insallah varmi bir gelisme hadi haberini bekliyorum

Oohh ne guzel iste bebege sahip olmak kolay degil canim birde cinsiyetini merak ettim insallah burdan hepinizde haber verirsiniz benim oglum var kizim olsun cok istiyorum saglik sihatli bir kiz cocugum olmasini cok istiyorum rabbim gonlumuzdekini nasip eder insallah merakla bekliyorum haberlerinizi kizlar :KK66:
Bana erkek diyorlar canımm :) bende erkek hissediyorum erkek sağ da kız solda oluyormuş genelde böyle bişey var mı acaba :) bu arada Allahim hiç ummadığın anda sana da nasip eder inşallah :)

Back