• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Rabbim hakkimda hayirli olani hayirli olanida hakkima versin insallah .. amin tamam tatlim verecem kismetimde varsa yukselir sanirim varsa bebegim melegim 45 olmusdur yoksa duser
Canm ya bişey sorcam bn smdi baktım 13 subat yumurtlama gunu yazıyo o hun mu ilişkide bulunmam lazm yoksa ondan once mi? Benim kafa iice karstı

Canm ya bişey sorcam bn smdi baktım 13 subat yumurtlama gunu yazıyo o hun mu ilişkide bulunmam lazm yoksa ondan once mi? Benim kafa iice karstı
Canim 13 diyorsa 8 gun basla gun asiri olsun iliskilerin 20 gunune kadar iliski olsun 13 gunde mutlaka olsun onemli olan icerde sperm olmasi 2- 3 gun yasiyorlar spermler ona gore dusun canim bir gece iliski bir gece yok o sekilde birde sabah iliskileri spermler daha hareketli oluyor canim arada sabah iliskileri olsun allahim insallah bebegini bu ay verir .. amin

Rabbim hakkimda hayirli olani hayirli olanida hakkima versin insallah .. amin tamam tatlim verecem kismetimde varsa yukselir sanirim varsa bebegim melegim 45 olmusdur yoksa duser
Canim Günaydın bekliyoruz güzel haberlerini sen bize hep destek oldun hep motive ettin üzüldük destek olsun şimdi sende pozitif düşün ne olur üzme kendini hersey allah dan bunu unutma cuma mübarek gün herseyin hayırlısı duaları seninle :KK68:

Canim Günaydın bekliyoruz güzel haberlerini sen bize hep destek oldun hep motive ettin üzüldük destek olsun şimdi sende pozitif düşün ne olur üzme kendini hersey allah dan bunu unutma cuma mübarek gün herseyin hayırlısı duaları seninle :KK68:
Amin canim gunaydin verdim kan sonucu aksama cikar netten takip ediyorum saglik ocagina verdim yoksa pazartesiye kalir neyseki netten alabiliyorum sonucu ;)

Tilbe_ Tilbe_ canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik doktora gittin mi gördün mü minik kalbi
Keseyim gördüm tam 6 haftalık. Haftasına göre gidiyormuş. İki hafta sonra da bebisi gorcez şimdi çok minik kesesi bile görmeme imkan yoktu canım ;) :)

Çok halsizim sabahları çok midem bulanıyor bir an önce kahvaltı hazırlayıp yemeye çalışıyorum bu gidişle kraker filan bulundurcam :)
Canim bakiyorum hic naptinda demiyorsun hayirdir bilmeden kirdimmi elimden geldigince hep sizleri motive etmeye calistim ama bana hic iyi dilekte bulunmuyorsun acikcasi uzuldum. :( degerimi sana cvpladim cvp yazmadin

Canim bakiyorum hic naptinda demiyorsun hayirdir bilmeden kirdimmi elimden geldigince hep sizleri motive etmeye calistim ama bana hic iyi dilekte bulunmuyorsun acikcasi uzuldum. :KK43: degerimi sana cvpladim cvp yazmadin
Hiç farketmedim canım ya olur mu öyle şey bazen gözümden kacabiliyor ben telefondan giriyorum da :) kaç çıktı değerinde tekrar kan verdin mi :) buraya da giremiyorum sürekli uyumaktan :)

Back