- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.021
İnşallah canım hepimizin olsun busefer bizlerde hamilelik haberleri verelim artk inşallahAllahim bu defa sesini duysun tatlim insallah bu defa olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım hepimizin olsun busefer bizlerde hamilelik haberleri verelim artk inşallahAllahim bu defa sesini duysun tatlim insallah bu defa olucak
Amin aminnnm insallah aminnİnşallah canım hepimizin olsun busefer bizlerde hamilelik haberleri verelim artk inşallah
Yarın kan vernce haber ver hadi hayrlısı cnmAmin aminnnm insallah aminn
Rabbim hakkimda hayirli olani hayirli olanida hakkima versin insallah .. amin tamam tatlim verecem kismetimde varsa yukselir sanirim varsa bebegim melegim 45 olmusdur yoksa duserYarın kan vernce haber ver hadi hayrlısı cnm
Hadi bakalım guzel haberlerini bekliom inşRabbim hakkimda hayirli olani hayirli olanida hakkima versin insallah .. amin tamam tatlim verecem kismetimde varsa yukselir sanirim varsa bebegim melegim 45 olmusdur yoksa duser
Canm ya bişey sorcam bn smdi baktım 13 subat yumurtlama gunu yazıyo o hun mu ilişkide bulunmam lazm yoksa ondan once mi? Benim kafa iice karstıRabbim hakkimda hayirli olani hayirli olanida hakkima versin insallah .. amin tamam tatlim verecem kismetimde varsa yukselir sanirim varsa bebegim melegim 45 olmusdur yoksa duser
Canm ya bişey sorcam bn smdi baktım 13 subat yumurtlama gunu yazıyo o hun mu ilişkide bulunmam lazm yoksa ondan once mi? Benim kafa iice karstı
Canim 13 diyorsa 8 gun basla gun asiri olsun iliskilerin 20 gunune kadar iliski olsun 13 gunde mutlaka olsun onemli olan icerde sperm olmasi 2- 3 gun yasiyorlar spermler ona gore dusun canim bir gece iliski bir gece yok o sekilde birde sabah iliskileri spermler daha hareketli oluyor canim arada sabah iliskileri olsun allahim insallah bebegini bu ay verir .. aminCanm ya bişey sorcam bn smdi baktım 13 subat yumurtlama gunu yazıyo o hun mu ilişkide bulunmam lazm yoksa ondan once mi? Benim kafa iice karstı
Canim Günaydın bekliyoruz güzel haberlerini sen bize hep destek oldun hep motive ettin üzüldük destek olsun şimdi sende pozitif düşün ne olur üzme kendini hersey allah dan bunu unutma cuma mübarek gün herseyin hayırlısı duaları seninleRabbim hakkimda hayirli olani hayirli olanida hakkima versin insallah .. amin tamam tatlim verecem kismetimde varsa yukselir sanirim varsa bebegim melegim 45 olmusdur yoksa duser
Amin canim gunaydin verdim kan sonucu aksama cikar netten takip ediyorum saglik ocagina verdim yoksa pazartesiye kalir neyseki netten alabiliyorum sonucuCanim Günaydın bekliyoruz güzel haberlerini sen bize hep destek oldun hep motive ettin üzüldük destek olsun şimdi sende pozitif düşün ne olur üzme kendini hersey allah dan bunu unutma cuma mübarek gün herseyin hayırlısı duaları seninle
Oo cok iyi olmuş hayırlısı olsun inşallahAmin canim gunaydin verdim kan sonucu aksama cikar netten takip ediyorum saglik ocagina verdim yoksa pazartesiye kalir neyseki netten alabiliyorum sonucu
Keseyim gördüm tam 6 haftalık. Haftasına göre gidiyormuş. İki hafta sonra da bebisi gorcez şimdi çok minik kesesi bile görmeme imkan yoktu canım :)Tilbe_ canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik doktora gittin mi gördün mü minik kalbi
Oyyy canım beni ya ne güzel maşallah sen iyisini dimi mide bulantısı falan var mıKeseyim gördüm tam 6 haftalık. Haftasına göre gidiyormuş. İki hafta sonra da bebisi gorcez şimdi çok minik kesesi bile görmeme imkan yoktu canım :)
Çok halsizim sabahları çok midem bulanıyor bir an önce kahvaltı hazırlayıp yemeye çalışıyorum bu gidişle kraker filan bulundurcam :)Oyyy canım beni ya ne güzel maşallah sen iyisini dimi mide bulantısı falan var mı
Amin guzelim insallahOo cok iyi olmuş hayırlısı olsun inşallah
Canim bakiyorum hic naptinda demiyorsun hayirdir bilmeden kirdimmi elimden geldigince hep sizleri motive etmeye calistim ama bana hic iyi dilekte bulunmuyorsun acikcasi uzuldum. degerimi sana cvpladim cvp yazmadinÇok halsizim sabahları çok midem bulanıyor bir an önce kahvaltı hazırlayıp yemeye çalışıyorum bu gidişle kraker filan bulundurcam :)
Hiç farketmedim canım ya olur mu öyle şey bazen gözümden kacabiliyor ben telefondan giriyorum da :) kaç çıktı değerinde tekrar kan verdin mi :) buraya da giremiyorum sürekli uyumaktan :)Canim bakiyorum hic naptinda demiyorsun hayirdir bilmeden kirdimmi elimden geldigince hep sizleri motive etmeye calistim ama bana hic iyi dilekte bulunmuyorsun acikcasi uzuldum. degerimi sana cvpladim cvp yazmadin
canım ne yaptın cikti mi sonuc inşallah yukselmistirAmin guzelim insallah
İnşallah kısa sürer mide bulantilarin ların Kıyamam ya Yemene dikkat et uyucam diye aç kalmaÇok halsizim sabahları çok midem bulanıyor bir an önce kahvaltı hazırlayıp yemeye çalışıyorum bu gidişle kraker filan bulundurcam :)
Yok canim cikmadi bekliyorum 4-5 gibi cikar sanirim saat 5 gibide cikar insallah yukselircanım ne yaptın cikti mi sonuc inşallah yukselmistir