aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Hiç farketmedim canım ya olur mu öyle şey bazen gözümden kacabiliyor ben telefondan giriyorum da :) kaç çıktı değerinde tekrar kan verdin mi :) buraya da giremiyorum sürekli uyumaktan :)
Umutlandim ama degerim 4.4 den 2.8 dustu olmadi regl olurum yarina galiba kismet degilmis

Canım cevap yazmasam da hep takip ediyorum senin yazdıklarını..4.4ten sonra umutluydum..ama sen içini ferah tut iyi düşün bak neler var ben cocuk icin ugrasrken simdi esimle aram çok kötü durumumuz nolur hic bilmiyorum bu ay da kesin olmadı...lutfen moralini bozma hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Sagol canim insallah rabbim sanada bebek nasip eder sadece sabret tatlim neden esinle aran bozuk bebek icinmi eger oyleyse cocukca bir tartisma yapmis allahim tez zamanda sanada mutlulugu tatdirsin insallah

Sagol canim insallah rabbim sanada bebek nasip eder sadece sabret tatlim neden esinle aran bozuk bebek icinmi eger oyleyse cocukca bir tartisma yapmis allahim tez zamanda sanada mutlulugu tatdirsin insallah
Evet canım cocuk denemelerine baslamadan once problem yoktu..bu ay catlatma ignesi oldum düşun ya bnde bi sorun yokken sırf sürec hızlansın diye sonra iliski bi kez oldu ikinciye istemedi kafayı yedim bn de..sonucta hormon o vucuduma girenler..cocuk istemiyorum da demiyo ama ailece de cocuk sevmezler oyle aman aman..mesela kayınvalideme bir ay once soyledik istiyoruz yedi aydr olmuyo diye kahkaha attı telefonda olur olur daha erken simdiki nesil boyle oluyo dogum kontrol hapı kullandıgından fln diye zırvaladı ve beni bi kez olsun moral vermek icin aramadı...cok mutsuzum ya bi insan eşini de seviyorsa niye cocuk istemez anlayamıyorum....

Canim oluruna birak cocuk isi bitti de oyle bilsin ama korunmayinda ona yansitmadan. halletmeye calis igne oldugu gun iliski olsun ama igne oldugundan haberi olmasin gizli tedavi ol zaten igne oldugu gun iliski tutma sansi yuksek igneyi sabah ol gece iliski birde bunu dene cnm

Haklısın canımm benim sağol :) seni de görcez bakalimm :) uyumadan durabilcek misin :)
Zaten oluruna biraktim arkadaslar var diye israr edince bende umutlandim.anlimiza yazilan neyse onu yasariz bosvermisim artik olsada olmasada benim oglusum varr cok sukur rabbime

Evet canım dogru soyluyosun bn de boyle yapmayı düşunmustum ama igne olmycam iki ay denedim kilo aldım biraz ve karnımda agri ve siskinlik yapio...istemiyo gibi davranıp yumurtlama gununde harekete gecirmeye calıscam...kısmet bundan ötesi..

Zaten oluruna biraktim arkadaslar var diye israr edince bende umutlandim.anlimiza yazilan neyse onu yasariz bosvermisim artik olsada olmasada benim oglusum varr cok sukur rabbime
Aaa cnm senin bi cocugun var mı bilmiyodumm ne guzel :))) mutlu oldum gece gece :)))

Canim hersey nasip kısmet zamanı var demekki biz bunu öğrendik Rabbim zamanin biliyor yıpratmamaliyiz kendimizi..
Aynen canim vakti zamani var rabbim o gun geldiginde tek iliskiylede olur yeterki o gun gelsin ... insallah rabbim senin vakti zamanini tez vakitte getirir insallah hepiniz dualarimdasiniz

Sağol canım benim kalplerimız bir inşallah her şey dua ve sabır

Aynen canim vakti zamani var rabbim o gun geldiginde tek iliskiylede olur yeterki o gun gelsin ... insallah rabbim senin vakti zamanini tez vakitte getirir insallah hepiniz dualarimdasiniz
En kısa zamanda hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah hep dediğim gibi çok üstüne düşünce, düşününce olmuyor. Önemli olan oluruna bırakıp beklemek, istemek güzel birşey tabi ama herşeyin en hayırlısını :)

Hadi ya olsun canım bak bnde adet oldum bidaki ay inş üzülme
Uzulme tatlim hayirli olan buymus vakti zamani var demek insallah sen bu ay subat ugur getirsin bebek isteyen anne adaylarina subat hamileleri olur insallah rabbim.nasip etsin ben ogluma subatta gebe kaldim sadece yapilim dedik subattan sonra regl olmadim o ay kaldim oglusuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…