- 12 Aralık 2015
- 19.666
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.041
Umutlandim ama degerim 4.4 den 2.8 dustu olmadi regl olurum yarina galiba kismet degilmisHiç farketmedim canım ya olur mu öyle şey bazen gözümden kacabiliyor ben telefondan giriyorum da :) kaç çıktı değerinde tekrar kan verdin mi :) buraya da giremiyorum sürekli uyumaktan :)
Sagol canim insallah rabbim sanada bebek nasip eder sadece sabret tatlim neden esinle aran bozuk bebek icinmi eger oyleyse cocukca bir tartisma yapmis allahim tez zamanda sanada mutlulugu tatdirsin insallahCanım cevap yazmasam da hep takip ediyorum senin yazdıklarını..4.4ten sonra umutluydum..ama sen içini ferah tut iyi düşün bak neler var ben cocuk icin ugrasrken simdi esimle aram çok kötü durumumuz nolur hic bilmiyorum bu ay da kesin olmadı...lutfen moralini bozma hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Canım ya üzülme oluruna bırak o zaman emin ol hiç beklemediğin anda olcak :) inşallah en kısa zamanda nasip etsin Allahim :)Umutlandim ama degerim 4.4 den 2.8 dustu olmadi regl olurum yarina galiba kismet degilmis
Haklısın canımm benim sağol :) seni de görcez bakalimm :) uyumadan durabilcek misin :)İnşallah kısa sürer mide bulantilarin ların Kıyamam ya Yemene dikkat et uyucam diye aç kalma
Evet canım cocuk denemelerine baslamadan once problem yoktu..bu ay catlatma ignesi oldum düşun ya bnde bi sorun yokken sırf sürec hızlansın diye sonra iliski bi kez oldu ikinciye istemedi kafayı yedim bn de..sonucta hormon o vucuduma girenler..cocuk istemiyorum da demiyo ama ailece de cocuk sevmezler oyle aman aman..mesela kayınvalideme bir ay once soyledik istiyoruz yedi aydr olmuyo diye kahkaha attı telefonda olur olur daha erken simdiki nesil boyle oluyo dogum kontrol hapı kullandıgından fln diye zırvaladı ve beni bi kez olsun moral vermek icin aramadı...cok mutsuzum ya bi insan eşini de seviyorsa niye cocuk istemez anlayamıyorum....Sagol canim insallah rabbim sanada bebek nasip eder sadece sabret tatlim neden esinle aran bozuk bebek icinmi eger oyleyse cocukca bir tartisma yapmis allahim tez zamanda sanada mutlulugu tatdirsin insallah
Canim oluruna birak cocuk isi bitti de oyle bilsin ama korunmayinda ona yansitmadan. halletmeye calis igne oldugu gun iliski olsun ama igne oldugundan haberi olmasin gizli tedavi ol zaten igne oldugu gun iliski tutma sansi yuksek igneyi sabah ol gece iliski birde bunu dene cnmEvet canım cocuk denemelerine baslamadan once problem yoktu..bu ay catlatma ignesi oldum düşun ya bnde bi sorun yokken sırf sürec hızlansın diye sonra iliski bi kez oldu ikinciye istemedi kafayı yedim bn de..sonucta hormon o vucuduma girenler..cocuk istemiyorum da demiyo ama ailece de cocuk sevmezler oyle aman aman..mesela kayınvalideme bir ay once soyledik istiyoruz yedi aydr olmuyo diye kahkaha attı telefonda olur olur daha erken simdiki nesil boyle oluyo dogum kontrol hapı kullandıgından fln diye zırvaladı ve beni bi kez olsun moral vermek icin aramadı...cok mutsuzum ya bi insan eşini de seviyorsa niye cocuk istemez anlayamıyorum....
Zaten oluruna biraktim arkadaslar var diye israr edince bende umutlandim.anlimiza yazilan neyse onu yasariz bosvermisim artik olsada olmasada benim oglusum varr cok sukur rabbimeHaklısın canımm benim sağol :) seni de görcez bakalimm :) uyumadan durabilcek misin :)
Canim hiç üzülme kısmet nasip böyleymis.sen bozma moralini hayırlı zamanı bekliyordurUmutlandim ama degerim 4.4 den 2.8 dustu olmadi regl olurum yarina galiba kismet degilmis
Evet canım dogru soyluyosun bn de boyle yapmayı düşunmustum ama igne olmycam iki ay denedim kilo aldım biraz ve karnımda agri ve siskinlik yapio...istemiyo gibi davranıp yumurtlama gununde harekete gecirmeye calıscam...kısmet bundan ötesi..Canim oluruna birak cocuk isi bitti de oyle bilsin ama korunmayinda ona yansitmadan. halletmeye calis igne oldugu gun iliski olsun ama igne oldugundan haberi olmasin gizli tedavi ol zaten igne oldugu gun iliski tutma sansi yuksek igneyi sabah ol gece iliski birde bunu dene cnm
Aaa cnm senin bi cocugun var mı bilmiyodumm ne guzel :))) mutlu oldum gece gece :)))Zaten oluruna biraktim arkadaslar var diye israr edince bende umutlandim.anlimiza yazilan neyse onu yasariz bosvermisim artik olsada olmasada benim oglusum varr cok sukur rabbime
Ayyy canim benimmm allahim isteyen her keze 1-2-3 bebekler nasip etsin insallah :)Aaa cnm senin bi cocugun var mı bilmiyodumm ne guzel :))) mutlu oldum gece gece :)))
Canim hersey nasip kısmet zamanı var demekki biz bunu öğrendik Rabbim zamanin biliyor yıpratmamaliyiz kendimizi..Umutlandim ama degerim 4.4 den 2.8 dustu olmadi regl olurum yarina galiba kismet degilmis
Aynen canim vakti zamani var rabbim o gun geldiginde tek iliskiylede olur yeterki o gun gelsin ... insallah rabbim senin vakti zamanini tez vakitte getirir insallah hepiniz dualarimdasinizCanim hersey nasip kısmet zamanı var demekki biz bunu öğrendik Rabbim zamanin biliyor yıpratmamaliyiz kendimizi..
Sağol canım benim kalplerimız bir inşallah her şey dua ve sabırAynen canim vakti zamani var rabbim o gun geldiginde tek iliskiylede olur yeterki o gun gelsin ... insallah rabbim senin vakti zamanini tez vakitte getirir insallah hepiniz dualarimdasiniz
Hadi yaUmutlandim ama degerim 4.4 den 2.8 dustu olmadi regl olurum yarina galiba kismet degilmis
Allah bağışlasın canım benimm:)Zaten oluruna biraktim arkadaslar var diye israr edince bende umutlandim.anlimiza yazilan neyse onu yasariz bosvermisim artik olsada olmasada benim oglusum varr cok sukur rabbime
Sağol canım benim kalplerimız bir inşallah her şey dua ve sabır
En kısa zamanda hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah hep dediğim gibi çok üstüne düşünce, düşününce olmuyor. Önemli olan oluruna bırakıp beklemek, istemek güzel birşey tabi ama herşeyin en hayırlısını :)Aynen canim vakti zamani var rabbim o gun geldiginde tek iliskiylede olur yeterki o gun gelsin ... insallah rabbim senin vakti zamanini tez vakitte getirir insallah hepiniz dualarimdasiniz
Amin cumlemizin cocuklarini.bagislasin canimAllah bağışlasın canım benimm:)
Uzulme tatlim hayirli olan buymus vakti zamani var demek insallah sen bu ay subat ugur getirsin bebek isteyen anne adaylarina subat hamileleri olur insallah rabbim.nasip etsin ben ogluma subatta gebe kaldim sadece yapilim dedik subattan sonra regl olmadim o ay kaldim oglusumaHadi yaolsun canım bak bnde adet oldum bidaki ay inş üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?