• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Canim yeni konu baslattim konu basligi (subat ayi ve mart ayi allahin izniyle hamile oluruz insallah)(kun fe yekún) google yaz link cikar canim hadi hepimiz icin hayirlisi olur insallah..
kan testı yaptrcaksm ayın 6 7 snde yaptrsan cıkar cnm. hakknda hayrlısı olsun :KK49::KK49:

Evet canim 01-02-2016 sat tarihim 26-27 bat tarihim insallah bu ay ugurlu gelir canim yeni topinke gel google yaz (subat ayi ve mart ayi allahin izniyle hamile kaliriz insallah )(kun fe yekûn ) googuldan bi linke tikla canim orda yazisalim
Anladm cnm tamamdr. Ben bsy sormak istyorum benm adet bittikten 2 3 gun sonra bacak ve bel agrısı oluyo 1 hafta 10 gun suruyo sonra goguslerm agrmya baslıyo neden olablr bilgnz var mı ? Benim yumurtlma tarhlerm değişio adet duzensz oldgu için onla mı alakalı olablr acaba

Anladm cnm tamamdr. Ben bsy sormak istyorum benm adet bittikten 2 3 gun sonra bacak ve bel agrısı oluyo 1 hafta 10 gun suruyo sonra goguslerm agrmya baslıyo neden olablr bilgnz var mı ? Benim yumurtlma tarhlerm değişio adet duzensz oldgu için onla mı alakalı olablr acaba
kasik agrisi yumurtan gelismeye basliyor ve 14-15 gunlerde yumurtan catlamaya basliyor canim. sen.iliski icin 8-10-12-14-16-18-20 gunlerde iliskide bulunursan bebis sansin cok olur insallah en kisa zamanda bebegine kavusursun cnm

hayırlısı olsun canım benm bende keseyi 4 haftalıkken gördük küçüçüktü şimdi 6.haftadayım doktor bu hafta cumartesi gidicem inş. kalp atışlarını duyucaz 6 haftalıkken duyulabiliomuş birde sanırım bizim ufaklık normale göre daha aceleci davranıyor çok şükür tüm değerlerim haftalarımıza göre yüksek.
inşallah kalp atışlarını da duyarız bebişlerimizin
Beni iki hafta sonra cagırdı evet istese görebilir alttan muayene ile her türlü görür ama gerek yok Çünkü bu ilk gebelik değil benim ilki boş. Gebelikti içim cok rahat bunda :) doktorum karnımı bile fazla bastırmadı zaten haftasına göre de gidiyormuş o yüzden iki hafta sonra görcez dedi cuma günü gidicem bende 7+2 hamileyim canım. Sen görebildin mi :)

Beni iki hafta sonra cagırdı evet istese görebilir alttan muayene ile her türlü görür ama gerek yok Çünkü bu ilk gebelik değil benim ilki boş. Gebelikti içim cok rahat bunda :) doktorum karnımı bile fazla bastırmadı zaten haftasına göre de gidiyormuş o yüzden iki hafta sonra görcez dedi cuma günü gidicem bende 7+2 hamileyim canım. Sen görebildin mi :)

yarın gidicem canım inş. bir sıkıntı çıkmaz umarım. bulantıların falan nasıl birde kasık ağrıların benm ikiside fazla hissedilir durumda ne zman geççek şu kasık ağrısı bilmioyrum.

Hamile olalimda olsun ya cekmeye raziyim biliyorumki 9 ayin sonu mutluluk kizlar sukuredelim saglikli
sihatli evladimiz olur insallah ... amin

yarın gidicem canım inş. bir sıkıntı çıkmaz umarım. bulantıların falan nasıl birde kasık ağrıların benm ikiside fazla hissedilir durumda ne zman geççek şu kasık ağrısı bilmioyrum.
İnşallah senden haber bekliyorum canımm :) ben sürekli kusuyorum ağrım çok nadir oluyor canımm yani bi kere çok fena saplandı geçti olur o normaldir endişe etme :)

İnşallah senden haber bekliyorum canımm :) ben sürekli kusuyorum ağrım çok nadir oluyor canımm yani bi kere çok fena saplandı geçti olur o normaldir endişe etme :)
ay kıyamam yaaaa ben de kusma yok hep bulantı ve kuru ögürme ama o bile hayatımı zorlaştırırken kusma konusunda allah yardımcın olsun

Selam cnim bebisimin kalp atislarni da duyduk cok sukur, icim biraz daha rahatladi ,inanilmaz bir duygu güp güp seslerini duyunca daha iyi anlyomuş insan 2 canli oldgunu Rabbim hepimize elimize almayi nasip etsin we tüm isteyenlere bu guzel duyguyu wersn

Selam cnim bebisimin kalp atislarni da duyduk cok sukur, icim biraz daha rahatladi ,inanilmaz bir duygu güp güp seslerini duyunca daha iyi anlyomuş insan 2 canli oldgunu Rabbim hepimize elimize almayi nasip etsin we tüm isteyenlere bu guzel duyguyu wersn
Bende yarin duyucam inşallah herşey yolundadır. :)

Arkadaşlar adet olacakmışım gibi kasıklarımda agri var. Sizde de oldu mu?
Kalp atışını sizler ne zaman duydunuz?
Canim sen gebesin zaten kesen gelistigi icin agri olur kan tahlili tekrar yapmadinmi canim yukseldi degilmi doktorun ne zaman cagirdi insallah atislarinida duyarsin insallah guzel haberler getir hadi insallah kalp atisini 6-7 haftada duyarsin tatlim

Canim sen gebesin zaten kesen gelistigi icin agri olur kan tahlili tekrar yapmadinmi canim yukseldi degilmi doktorun ne zaman cagirdi insallah atislarinida duyarsin insallah guzel haberler getir hadi insallah kalp atisini 6-7 haftada duyarsin tatlim
6000 oldu en son değerim cnm. İnş bakalim. 7m haftada gidicem doktora

Nasıl gidiyo hanımlar var mı yenilikler? Ben 28 ocakta adet gordum bugun esmle ilşkmz oldu eşim sehir dısına gtcek 1 hafta 10 gun yok inş tutar :( yumurtlma donemini de bilemiyorum smdi yumurtlma testi yapmanın faydası olur mu ki

Back