aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Canım benim çok şükür iyiyim :) ayın 10 unu bekliyorumm :) sen nasılsın var mı belirtiler :)
Regl olacagim galiba oyle agrim.sancim var cuma gunu regl gunum belim kopucak gibi atesimde yuksek bilmiyorumki 36.9 atesim ama bu ayda yok galiba hislerime guveniyordum sol kadigimda batmalarim var ama bilemiyorum varsa kaderimde bu bebek bu hafta beni sevindirir yoksada tedaviyi birakacam hormonlar beni delirtiyor bel kasik agrilari kismet canim senin adina cook sevindim kaseyi gordunmu canim insallahda kalp atisini duyarsin bebesinin .. amin

Sende amma sabırlymışsın:) ne zaman yapcan test bnm umudum yok adeti bekliom artk
Ben yarin kanda baktiracam cnm 25 ay olunca sabri ogreniyoruz canim teste gerek yok yeri geldi reglimi bekledim ben reglim gecerse test yaptim oda iki defa gecti reglim koskoca iki yilda iki test regl beklemek en mantiklisi diye dusunuyorum benim regler duzenlidir cuma regl gunum yarin kanda baktirmayada bilirim biraz daha sabir ederim ....

Ben cok sabırsızm test yaptrnca muhakkak yaz :)

Ben cok sabırsızm test yaptrnca muhakkak yaz :)
Tamam canim yada regl olursam haber veririm yada reglim gecerse yine haber verrim fikrim degismezsse yarin kandaa baktirrim kismet guzelim ama insallah herkez bekleyen herkez hamiledir allahima duam budur dualar kabul olmasi dilegim ile... amin

Tamam canim yada regl olursam haber veririm yada reglim gecerse yine haber verrim fikrim degismezsse yarin kandaa baktirrim kismet guzelim ama insallah herkez bekleyen herkez hamiledir allahima duam budur dualar kabul olmasi dilegim ile... amin
Amin inş bgn yaptr bence ay bn bile mrak ettm:) ben adet olcam bidaki aya kaldk

Ya isyan diil bu ama artık hiç umudum yok nerdeyse herseyı yaptık esımın sperm sevıyesı cok ıyı ama kalıtesı 1 tık dusuk dedı esıme ılac verdıler ıcmıyor galıba bebegım olmıcak hıc bı zaman artık umudum kırıldı ıyıce napıcam bılmıyorum

Yok canım gitmedim daha ben bekliyorumm :) bende öyle diyordum belim kasiklarim çok ağrıdı benimde

Amin inş bgn yaptr bence ay bn bile mrak ettm:) ben adet olcam bidaki aya kaldk
Canim reglin 3 gunu doktor kolemene baslatiyor cat igne vermeden bir gun onceden basla iliskilere igne verdigi gunde iliski olsun diger uc gun iliski olsun cunku cat ignesi her an catlatabilirmis doktorum oyle dedi cuma randevum varfi ven persembeyi cumaya baglayan gecede iliskim oldu cuma igne verdi doktirum saat 16 :00 ignem yapildi sende oyle yap igneden once iliski olsun diye dusunuyorum kismet bakalim nolcak

Son düzenleme:
Yok canım gitmedim daha ben bekliyorumm :) bende öyle diyordum belim kasiklarim çok ağrıdı benimde
Canim biliyorum hala kasik bel agrisi var regle son uc gun hic durmayan agrilarim oldu ignenin etkisimi anlamadim kismet cnm

selam kızlar yazdıklarınızı okuyunca bende çok heyecanlandım baştan aşağı okudum =) benim de yumurtlama günlerindeyim galiba akıntım arttı kasık ağrımda var bakalım hayırlısı bat 10 şubat

Hosgeldin canim hayirlisi olsun hakkinda bugunleri degerlendirin canim bu geceden baslayin 1subata kadar iliski olsun her gece mutlaka sansi artirir 26 ocaktayiz son 5 gunu iyi degerlendir canim rabbim gonlundekini versin insallah

Hosgeldin canim hayirlisi olsun hakkinda bugunleri degerlendirin canim bu geceden baslayin 1subata kadar iliski olsun her gece mutlaka sansi artirir 26 ocaktayiz son 5 gunu iyi degerlendir canim rabbim gonlundekini versin insallah

sağol canım güzel dileklerin için ben tek tüplüyüm ama umudum yüksek çok şükür vazgeçmeden devam edicem inşallah rabbim gönlümüze göre verir hepimizin =) senni de takip ediyorum inşallah güzel haberlerini alırız

ben dış gebelik yaşadım 3 ay oldu ameliyat olalı 3 ay korunduk bu ay bıraktık hayırlısını bekliyoruz rabbimden umudunuzu yitirmeyin kızlar sabırla bekleyin ve bolca dua edelim birbrimize =)

İyi akşamla canım narin sen kan verdin mi merak ettim bu ay olsun inşallah canı gönülden dua ediyorum umut ol bana hep iyiyi düşünelim inşallah

İyi akşamla canım narin sen kan verdin mi merak ettim bu ay olsun inşallah canı gönülden dua ediyorum umut ol bana hep iyiyi düşünelim inşallah
Yarin verecem canim hayirlisi olsun insallah sen nasilsin tatlim tedaviye basladinmi canim rabbim hayirlisini versin canim umutlarimiz birgun olucak inaniyorum dualarimdasiniz her kadin anne olmayi tatsin insallah.. amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…