• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Canim insallah dedigin gibidir ama sanmiyorum cumartesi regl olurum benim gunum gecmez sadece bu klomen igne kullaninca gecen ay 4 gun gecti bu ayda gecermi bilmiyorum normalde cumartesi regl gunum hakkimda hayirlisi olsun
Ben artık bıktım valla ruyamda goruyorum her gun bi bebek yada hamile birilerni kendmi de defalarca gordum inş gercegni de goruruz

Hayrlısı olsn tabiki ama rabbm inş gonlumzdekni nasip eder hiç bozma moralini degerin bence dusuk değil bi arkdasm 3.89 cıkmıştı doktor gebesin demşti sonra yukseldi degeri gec dollenme olmuş hadi bakalm inş olur.
Ayyyy canim inanki cok mutlu oldum insallah oyledir yarin yine kan vercem hakkimda hayirlisi olsun hepimizin canim sakin uzulme meryem suresini oku hergun 10 defa oku fazla okuyabilirsen oku regl bittimi okumaya basla hamile oldugunu ogrenene kadar oku canim allahin izniyle seninde bebisin olucak hayta bugun okumaya basla hayirli gun persembe cuma oku bol bol allahim dualarini kabul etsin cnm

Mrb kızlar ben ilk başlarda yazıyordum topige. Şimdi hamileyim uğur getirdi bu topik. Keseyi gördük inş.kalp atışını da duyarız Umudunuz u kaybetmeyin kesinlikle benimde bu ay hiç umudum yoktu ama oldu Rabbime çok sukur.
Allahim sag salim.kucagina almayi nasip etsin insallah regl tarihin ne zamandi tatlim bu ay ne zaman regl olucaktin ve kac gun gecti kan verdin degerin kac cikti canim .benim regle 4 gun vardi 4.4 degerim cikti bu ayda yok diyorum arkadaslar sag olsun yukselir daha regle var diyorlar kisaca anlatirmisin canim.. inanki cok sevindim topigin 6 hamilesisin bi ay oldu konuyu baslatali insallahda boyle devam eder bol bol hamileler olur insallah... amin

Allahim sag salim.kucagina almayi nasip etsin insallah regl tarihin ne zamandi tatlim bu ay ne zaman regl olucaktin ve kac gun gecti kan verdin degerin kac cikti canim .benim regle 4 gun vardi 4.4 degerim cikti bu ayda yok diyorum arkadaslar sag olsun yukselir daha regle var diyorlar kisaca anlatirmisin canim.. inanki cok sevindim topigin 6 hamilesisin bi ay oldu konuyu baslatali insallahda boyle devam eder bol bol hamileler olur insallah... amin
Saol canm benim. Son adet 11 aralik ti cnim bu ay 11 i gibi olmam lazım di ama ben adet olmam gereken günde tahmin ettim olduğunu çünkü yumurtlama testi yaptim hep pozitif çıktı normalde adet yaklasinca test tek çizgi çıkıyordu. Gidip kan verdim adet bir gün geçince 246 çıktı degerim ama bence sende bekle bi kaç gün sonra tekrar yaptir sende de olabilir yani olmasaydı 0 çıkardı bence inş.da hayirlisiyla sende hamilesindir

Saol canm benim. Son adet 11 aralik ti cnim bu ay 11 i gibi olmam lazım di ama ben adet olmam gereken günde tahmin ettim olduğunu çünkü yumurtlama testi yaptim hep pozitif çıktı normalde adet yaklasinca test tek çizgi çıkıyordu. Gidip kan verdim adet bir gün geçince 246 çıktı degerim ama bence sende bekle bi kaç gün sonra tekrar yaptir sende de olabilir yani olmasaydı 0 çıkardı bence inş.da hayirlisiyla sende hamilesindir
Amin canim insallah bende dun verdim eger varsa yarin kanda belli olur eger yukselirse var duserse yok kismet canim

Canim insallah dedigin gibidir ama sanmiyorum cumartesi regl olurum benim gunum gecmez sadece bu klomen igne kullaninca gecen ay 4 gun gecti bu ayda gecermi bilmiyorum normalde cumartesi regl gunum hakkimda hayirlisi olsun
Canim hayırlısı olsun inşallah tekrar kan verecek misin inşallah geç döllenme olmustur

Canim hayırlısı olsun inşallah tekrar kan verecek misin inşallah geç döllenme olmustur
Yarin tekrar verecem canim regle 3 gun var eger yukselirse gebelik baslar hayirlisi insallah... tilbe daha gitmemis gormemis randevusu vardi hangi gun hatirlamiyorum canim

Yarin tekrar verecem canim regle 3 gun var eger yukselirse gebelik baslar hayirlisi insallah... tilbe daha gitmemis gormemis randevusu vardi hangi gun hatirlamiyorum canim
Hee analdim canim tilbe bizlere umut olsun İnşallah yükselir canım yarın cuma bolca dua edicem Rabbim büyük inşallah. . Benim de bu ay demiştim akıntım cok yogun çalışmalar da öylesine hiç takamadim bu ay bat a kaç var bilmiyorum bile herseyin hayırlısi

Hee analdim canim tilbe bizlere umut olsun İnşallah yükselir canım yarın cuma bolca dua edicem Rabbim büyük inşallah. . Benim de bu ay demiştim akıntım cok yogun çalışmalar da öylesine hiç takamadim bu ay bat a kaç var bilmiyorum bile herseyin hayırlısi
Ben biliyorum ;) 13 ocak regl oldun 15 de olman gerekirken hadi hayirlisi olsun tatlim insallah bu aralar bol bol calisin tatlim gun asiri olsun calismalar canim bitanem tesekkur ederim dualarin icin allah razi olsun senden bende senin icin bol bol dua edicem allahim ne muradin varsa versin insallah ... amin

Ben biliyorum :KK66: 13 ocak regl oldun 15 de olman gerekirken hadi hayirlisi olsun tatlim insallah bu aralar bol bol calisin tatlim gun asiri olsun calismalar canim bitanem tesekkur ederim dualarin icin allah razi olsun senden bende senin icin bol bol dua edicem allahim ne muradin varsa versin insallah ... amin
Hahaha kizzz alemsin ha bide ben biliyom diyon :KK70: çok sağol canım ya valla çok iyisin :KK15:

O zman bat 9 şubt benim ah ah sayıca diyorum olmuyor bu ay Son diyorum olmuyor kii ama belki doğal yolsa oluvrir doktor baktığında 3 gene yumurta gelişiyor dedi ama bakalım sonuç ne olcak
Allahim bu defa sesini duysun tatlim insallah bu defa olucak

Back