- 12 Aralık 2015
- 19.666
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Amin insallah canim dualarimdasiniz her kadin anne olmayi tatsin insallah.. aminben dış gebelik yaşadım 3 ay oldu ameliyat olalı 3 ay korunduk bu ay bıraktık hayırlısını bekliyoruz rabbimden umudunuzu yitirmeyin kızlar sabırla bekleyin ve bolca dua edelim birbrimize =)
Amin canım insallah güzel haber ver allahın izniyle bende iyiyim canım 3-4 gün çörek otu karışımini kullandım sonra bıraktım çalışmada yaptık ama üstüne pek düşmedim bu ay adetin 3.günü doktora gideceğim hormon testi yaptircam sonuç neyse ona göre başlıcam bakalım nasip artıkYarin verecem canim hayirlisi olsun insallah sen nasilsin tatlim tedaviye basladinmi canim rabbim hayirlisini versin canim umutlarimiz birgun olucak inaniyorum dualarimdasiniz her kadin anne olmayi tatsin insallah.. amin
Corekotu macunu reglin iki ci gunu baslayip 12-13 gunune kadqr sabah gece ac karnina tuketecen bir tatli kasigi olacak yok unuturum dersen gece yatmadan bir corba kasigi tuketsende olur canim kidmet guzelim insallah iyi guzel haberler verrim veremezsemde vakti degil derim uzulsek elimize ne gececekki allahim saglik versin yeterki vakti gelirse verir rabbim insallah.. aminAmin canım insallah güzel haber ver allahın izniyle bende iyiyim canım 3-4 gün çörek otu karışımini kullandım sonra bıraktım çalışmada yaptık ama üstüne pek düşmedim bu ay adetin 3.günü doktora gideceğim hormon testi yaptircam sonuç neyse ona göre başlıcam bakalım nasip artık
Amin canım inşallah bakalım bu aydan sonra yapacağım eniyi şekilde inşallah... çok doğru dedin bnde bunca ay uzuldugume yandım çünkü Rabbim zaten zamanını biliyor biz boşuna kasiyoruz inan iyiki doktora gitmişim aklım başıma geldi ya hersey nasip ve zamanlaCorekotu macunu reglin iki ci gunu baslayip 12-13 gunune kadqr sabah gece ac karnina tuketecen bir tatli kasigi olacak yok unuturum dersen gece yatmadan bir corba kasigi tuketsende olur canim kidmet guzelim insallah iyi guzel haberler verrim veremezsemde vakti degil derim uzulsek elimize ne gececekki allahim saglik versin yeterki vakti gelirse verir rabbim insallah.. amin
Valla bende ümidi kesmiştim canımm biliyorsun beni :) hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorsun bence. İyi düşün bakalım. Belki vardır bebişin :)Canim biliyorum hala kasik bel agrisi var regle son uc gun hic durmayan agrilarim oldu ignenin etkisimi anlamadim kismet cnm
Yarin belli olur sonucu alinca belkide dedigin gibi hayal kirikligi olursa uzulurum biliyorum ama rabbim verir yada vermez tedaviyi birakiyorum hakkimda hayirli olan neyse onu verecek rabbim uzulmeye degmez diyorum ....Valla bende ümidi kesmiştim canımm biliyorsun beni :) hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorsun bence. İyi düşün bakalım. Belki vardır bebişin :)
Kan verdim ama sancilar basladi artik umidim kalmadi bu ayda kaldi galiba zaten tedaviyide biraktim artik gitmicem doktora gorunmek iskence zaten vajinal kontrollerden nefret ediyorum gitmicem
Canim sagol allah razi olsun rabbim hic bir kucagi bos birakmasin dualarimdasiniz ..... aminkızlar ümidinizi yitirmeyin rabbim hayırlısını nasip etsin sabırla duayla bekleyelim =)
inşallah dilediğin istediğin olur inşallah vardır bebiş dualarım seninle
canim degerim senin gibi cikmadi oysa umitlenmisdim 4.4 cikti regle 3 gun var kismet degilmis demek rabbim isteyen herkeze saglikli bebekler nasip etsin insallah her daim duamdasiniz .. aminValla bende ümidi kesmiştim canımm biliyorsun beni :) hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorsun bence. İyi düşün bakalım. Belki vardır bebişin :)
bebek istiyoruz olmuyor demen yeterli tatlimKizlar bu ayda olmadi benim hayirlisi...yumurta takibi yaptirmak istiyorum dr ne demeliyim yumurta takibi yaptirmak istiyorum mu dicem nasil oluyor pek bilmiyorum yardim edin.
bebek istiyoruz olmuyor demen yeterli tatlim
Bendede umit kalmadi bu ay allahim kimsenin kucagini bos birakmasinHimm tamam canim açık açık söyleyim gitsin o zaman :)
Bendede umit kalmadi bu ay allahim kimsenin kucagini bos birakmasin
Canım nabtın kan verdin mi? Benim cok karnım agryo yarın adet gunu ama geckme hep yasarım hiç zamannda gelmez ondan bekliom artkYarin verecem canim hayirlisi olsun insallah sen nasilsin tatlim tedaviye basladinmi canim rabbim hayirlisini versin canim umutlarimiz birgun olucak inaniyorum dualarimdasiniz her kadin anne olmayi tatsin insallah.. amin
5 olunca gebe diolar bence umutsuzlga kapılma gec dollenme de olablr smdi okudum yazını adet gecerse bida kan ver yukselirse gebesin inşşşcanim degerim senin gibi cikmadi oysa umitlenmisdim 4.4 cikti regle 3 gun var kismet degilmis demek rabbim isteyen herkeze saglikli bebekler nasip etsin insallah her daim duamdasiniz .. amin
Canim insallah dedigin gibidir ama sanmiyorum cumartesi regl olurum benim gunum gecmez sadece bu klomen igne kullaninca gecen ay 4 gun gecti bu ayda gecermi bilmiyorum normalde cumartesi regl gunum hakkimda hayirlisi olsun5 olunca gebe diolar bence umutsuzlga kapılma gec dollenme de olablr smdi okudum yazını adet gecerse bida kan ver yukselirse gebesin inşşş
Hayrlısı olsn tabiki ama rabbm inş gonlumzdekni nasip eder hiç bozma moralini degerin bence dusuk değil bi arkdasm 3.89 cıkmıştı doktor gebesin demşti sonra yukseldi degeri gec dollenme olmuş hadi bakalm inş olur.Canim insallah dedigin gibidir ama sanmiyorum cumartesi regl olurum benim gunum gecmez sadece bu klomen igne kullaninca gecen ay 4 gun gecti bu ayda gecermi bilmiyorum normalde cumartesi regl gunum hakkimda hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?