- 17 Eylül 2014
- 888
- 1.618
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
Canım benim çok şükür iyiyim :) ayın 10 unu bekliyorumm :) sen nasılsın var mı belirtiler :)Canim sen naptin nasilsiniz insallah iyisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim çok şükür iyiyim :) ayın 10 unu bekliyorumm :) sen nasılsın var mı belirtiler :)Canim sen naptin nasilsiniz insallah iyisiniz
Malesef canim yaaa bugun adet oldum.her ay oldugu gibi cokkkk uzgunum.Canim noldu senden guzel haberler aliriz insallah
Sende amma sabırlymışsın:) ne zaman yapcan test bnm umudum yok adeti bekliom artkcanim noldu varmi bir gelisme insallah bebegin seninledir...
Regl olacagim galiba oyle agrim.sancim var cuma gunu regl gunum belim kopucak gibi atesimde yuksek bilmiyorumki 36.9 atesim ama bu ayda yok galiba hislerime guveniyordum sol kadigimda batmalarim var ama bilemiyorum varsa kaderimde bu bebek bu hafta beni sevindirir yoksada tedaviyi birakacam hormonlar beni delirtiyor bel kasik agrilari kismet canim senin adina cook sevindim kaseyi gordunmu canim insallahda kalp atisini duyarsin bebesinin .. aminCanım benim çok şükür iyiyim :) ayın 10 unu bekliyorumm :) sen nasılsın var mı belirtiler :)
Ben yarin kanda baktiracam cnm 25 ay olunca sabri ogreniyoruz canim teste gerek yok yeri geldi reglimi bekledim ben reglim gecerse test yaptim oda iki defa gecti reglim koskoca iki yilda iki test regl beklemek en mantiklisi diye dusunuyorum benim regler duzenlidir cuma regl gunum yarin kanda baktirmayada bilirim biraz daha sabir ederim ....Sende amma sabırlymışsın:) ne zaman yapcan test bnm umudum yok adeti bekliom artk
hayirlisi olsun senin icin regl olmasan kanda baktir tatlimBen test yaptım bsy yok karnım agryo adet olcm sanrm nasip artk
Ben cok sabırsızm test yaptrnca muhakkak yaz :)Ben yarin kanda baktiracam cnm 25 ay olunca sabri ogreniyoruz canim teste gerek yok yeri geldi reglimi bekledim ben reglim gecerse test yaptim oda iki defa gecti reglim koskoca iki yilda iki test regl beklemek en mantiklisi diye dusunuyorum benim regler duzenlidir cuma regl gunum yarin kanda baktirmayada bilirim biraz daha sabir ederim ....
Tamam canim yada regl olursam haber veririm yada reglim gecerse yine haber verrim fikrim degismezsse yarin kandaa baktirrim kismet guzelim ama insallah herkez bekleyen herkez hamiledir allahima duam budur dualar kabul olmasi dilegim ile... aminBen cok sabırsızm test yaptrnca muhakkak yaz :)
Amin inş bgn yaptr bence ay bn bile mrak ettm:) ben adet olcam bidaki aya kaldkTamam canim yada regl olursam haber veririm yada reglim gecerse yine haber verrim fikrim degismezsse yarin kandaa baktirrim kismet guzelim ama insallah herkez bekleyen herkez hamiledir allahima duam budur dualar kabul olmasi dilegim ile... amin
Yok canım gitmedim daha ben bekliyorumm :) bende öyle diyordum belim kasiklarim çok ağrıdı benimdeRegl olacagim galiba oyle agrim.sancim var cuma gunu regl gunum belim kopucak gibi atesimde yuksek bilmiyorumki 36.9 atesim ama bu ayda yok galiba hislerime guveniyordum sol kadigimda batmalarim var ama bilemiyorum varsa kaderimde bu bebek bu hafta beni sevindirir yoksada tedaviyi birakacam hormonlar beni delirtiyor bel kasik agrilari kismet canim senin adina cook sevindim kaseyi gordunmu canim insallahda kalp atisini duyarsin bebesinin .. amin
Canim reglin 3 gunu doktor kolemene baslatiyor cat igne vermeden bir gun onceden basla iliskilere igne verdigi gunde iliski olsun diger uc gun iliski olsun cunku cat ignesi her an catlatabilirmis doktorum oyle dedi cuma randevum varfi ven persembeyi cumaya baglayan gecede iliskim oldu cuma igne verdi doktirum saat 16 :00 ignem yapildi sende oyle yap igneden once iliski olsun diye dusunuyorum kismet bakalim nolcakAmin inş bgn yaptr bence ay bn bile mrak ettm:) ben adet olcam bidaki aya kaldk
Canim biliyorum hala kasik bel agrisi var regle son uc gun hic durmayan agrilarim oldu ignenin etkisimi anlamadim kismet cnmYok canım gitmedim daha ben bekliyorumm :) bende öyle diyordum belim kasiklarim çok ağrıdı benimde
Hosgeldin canim hayirlisi olsun hakkinda bugunleri degerlendirin canim bu geceden baslayin 1subata kadar iliski olsun her gece mutlaka sansi artirir 26 ocaktayiz son 5 gunu iyi degerlendir canim rabbim gonlundekini versin insallahselam kızlar yazdıklarınızı okuyunca bende çok heyecanlandım baştan aşağı okudum =) benim de yumurtlama günlerindeyim galiba akıntım arttı kasık ağrımda var bakalım hayırlısı bat 10 şubat
Hosgeldin canim hayirlisi olsun hakkinda bugunleri degerlendirin canim bu geceden baslayin 1subata kadar iliski olsun her gece mutlaka sansi artirir 26 ocaktayiz son 5 gunu iyi degerlendir canim rabbim gonlundekini versin insallah
İyi akşamla canım narin sen kan verdin mi merak ettim bu ay olsun inşallah canı gönülden dua ediyorum umut ol bana hep iyiyi düşünelim inşallahRegl olacagim galiba oyle agrim.sancim var cuma gunu regl gunum belim kopucak gibi atesimde yuksek bilmiyorumki 36.9 atesim ama bu ayda yok galiba hislerime guveniyordum sol kadigimda batmalarim var ama bilemiyorum varsa kaderimde bu bebek bu hafta beni sevindirir yoksada tedaviyi birakacam hormonlar beni delirtiyor bel kasik agrilari kismet canim senin adina cook sevindim kaseyi gordunmu canim insallahda kalp atisini duyarsin bebesinin .. amin
Yarin verecem canim hayirlisi olsun insallah sen nasilsin tatlim tedaviye basladinmi canim rabbim hayirlisini versin canim umutlarimiz birgun olucak inaniyorum dualarimdasiniz her kadin anne olmayi tatsin insallah.. aminİyi akşamla canım narin sen kan verdin mi merak ettim bu ay olsun inşallah canı gönülden dua ediyorum umut ol bana hep iyiyi düşünelim inşallah