- 13 Ocak 2016
- 122
- 99
- 48
- Konu Sahibi Ikra meyra
kizlar cok sukur guzel hbrmizi aldikHakkinda hayirlisi neyse o olur iinsallah... guzel haberlerini bekliyiruz tatlim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar cok sukur guzel hbrmizi aldikHakkinda hayirlisi neyse o olur iinsallah... guzel haberlerini bekliyiruz tatlim
Insallah olur canım.o zmn once senden guzel haberler bekliyoruz :) tamam bn oyle yapiyim yrn da duphaston basliyo onu da senden duydum sanirim progestan veriyodu bnm doktor onu dedim o her eczanede yok diye vermiyorum dedi ama bn buldum aldım :) göruyorumki senin tavsiyelerin tutuyo :)))Canim hemen baslayin etkisi 10 saatle 36 saatler arasinda caliyor benim 24 saat surmeden catladi 48 saate kadar iliski olsun hayirlisi olsun cnm yani 3 gun iliski olsun mutlaka birde benim doktorum cat igne yapildigi gunde iliski onerdi cuma gunu cat igne oldum .cuma cumartesi pazar iliski olsun dedi.. kismet bekliyoruz
İnsallah canim allahim.gonlumuze gore verir insallah.. aminInsallah olur canım.o zmn once senden guzel haberler bekliyoruz :) tamam bn oyle yapiyim yrn da duphaston basliyo onu da senden duydum sanirim progestan veriyodu bnm doktor onu dedim o her eczanede yok diye vermiyorum dedi ama bn buldum aldım :) göruyorumki senin tavsiyelerin tutuyo :)))
Gozun aydin canim hamismisin insallah oyledir tatlimkizlar cok sukur guzel hbrmizi aldik
Aayyyyyu hadi hayirlisiyla sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim.darusu bizlere olur insallahhhh aminnnnn4 haftalik cnim çok şükür
Massalah diyelim ardi arkasi gelsin guzel haberlerin insallah devam eder.... topinkin 5 hamilemiz eesmeriimm musmutlu oluruz hepimiz insallahh... amin .. amin4 haftalik cnim çok şükür
Amin canim sagol guzel dilekletin icin bende herkeze cangonulden diliyorum yaradanimdan isteyen herkezin kucagini saglikli evlatlar versin rabbim... aminAllah gönlünüze gore versin dua edicem hepiniz icin. Saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim..
Yine olsun canim 36 icinde yumlar catliyor pozitif gorunce 36 icinde catliyor sen 48 sate kadar iliski olsun hadi bu defa tutar canim allahim gonlune gore versinKizlar bir sey sorabilirmiyim , dun aksam iliski olmustu.
Az once ovulasyon testinde cift cizgi gordum, yine iliski olsun mu ?
Yoksa yarin aksami mi bekleyim?
cnm dün ilişki olamadı... çarşamba olmuştu.Yine olsun canim 36 icinde yumlar catliyor pozitif gorunce 36 icinde catliyor sen 48 sate kadar iliski olsun hadi bu defa tutar canim allahim gonlune gore versin
canim rabbim gonlune gore versin insallahcnm dün ilişki olamadı... çarşamba olmuştu.
dün gece test cift czgiyd, bugün silikleşmiş.
tutar mı dersin
bugün de oluccak ama.
aMİN CANIM BENİM TÜM İSTEYENLERE İNŞ.Aayyyyyu hadi hayirlisiyla sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbim.darusu bizlere olur insallahhhh aminnnnn
Oncelikle hayırlı olsun canım cok sevindim darısı basımıza aynı belirtiler bende de var adetime 6 gun kaldı 18nde kan testi yaptırmştm sonuc negatif bugun adet olcak gbi agrım oldu umudum kalmdı artıksaolasın canım benim adetime 10 gün kala başlayan inanılmaz kasık ağrısı ve takibinde sürekli ıslaklık hissi veren akıntı, bel ve sırt ağrıları...birkaç gün sonra kasık ağrılarımın azalmasına ragmen şiddetli bel ve sırt ağrıları bacağamı kadar vurması.
huzurla yattığım yatağımın diken gibi batması ve ağrılardan sürekli uyuyamamam. gögüslerde hassasiyet ve dokunduğunda acıma...
gün içerisinde uyku hali ve konsantre olamama... karında şişlik ve sürekli gaz hali
bunlar bnm yaşadığım belirtiler... bel ve sırt ağrılarım hala çok şiddetli.
isteyen herkese allahım nasip etsin
Canim regl.olana kadar uzulme insallah vardir .bebisinOncelikle hayırlı olsun canım cok sevindim darısı basımıza aynı belirtiler bende de var adetime 6 gun kaldı 18nde kan testi yaptırmştm sonuc negatif bugun adet olcak gbi agrım oldu umudum kalmdı artık