• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Canim hemen baslayin etkisi 10 saatle 36 saatler arasinda caliyor benim 24 saat surmeden catladi 48 saate kadar iliski olsun hayirlisi olsun cnm yani 3 gun iliski olsun mutlaka birde benim doktorum cat igne yapildigi gunde iliski onerdi cuma gunu cat igne oldum .cuma cumartesi pazar iliski olsun dedi.. kismet bekliyoruz
Insallah olur canım.o zmn once senden guzel haberler bekliyoruz :) tamam bn oyle yapiyim yrn da duphaston basliyo onu da senden duydum sanirim progestan veriyodu bnm doktor onu dedim o her eczanede yok diye vermiyorum dedi ama bn buldum aldım :) göruyorumki senin tavsiyelerin tutuyo :)))

Insallah olur canım.o zmn once senden guzel haberler bekliyoruz :) tamam bn oyle yapiyim yrn da duphaston basliyo onu da senden duydum sanirim progestan veriyodu bnm doktor onu dedim o her eczanede yok diye vermiyorum dedi ama bn buldum aldım :) göruyorumki senin tavsiyelerin tutuyo :)))
İnsallah canim allahim.gonlumuze gore verir insallah.. amin

Allah gönlünüze gore versin dua edicem hepiniz icin. Saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim..
Amin canim sagol guzel dilekletin icin bende herkeze cangonulden diliyorum yaradanimdan isteyen herkezin kucagini saglikli evlatlar versin rabbim... amin

Kizlar bir sey sorabilirmiyim , dun aksam iliski olmustu.

Az once ovulasyon testinde cift cizgi gordum, yine iliski olsun mu ?

Yoksa yarin aksami mi bekleyim?
Yine olsun canim 36 icinde yumlar catliyor pozitif gorunce 36 icinde catliyor sen 48 sate kadar iliski olsun hadi bu defa tutar canim allahim gonlune gore versin

Hadi iyi geceler allaha emanet olun hayirli gun mubarek gunde guzel haberler gelir insallah bugun konuyu baslatali 22-aralik 22 -ocak bir ay oldu ve 5 hamilemiz var cok sukur insallah daha cok guzel haberler aliriz ..amin ... cumaniz hayirlara vesile olsun insallah..... amin

Yine olsun canim 36 icinde yumlar catliyor pozitif gorunce 36 icinde catliyor sen 48 sate kadar iliski olsun hadi bu defa tutar canim allahim gonlune gore versin
cnm dün ilişki olamadı... çarşamba olmuştu.
dün gece test cift czgiyd, bugün silikleşmiş.
tutar mı dersin
bugün de oluccak ama.

saolasın canım benim adetime 10 gün kala başlayan inanılmaz kasık ağrısı ve takibinde sürekli ıslaklık hissi veren akıntı, bel ve sırt ağrıları...birkaç gün sonra kasık ağrılarımın azalmasına ragmen şiddetli bel ve sırt ağrıları bacağamı kadar vurması.

huzurla yattığım yatağımın diken gibi batması ve ağrılardan sürekli uyuyamamam. gögüslerde hassasiyet ve dokunduğunda acıma...
gün içerisinde uyku hali ve konsantre olamama... karında şişlik ve sürekli gaz hali

bunlar bnm yaşadığım belirtiler... bel ve sırt ağrılarım hala çok şiddetli.
isteyen herkese allahım nasip etsin
Oncelikle hayırlı olsun canım cok sevindim darısı basımıza aynı belirtiler bende de var adetime 6 gun kaldı 18nde kan testi yaptırmştm sonuc negatif bugun adet olcak gbi agrım oldu umudum kalmdı artık

Oncelikle hayırlı olsun canım cok sevindim darısı basımıza aynı belirtiler bende de var adetime 6 gun kaldı 18nde kan testi yaptırmştm sonuc negatif bugun adet olcak gbi agrım oldu umudum kalmdı artık
Canim regl.olana kadar uzulme insallah vardir .bebisin

Back