- 12 Aralık 2015
- 19.666
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Canim senden varmi.bir gelisme insallah bebisin seninleKızlar firsat buldukça topiği takip etmeye çalişiyorum hamile olanlariniz var hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum rabbim sağlikla kucağiniza almayi nasip etsin.
Umut olmadan olmaz cnim stres yapma hayrlsı ne zamansa ozaman olsn de ben öyle ddm cok sukur bugün kesemizi gorduk Allah gönlüne göre wersnOncelikle hayırlı olsun canım cok sevindim darısı basımıza aynı belirtiler bende de var adetime 6 gun kaldı 18nde kan testi yaptırmştm sonuc negatif bugun adet olcak gbi agrım oldu umudum kalmdı artık
Cok sevndm inş bebişi de gorursun. Benim 29u adet gunum basım, bacaklarım, karnım agryo beklcem aetk sabretcemUmut olmadan olmaz cnim stres yapma hayrlsı ne zamansa ozaman olsn de ben öyle ddm cok sukur bugün kesemizi gorduk Allah gönlüne göre wersn
Inş cnim hamişsndir takip et bkalm agrilarn hç gecmicek gbi olursa bi kac gun kala test yap gerci hemen ckmiyo annelik sabir isiyms bnde anladmCok sevndm inş bebişi de gorursun. Benim 29u adet gunum basım, bacaklarım, karnım agryo beklcem aetk sabretcem
Canim regl olmasan pazartesi saglik ocaginda kanda baktir varsa cikar canim allahim gonlundekini versin.. aminCok sevndm inş bebişi de gorursun. Benim 29u adet gunum basım, bacaklarım, karnım agryo beklcem aetk sabretcem
Canim senden varmi.bir gelisme insallah bebisin seninle
Canim noldu senden guzel haberler aliriz insallahCanim bende zaten adet olacagim.zamanda gogus kenarlari agroyo ama hamile kalinca uclari hassas oldugunu soyluyorlar.bakalim hayirlisi.
4 gun kaldı bakalm:)Inş cnim hamişsndir takip et bkalm agrilarn hç gecmicek gbi olursa bi kac gun kala test yap gerci hemen ckmiyo annelik sabir isiyms bnde anladm
hadi sabah guzel haberler verirsin insallah allahim bekleyen herkeze sabir versin birgun hediyemizi alacagiz insallah hadi ocak ayi bitmeden hediyemizi rabbim bizlere bebeklerimizi nasip etsin insallah... amin4 gun kaldı bakalm:)
Kızlar adetime 1 hafta kaldı 3 gündür kahverengine çamur gibi lekelenme yaşadım. Sabah lekelenme kesildi acaba yerleşme kanaması mı diye düşünmeyebaşladım . var mı tecrübesi olan acaba :)
Süt hormonları ne demek acaba ben normal hormonlarıma baktırdım normal cıktı ama bılemedım akışına bıraktım artıkDun ben hastanede bi bayanla karsılaştım 2. Cocugu istiyomuş birinciyide tedavyle olmuş süt hormonlarımda sorun vardı 1 sene o yuzden cocuk sahbi olamamışm demişti bi sorsan doktora? Umarım faydası olur
1 sene denemiş o bayan sonra doktpru oyle demiş bnde sasrdm acıkcası hiç bilgm yokSüt hormonları ne demek acaba ben normal hormonlarıma baktırdım normal cıktı ama bılemedım akışına bıraktım artık
Canim sen naptin nasilsiniz insallah iyisinizYsmn4554n öyle çamur gibi yerleşme belirtisi hiç duymadım bende 5+5 hamileyim hiç öyle kanama olmadı Allâh A şükür. Hamileyseniz düşük tehlikeniz olabilir. Ya da kimyasal gebelik olabilir akla bir sürü şey geliyo 3 gündür geliyor demişsiniz 3 gün geliyorsa muhtemelen adet olmuşsunuz bi düzensizlik yaşamış olabilirsiniz.
Canim.saglik ocagina git betahcg yede baktir prolaktonede baktir sut hormonu demek prolaktin testi demek git ikisine baktir canim.insallah guzel haberler verirsinSüt hormonları ne demek acaba ben normal hormonlarıma baktırdım normal cıktı ama bılemedım akışına bıraktım artık
Sut hormonu prolaktin demek canim hem betahcgne baktir hemde prolaktine baktirin buda gebelige engel ilac veriyor doktor prolaktin icin dostinex diye ilac icinizi rahatlatin derim hadi insallah hamilesinde gerek kalmaz1 sene denemiş o bayan sonra doktpru oyle demiş bnde sasrdm acıkcası hiç bilgm yok
Ben test yaptım bsy yok karnım agryo adet olcm sanrm nasip artkSut hormonu prolaktin demek canim hem betahcgne baktir hemde prolaktine baktirin buda gebelige engel ilac veriyor doktor prolaktin icin dostinex diye ilac icinizi rahatlatin derim hadi insallah hamilesinde gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?