• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Kızlar firsat buldukça topiği takip etmeye çalişiyorum hamile olanlariniz var hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum rabbim sağlikla kucağiniza almayi nasip etsin.
Canim senden varmi.bir gelisme insallah bebisin seninle

Oncelikle hayırlı olsun canım cok sevindim darısı basımıza aynı belirtiler bende de var adetime 6 gun kaldı 18nde kan testi yaptırmştm sonuc negatif bugun adet olcak gbi agrım oldu umudum kalmdı artık
Umut olmadan olmaz cnim stres yapma hayrlsı ne zamansa ozaman olsn de ben öyle ddm cok sukur bugün kesemizi gorduk Allah gönlüne göre wersn

Cok sevndm inş bebişi de gorursun. Benim 29u adet gunum basım, bacaklarım, karnım agryo beklcem aetk sabretcem
Canim regl olmasan pazartesi saglik ocaginda kanda baktir varsa cikar canim allahim gonlundekini versin.. amin

Hayirli aksamlar kimse gelmiyor artik haftaya musmutlu baslariz insallah allahim gonlumuzdekini verir insallah... amin

Canim bende zaten adet olacagim.zamanda gogus kenarlari agroyo ama hamile kalinca uclari hassas oldugunu soyluyorlar.bakalim hayirlisi.
Canim noldu senden guzel haberler aliriz insallah

Arkadaslar musmutlu gece diliyorum yarina guzel haberler verelim.insallah yarina hep umutla uyanmak olsun... en guzeline emanetsiniz canlar

4 gun kaldı bakalm:)
hadi sabah guzel haberler verirsin insallah allahim bekleyen herkeze sabir versin birgun hediyemizi alacagiz insallah hadi ocak ayi bitmeden hediyemizi rabbim bizlere bebeklerimizi nasip etsin insallah... amin

canim noldu varmi bir gelisme insallah bebegin seninledir...
Kızlar adetime 1 hafta kaldı 3 gündür kahverengine çamur gibi lekelenme yaşadım. Sabah lekelenme kesildi acaba yerleşme kanaması mı diye düşünmeyebaşladım . var mı tecrübesi olan acaba :)

Ysmn4554n Ysmn4554n öyle çamur gibi yerleşme belirtisi hiç duymadım bende 5+5 hamileyim hiç öyle kanama olmadı Allâh A şükür. Hamileyseniz düşük tehlikeniz olabilir. Ya da kimyasal gebelik olabilir akla bir sürü şey geliyo 3 gündür geliyor demişsiniz 3 gün geliyorsa muhtemelen adet olmuşsunuz bi düzensizlik yaşamış olabilirsiniz.

Dun ben hastanede bi bayanla karsılaştım 2. Cocugu istiyomuş birinciyide tedavyle olmuş süt hormonlarımda sorun vardı 1 sene o yuzden cocuk sahbi olamamışm demişti bi sorsan doktora? Umarım faydası olur
Süt hormonları ne demek acaba ben normal hormonlarıma baktırdım normal cıktı ama bılemedım akışına bıraktım artık :(

Ysmn4554n Ysmn4554n öyle çamur gibi yerleşme belirtisi hiç duymadım bende 5+5 hamileyim hiç öyle kanama olmadı Allâh A şükür. Hamileyseniz düşük tehlikeniz olabilir. Ya da kimyasal gebelik olabilir akla bir sürü şey geliyo 3 gündür geliyor demişsiniz 3 gün geliyorsa muhtemelen adet olmuşsunuz bi düzensizlik yaşamış olabilirsiniz.
Canim sen naptin nasilsiniz insallah iyisiniz

Süt hormonları ne demek acaba ben normal hormonlarıma baktırdım normal cıktı ama bılemedım akışına bıraktım artık :(
Canim.saglik ocagina git betahcg yede baktir prolaktonede baktir sut hormonu demek prolaktin testi demek git ikisine baktir canim.insallah guzel haberler verirsin

1 sene denemiş o bayan sonra doktpru oyle demiş bnde sasrdm acıkcası hiç bilgm yok
Sut hormonu prolaktin demek canim hem betahcgne baktir hemde prolaktine baktirin buda gebelige engel ilac veriyor doktor prolaktin icin dostinex diye ilac icinizi rahatlatin derim hadi insallah hamilesinde gerek kalmaz

Back