- 12 Aralık 2015
- 19.666
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
Verir canim kanda baktir istersen canim insallah allahim gonlundekini sana sunarya kızzlar 12 gün kala test sonuç vermez dimi pfff başladım yinekızıyorum kendime başıma ağrılar giriyor ya
aa gerçek mi ay yaptırsam mı ki... aminn canım inşallah her aynı serüvenVerir canim kanda baktir istersen canim insallah allahim gonlundekini sana sunar
eşim cumartesiye kadar bekliyelim diyor bu sefer onun dediğini yapicam cnm insallah bi mucize olur ve o gün hamile olduğumu öğrenirim :)Bence yarin kanda baktir derim insallah bebisin tutunmustur canim hayilisi olsun
Cnm yaa 12 gun kala verir mi hic bence vrmez dollenme olmamistir bile ki . O kanda cikan hormonun yukselmesi dollenmis yumurtanin rahime tutunmasindan sonra oluyor. O da 7.gun civari falan. Senin daha 2 gun olmus cok aceleci gordum seni :)))aa gerçek mi ay yaptırsam mı ki... aminn canım inşallah her aynı serüven
biraz daha bekle garanti olsun benceya kızzlar 12 gün kala test sonuç vermez dimi pfff başladım yinekızıyorum kendime başıma ağrılar giriyor ya
Kardesim 11. gun kana baktirdi 27.8 cikti ve su an 8 haftalik hamile canimCnm yaa 12 gun kala verir mi hic bence vrmez dollenme olmamistir bile ki . O kanda cikan hormonun yukselmesi dollenmis yumurtanin rahime tutunmasindan sonra oluyor. O da 7.gun civari falan. Senin daha 2 gun olmus cok aceleci gordum seni :)))
Canim.kardesim 11. Gun baktirdi kandan 27.8 cikti hayirlisi olsun canim ve suan 8 haftalik gebeaa gerçek mi ay yaptırsam mı ki... aminn canım inşallah her aynı serüven
Kardesim kanda baktirdi 27.8 cikti ve suan 8 haftalik hamile canim erken baktirinki ilac yaziyo doktor bir aksilik olmasin diye hayirlisi olsunbiraz daha bekle garanti olsun bence
Cnm 11.gun baska 12gun kala baska . Regle 12 gun kala demek ovulasyonun 3.gunu demek yani ben mi yanlis anliyorum burada?Kardesim 11. gun kana baktirdi 27.8 cikti ve su an 8 haftalik hamile canim
En iyisi canım bi 5-6 gün geçince test yapmak en iyisi çünkü bazen 5 gün ileriye atıyor stresten bi kere bende de olmuştu :)ne kadar takmasam desem de beklicez görcez canımm ama ya haileyimdir diye de 3 gün kala test yapmıcam beklicem artk
geöengün bak ne demişim test yapamıcam diye ama dün akşam 12 gün kala testde çıkarmı diye sitem etmişim işte hepp bunlar pskoljk yanii kafayı yediğimiz doğrudurEn iyisi canım bi 5-6 gün geçince test yapmak en iyisi çünkü bazen 5 gün ileriye atıyor stresten bi kere bende de olmuştu :)
evet canım yanlış anlamışsın yani yumurtlama döneminde de tets yaptırcak değilim kim yumurlama dönemim bitti zaten regl günüme 12 kaldı demiştim belli olmuyor ya bu işler nasip en iyisi beklemek de can durmuyor işteCnm 11.gun baska 12gun kala baska . Regle 12 gun kala demek ovulasyonun 3.gunu demek yani ben mi yanlis anliyorum burada?[/QUOTEnım yumurlama dönemi bit
günaydın canım bende de var aynı şeyler hasta oluvercekmişim gibi batmalar giriyo kasıklarıma ama geçiyor sonra yada üşüttük o da olabilir çünkü havalar çook soğukkGünaydın arkadaşlar:) yumurtlama dönemi bitti benim ama bittiğinden beri kasiklarimda batma oluyo oturup kalkarken aniden filan önceden böyle olmazdı valla normal bişey mi benim aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor,,
11. Gunu regl olmadan baktirdi.kanda baktirdi 27.8 cikti.03-11-2015 de reg olmayinca yine test yaptirdi 780 betahcg cikti anladinmi canim 11. Gunu diyorum 11. Gun gecti yazmadim.rabbim hakkimizda hayirlisini versinCnm 11.gun baska 12gun kala baska . Regle 12 gun kala demek ovulasyonun 3.gunu demek yani ben mi yanlis anliyorum burada?
Canim stresten ileri atmiyor gec yumurtlandiginda gec regller olunuyor yumutlama uzerinden 14 gun olunca regl oluruz.hayirlisi olsun canimEn iyisi canım bi 5-6 gün geçince test yapmak en iyisi çünkü bazen 5 gün ileriye atıyor stresten bi kere bende de olmuştu :)
Aa ondan mı :) bilmiyordum canım bunu. Ben en son 5 gün gecikme yaşadığımdan sonraki ay gebe kalmıştım ama malesef boştu..Canim stresten ileri atmiyor gec yumurtlandiginda gec regller olunuyor yumutlama uzerinden 14 gun olunca regl oluruz.hayirlisi olsun canim
Aynen canımm ya gördüm yorumunu.. İşte öyle çelişkili oluyor insan. Ama çok erken daha :) ben her aklıma geldiğinde dua ediyorum Allahim sen nasip et kucagimi boş koyma aratma diye..evet canım yanlış anlamışsın yani yumurtlama döneminde de tets yaptırcak değilim kim yumurlama dönemim bitti zaten regl günüme 12 kaldı demiştim belli olmuyor ya bu işler nasip en iyisi beklemek de can durmuyor işte
Regl oldugunda geriye dogru 14 say hangi gunde yumurtladigini bilirsin benimde 26 gunde olurum bu ay cat igne oldum 30 gune cikti geriye saydigimda 14 gunumde yumurtam 19 mm di aralik 17 di cat ignem yapildi 19 aralikta catlamis hesaplama gore ayin 2 de regl gordumhayirlisi olsun canimAa ondan mı :) bilmiyordum canım bunu. Ben en son 5 gün gecikme yaşadığımdan sonraki ay gebe kalmıştım ama malesef boştu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?