• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Kızlar kan testi yaptırdım 982.5 çıktı beta htc hamişim Allah à şükürler olsun inş. Mevlam hepinize nasip eder inş. Tez zamanda :KK9:
tebrikler canım hayırlı uğurlu olsunn sağlıklı hamilelik geçir inşallah. ilk sen haber verdin darısı bizlere zamnında rabbim nasip ederse :nazar:

tebrikler cnm :) Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. regl gecikince mi öğrendin?
Evet oda benim gibi 30 aralikta regl olacakti olmadi cumartesi test yaptiracam dedi bende pazartesi yaptiracaktim ama bugun regl oldum hayirlisi boyleymis simdi cok mutludur hak etti mutlulugu

Kızlar kan testi yaptırdım 982.5 çıktı beta htc hamişim Allah à şükürler olsun inş. Mevlam hepinize nasip eder inş. Tez zamanda :KK9:
Canim sen 3 aralikmi regl gunun 30 aralikta beklenen regl gunundu degilmi canim 4 .gun gecti test yaptirdin degilmi belirtilerini anlatmadin bekliyorum canim ;)

Canim hayirli olsun cok sevindim allahim sag salim saglikli evlat verir kucagina insallah topinkin ilk hamisisin ugur getirdin sirasiyla burdaki bekleyenlere bu sevgiyi sevinci bizlerede dundun rabbim hayirlisiyla sim belirtilerini anlat bakim canim... :KK66:

Sagol canım inş. Allah sizede nasip etsin inşaallah en yakın zamanda.Bende çok halsizlik kasık agrısı çok oldu sabaha karşı 7 de uyandım ağrıdan gerçekten dedikleri gibi idrara sık çıkmalar başladı göğüslerde agrı devam ediyo bu şekilde :KK64:

Sagol canım inş. Allah sizede nasip etsin inşaallah en yakın zamanda.Bende çok halsizlik kasık agrısı çok oldu sabaha karşı 7 de uyandım ağrıdan gerçekten dedikleri gibi idrara sık çıkmalar başladı göğüslerde agrı devam ediyo bu şekilde :KK64:
Amin canim.insallah hamilelerin duasi kabul olur derler bizlere dua et canim allahim seni musmutlu etsin bebisinle birlikte guzel aile mutlu alile olursunuz insallah... amin

04 kocacigana hediyeni verdin bak allahim gonlune gore verdi kuzu yaa cok sevindim .. ben bugun regl oldum sen hamis haberi verdin hayirlisi buymus senin vaktin gelmis allahim bebisini verdi. kucaginada almayi nasip etsin rabbim.... amin

Çok sagol tatlım benim Allah razıolsun mevlam inş. Sizlerede verir en yakın zamanda bidahaki ay inş. Sendende böyle güzel haberler alırız eşim için çok moral oldu şükürler olsun:KK15:

Çok sagol tatlım benim Allah razıolsun mevlam inş. Sizlerede verir en yakın zamanda bidahaki ay inş. Sendende böyle güzel haberler alırız eşim için çok moral oldu şükürler olsun:KK15:
İnsallah bende bu ocakta esime guzel haber verrim esim 4 gunum gecince cok heyecan yapti ben test yapim ondan sonra sevinelim dedim var bebisimiz dedi ve aksam isten geldi regl oldugumu ogrenince hayalkirkligi yasadi benden cok uzuldu rabbim verecegi gunu satini biliyor bizde insallah o vakit ocak ayidir diye dua ediyorum rabbim.neylerse guzel eyler .. isteyen herkeze saglikli bebisler nasip etsin allahim ... amin

Merhaba kizlar... bat 7 ocak.. bir sey soracagim size , hic belirtim yok ama sag bacagim agriyo 2 gundur.. bu bi belirti olabilir mi ? Bazen de sag tarafindan kasiklarima kramp gibi giriyo ama saniyelik sonra yin3 hic bir sey hissetmiyorum. Husnu kuruntu mu yapiyorum sizce

Merhaba kizlar... bat 7 ocak.. bir sey soracagim size , hic belirtim yok ama sag bacagim agriyo 2 gundur.. bu bi belirti olabilir mi ? Bazen de sag tarafindan kasiklarima kramp gibi giriyo ama saniyelik sonra yin3 hic bir sey hissetmiyorum. Husnu kuruntu mu yapiyorum sizce
canım benim de bat 9 ocak bakalım o günler neler yaşayacağız? inş. sen güzel haber verirken bana da umut olursun o günlerde.. sendeki gibi ben de kendimi inceleyip duruyorum sürekli. aklım yapma diyor, kalbim dinlemiyor.:KK43: bana kalırsa seninkiler belirti olabilir (kalbime göre söylüyorum) ama bence kendini dinleme böyle (aklıma göre söylüyorum) :KK17:allahım tez zamanda hayırlısıyla hamile kalmamızı nasip eder inşallah..amin..

Back