aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Kac
kan testi yaptirdim negatif çıktı canim ama sonradan bi mucize olur pozitife döner mi bilemiyorum
Kac gunun gecti canim bat ne zamandi belki gec yumurtlamisindir.insallah pozitif cikar hadi guzel haberlerini bekliyoruz ...

Canim az kaldi persembe test yaptir.sonra guzel haberler ver bize insallah bebisin tutunmusdur .rabbim gonlundekini sana sunar.

Canim az kaldi persembe test yaptir.sonra guzel haberler ver bize insallah bebisin tutunmusdur .rabbim gonlundekini sana sunar.

Cok tesekkur ederim kizlar. Ben de kendimi dinlememeye calisiyorum ama cok sabirsiz oldum normaldr cok sabirli bi insanimdir ama... her gece dua ediyorum her cocuk gordugumde dua ediyorum her ezan sesinde dua ediyorum. Elimden geleni yaptim ben dikkatli beslendim, ovulasyon testleriyle takip ettim o gunelrde iliski oldu, incir yedim, bir de preseed kullandim. Insallah olur 4.aydi bu ay..
Hepimiz icin hayirli olsun allahim bize de nasip etsin insallah yeni yilda..

canım incirin bi faydası mı varmış? ben de ara ara yerim ama bilmiyodum, sevdiğim için yerim.

canım benimde bu ay 4. ay bakalım ben bu aydan çok ümitliyim olmazsa doktora gideceğim tabi hep hayırlısını diliyorum ama benim yumurtlama geçeli 1 hafta oldu ben hemen belirti arıyorum işte hep dinliyoruz kendimizi ama yapmamalıyız ama ama olmuyorr

Arkadaşlar slm sat 8 aralık şimdi yaptığım test bu. Ağustosta dış gebelik geçirdim onu öğrendiğimde de ilk silikti sanki bu da öyle gibi geldi bana ama sizde bi bakar mısınız heyecanlandım birden

Ben de umitleniyorm da fos cikio kizz
Hic gitmedin mi cnm doktora sen? Ben ilk karar verdigimde genel muayeneye gittim. 3.ay olmayinca bidaha gittim. Bu ay olmazsa yone gitcem ama hepsinin sebebleri farkli...

Ben de umitleniyorm da fos cikio kizz
Hic gitmedin mi cnm doktora sen? Ben ilk karar verdigimde genel muayeneye gittim. 3.ay olmayinca bidaha gittim. Bu ay olmazsa yone gitcem ama hepsinin sebebleri farkli...
bende her ay aynı ümit tabi bakma öyle dediğime her ay aynı serüvenn ben hamile kalmadan önce zaten takip edilen kontrollerim vardı smear falan bi sorun yok dedi bakalımolmazsa başka doktora gtcem

Kac
Kac gunun gecti canim bat ne zamandi belki gec yumurtlamisindir.insallah pozitif cikar hadi guzel haberlerini bekliyoruz ...
çarşamba, perşembe ya da en geç cuma adet olmam gerekiyordu hiç adet belirtim de yok. ben persembe kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. yumurtalarım da catlamisti niye adet olamadım anlamadimki

çarşamba, perşembe ya da en geç cuma adet olmam gerekiyordu hiç adet belirtim de yok. ben persembe kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. yumurtalarım da catlamisti niye adet olamadım anlamadimki
Bence yarin kanda baktir derim insallah bebisin tutunmustur canim hayilisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…