• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

hepiniz de saolun kızlar ben daha önceden bakmıştım da pek işime yarar mı bilememiştim. indirdim şimdi inceliyorum :KK15:
Ayarlardan en son regli kacinda oldun o gune tikliyorsun regle gunu yumurtlama gunu dogurganlik gunleride benimkinde cicek resmi var 6 gunu cicek bir gununde yumurta resmi var o gunde yumurtlama oluyor tabi regllerin duzenli ise yumurtlaman dogru sonuclar verir gule gule kullan hayrini gorursun insallah canim ;)

hayirli ugurlu olsun insallah. klomen seeuveni bnmde basimdan gecti. 3. denememden sonra hsg istedim bicornis uterus cikinca isler degisti derken esimin ameliyatina kadar geldi is. klomen kullanirken dikkat edin rahim duvarinizi inceltiyor ve gblik olusmuyor.
Bu aydan sonra kullanmicam canim bebis tutunsun diyede duphaston verdi oda rahmi kalinlastiriyor .rabbim vermek isterse klomensizde verir .bu son klomenim daha verse doktor kullanmam diyecem. hayirlisi olsun canim hakkimizda hayirlisi olsun .sanada gecmis olsun

Hosgeldin canim insallah gonlundeki dileklerin kabul oldugu aydir ocak ayin olsun vaktin yoksa .en yakin saglik ocaginda kanda baktir derim yada aksam eve gecmeden bir polikinikte kanda baktir derim 24 saat acik olur polikinikler. rabbim hayirlisi neyse onu versin
Canım eşimle birlikte evde çalışıyorum, kaçamıyorum anlican :) Bu gün yine olmadım 12. gün olacak. idrar testleri hala negatif. Çok umutlanamıyorum, annemde içme ilaç dedi, bana hamileliğinde de ben 2 ay sonra testlerde çıkmışım. Ben umut ediyorum ara ara ama kocam olacak adam tam umutsuz vakka :) Ömrümde ilk defa böyle bir gecikme yaşıyorum. Bu arada birde grip, soğukalgınlığı geçiriyorum, ilaç almıcam derkende iyileşemiyorum. Her yanım uçuk oldu, kesinleşse sonuç diye bekliyorum. Bu sabah sanki biraz kandırdım eşimi, hastalık ağırlaşınca ilaç iç dedi içmem dedim, o zaman yarın bir test yaptıralım gibi konuştu. bu gecede olmazsam yarın sabah teste, yoksada gebelik ne ilaç bulursam içicem gibi duruyor çok yoruldum çünkü.

ben de doktor kontrolunde kullandım 2. yumurtam çatlayalı 19 gün oldu yani adetim 5 gün gecikti. yumurta catladiktan 12 gun sora kan testi negatifti. cumartesi doktora gidicem bakalim bende
Bence bir an once git vakit gecirme canim ben yumurta catladi uzayan akintinin uzerinden 14 gecti regl oldum.gec yumurtladim .normalde 26-27 de bir regl oluyordum duzenliydi bu ay 30. Gun regl oldum.hayirlisi neyse rabbim gonlumuzdekini hepize sunar insallah... amin

Bence bir an once git vakit gecirme canim ben yumurta catladi uzayan akintinin uzerinden 14 gecti regl oldum.gec yumurtladim .normalde 26-27 de bir regl oluyordum duzenliydi bu ay 30. Gun regl oldum.hayirlisi neyse rabbim gonlumuzdekini hepize sunar insallah... amin
canim çalıştığım için izin almam sorun oluyor ondan haftaiçi gidemicem ama zaten ağrılarım var adet olcak gibiyim :( sonradan bi yumurta daha mi büyüyüp çatladı bilemedim tavuk gibi oldum klomenden :D

canim çalıştığım için izin almam sorun oluyor ondan haftaiçi gidemicem ama zaten ağrılarım var adet olcak gibiyim :( sonradan bi yumurta daha mi büyüyüp çatladı bilemedim tavuk gibi oldum klomenden :D
Anladim canim test kiti kullandinmi bu gunlerde pozitifi gosterir .bence birde onu dene pozitifse cumartesi kandada baktirirsin hakkinda hayirlisi olsun canim...

Back