• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

aa gerçek mi ay yaptırsam mı ki... aminn canım inşallah her aynı serüven :KK51:
Cnm yaa 12 gun kala verir mi hic bence vrmez dollenme olmamistir bile ki . O kanda cikan hormonun yukselmesi dollenmis yumurtanin rahime tutunmasindan sonra oluyor. O da 7.gun civari falan. Senin daha 2 gun olmus cok aceleci gordum seni :)))

Cnm yaa 12 gun kala verir mi hic bence vrmez dollenme olmamistir bile ki . O kanda cikan hormonun yukselmesi dollenmis yumurtanin rahime tutunmasindan sonra oluyor. O da 7.gun civari falan. Senin daha 2 gun olmus cok aceleci gordum seni :)))
Kardesim 11. gun kana baktirdi 27.8 cikti ve su an 8 haftalik hamile canim

ne kadar takmasam desem de beklicez görcez canımm ama ya haileyimdir diye de 3 gün kala test yapmıcam beklicem artk
En iyisi canım bi 5-6 gün geçince test yapmak en iyisi çünkü bazen 5 gün ileriye atıyor stresten bi kere bende de olmuştu :)

En iyisi canım bi 5-6 gün geçince test yapmak en iyisi çünkü bazen 5 gün ileriye atıyor stresten bi kere bende de olmuştu :)
geöengün bak ne demişim test yapamıcam diye ama dün akşam 12 gün kala testde çıkarmı diye sitem etmişim işte hepp bunlar pskoljk yanii kafayı yediğimiz doğrudur:rolleyes:

Cnm 11.gun baska 12gun kala baska . Regle 12 gun kala demek ovulasyonun 3.gunu demek yani ben mi yanlis anliyorum burada?[/QUOTEnım yumurlama dönemi bit
evet canım yanlış anlamışsın yani yumurtlama döneminde de tets yaptırcak değilim kim yumurlama dönemim bitti zaten regl günüme 12 kaldı demiştim belli olmuyor ya bu işler nasip en iyisi beklemek de can durmuyor işte

Günaydın arkadaşlar:) yumurtlama dönemi bitti benim ama bittiğinden beri kasiklarimda batma oluyo oturup kalkarken aniden filan önceden böyle olmazdı valla normal bişey mi benim aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor,,
günaydın canım bende de var aynı şeyler hasta oluvercekmişim gibi batmalar giriyo kasıklarıma ama geçiyor sonra yada üşüttük o da olabilir çünkü havalar çook soğukk

Cnm 11.gun baska 12gun kala baska . Regle 12 gun kala demek ovulasyonun 3.gunu demek yani ben mi yanlis anliyorum burada?
11. Gunu regl olmadan baktirdi.kanda baktirdi 27.8 cikti.03-11-2015 de reg olmayinca yine test yaptirdi 780 betahcg cikti anladinmi canim 11. Gunu diyorum 11. Gun gecti yazmadim.rabbim hakkimizda hayirlisini versin

Son düzenleme:
Canim stresten ileri atmiyor gec yumurtlandiginda gec regller olunuyor yumutlama uzerinden 14 gun olunca regl oluruz.hayirlisi olsun canim

Canim stresten ileri atmiyor gec yumurtlandiginda gec regller olunuyor yumutlama uzerinden 14 gun olunca regl oluruz.hayirlisi olsun canim
Aa ondan mı :) bilmiyordum canım bunu. Ben en son 5 gün gecikme yaşadığımdan sonraki ay gebe kalmıştım ama malesef boştu..

evet canım yanlış anlamışsın yani yumurtlama döneminde de tets yaptırcak değilim kim yumurlama dönemim bitti zaten regl günüme 12 kaldı demiştim belli olmuyor ya bu işler nasip en iyisi beklemek de can durmuyor işte
Aynen canımm ya gördüm yorumunu.. İşte öyle çelişkili oluyor insan. Ama çok erken daha :) ben her aklıma geldiğinde dua ediyorum Allahim sen nasip et kucagimi boş koyma aratma diye..

Aa ondan mı :) bilmiyordum canım bunu. Ben en son 5 gün gecikme yaşadığımdan sonraki ay gebe kalmıştım ama malesef boştu..
Regl oldugunda geriye dogru 14 say hangi gunde yumurtladigini bilirsin benimde 26 gunde olurum bu ay cat igne oldum 30 gune cikti geriye saydigimda 14 gunumde yumurtam 19 mm di aralik 17 di cat ignem yapildi 19 aralikta catlamis hesaplama gore ayin 2 de regl gordumhayirlisi olsun canim ;)

Herkese selamlar. Umarım bu yıl herkes istediği mutluluğa kavuşur demek istiyorum öncelikle. En güncel başlık burası olduğundan yazmak istedim ama doğru yerdemiyim onu bile bilemiyorum.
Yaşım 34,5 :) Temmuz ayında başlayan ve Kasımda negatif ile sonuçlanan bir tüp bebek serüveni yaşadım. Sorunumuz eşimin sperm hareketliliği ve sayısının az olmasıydı. Morfolojide çok iyi değil. Neyse 9 kasımda transfer olsum, 19 kasımda negatifi aldım ve 24 kasımda regl oldum. Bu arada son 2 senedir her ayın 24-25. regl olurum hiç sekmez.
24 aralıkta regl olmayı beklerken halen olmadım. Bugün 11. gün gecikmesinin. 28 Aralıkta idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silikti. Sonrasında 2 günde bir her türlü idrar testini denedim, ikinci çizgi hiç çıkmadı. Kimyasalmı diye düşündüm, ama şimdiye regl olmam lazımdı. Diyeceksiniz neden kan testi yaptırmadın, açıkçası hem tırstım sonuçtan hemde gitmek zor geldi hastaneye. Çok yoğun çalışıyorum ve eşimin hiç ümidi kalmadığından onu yeniden ümitlendirmek istemiyorum. Her gün regl belirtileri ile kalkıyorum ha oldum ha olucam derken 11 günü geçirdim. Doktoruma danıştım, oda benim gibi düşünüyo sanırım, bu kadar gecikmeye olsaydı idrar testinde çıkardı duphaston kullan regl ol dedi. Benim umudum yok açıkçası, çünkü tüp bebekte bile embriyolar 5. günü göremedi sanırım gelişim sıkıntısı var.
Ne yapayım ben şimdi bir fikri olan varmı acaba?

Back