Herkese selamlar. Umarım bu yıl herkes istediği mutluluğa kavuşur demek istiyorum öncelikle. En güncel başlık burası olduğundan yazmak istedim ama doğru yerdemiyim onu bile bilemiyorum.
Yaşım 34,5 :) Temmuz ayında başlayan ve Kasımda negatif ile sonuçlanan bir
tüp bebek serüveni yaşadım. Sorunumuz eşimin sperm hareketliliği ve sayısının az olmasıydı. Morfolojide çok iyi değil. Neyse 9 kasımda transfer olsum, 19 kasımda negatifi aldım ve 24 kasımda regl oldum. Bu arada son 2 senedir her ayın 24-25. regl olurum hiç sekmez.
24 aralıkta regl olmayı beklerken halen olmadım. Bugün 11. gün gecikmesinin. 28 Aralıkta idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silikti. Sonrasında 2 günde bir her türlü idrar testini denedim, ikinci çizgi hiç çıkmadı. Kimyasalmı diye düşündüm, ama şimdiye regl olmam lazımdı. Diyeceksiniz neden kan testi yaptırmadın, açıkçası hem tırstım sonuçtan hemde gitmek zor geldi hastaneye. Çok yoğun çalışıyorum ve eşimin hiç ümidi kalmadığından onu yeniden ümitlendirmek istemiyorum. Her gün regl belirtileri ile kalkıyorum ha oldum ha olucam derken 11 günü geçirdim. Doktoruma danıştım, oda benim gibi düşünüyo sanırım, bu kadar gecikmeye olsaydı idrar testinde çıkardı duphaston kullan regl ol dedi. Benim umudum yok açıkçası, çünkü tüp bebekte bile embriyolar 5. günü göremedi sanırım gelişim sıkıntısı var.
Ne yapayım ben şimdi bir fikri olan varmı acaba?