• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralik ayi ve ocak ayi bizde gebe kalanlardan oluruz insallah ... :)

Regl oldugunda geriye dogru 14 say hangi gunde yumurtladigini bilirsin benimde 26 gunde olurum bu ay cat igne oldum 30 gune cikti geriye saydigimda 14 gunumde yumurtam 19 mm di aralik 17 di cat ignem yapildi 19 aralikta catlamis hesaplama gore ayin 2 de regl gordumhayirlisi olsun canim :KK66:
Ben de bi program var oradan ne zaman adet baslangici ne zaman adet bitişi olup olmadığını gösteriyor yumurtlama dönemleri vs. :) o yüzden ben kendim hesapla uğraşmıyorum :)

Kardesim 11. gun kana baktirdi 27.8 cikti ve su an 8 haftalik hamile canim
ya kızzlar 12 gün kala test sonuç vermez dimi pfff başladım yine :KK17: kızıyorum kendime başıma ağrılar giriyor ya :KK34:

Verir canim kanda baktir istersen canim insallah allahim gonlundekini sana sunar

canlarım benim çok erken baktırmanın şöyle bi olumsuz tarafı var, kimyasal gebelik olursa mesela insan farkında bile olmadan oluşup ardından sona erebilecek bir şey kimyasal biliyorsunuz.. buna tanık olunmuş olur. insan hamileyim zanneder, erkenden testte çıkar ve ardından sona erince yıkım olur. baktırmasa bundan haberi olmayabilir. dr. kağan Kocatepe 9 ay 10 gün hafta hafta hamilelik adlı kitabında çok erkenden test yaptırma konusunu bu şekilde izah etmiş. isterseniz www.gebelik.org kendi sitesi buradan da okuyabilirsiniz.

canlarım benim çok erken baktırmanın şöyle bi olumsuz tarafı var, kimyasal gebelik olursa mesela insan farkında bile olmadan oluşup ardından sona erebilecek bir şey kimyasal biliyorsunuz.. buna tanık olunmuş olur. insan hamileyim zanneder, erkenden testte çıkar ve ardından sona erince yıkım olur. baktırmasa bundan haberi olmayabilir. dr. kağan Kocatepe 9 ay 10 gün hafta hafta hamilelik adlı kitabında çok erkenden test yaptırma konusunu bu şekilde izah etmiş. isterseniz www.gebelik.org kendi sitesi buradan da okuyabilirsiniz.
canım yapmam zaten cesaret edemem henüz erken kendimi yenmeye çalışıyorum hem ben iğneden korkarım kiii :KK70:

evet bende kullanıyorum onu çok güzel
Ben de kullanıyorum takvimim uygulamasını memnunum. Bugün adet olmam gerekiyor hiç bir belirti yok adetle ilgili ama geçen ay da hamileyim sanmıştım 6 gün gecikmisti maalesef psikolojikmis bu ay en az bir hafta bekleyeceğim ondan sonra umutlanacagim. Yani 14 ocağa kadar bekleyeceğim hayırlısı olsun hepimiz için arkadaslar

Herkese selamlar. Umarım bu yıl herkes istediği mutluluğa kavuşur demek istiyorum öncelikle. En güncel başlık burası olduğundan yazmak istedim ama doğru yerdemiyim onu bile bilemiyorum.
Yaşım 34,5 :) Temmuz ayında başlayan ve Kasımda negatif ile sonuçlanan bir tüp bebek serüveni yaşadım. Sorunumuz eşimin sperm hareketliliği ve sayısının az olmasıydı. Morfolojide çok iyi değil. Neyse 9 kasımda transfer olsum, 19 kasımda negatifi aldım ve 24 kasımda regl oldum. Bu arada son 2 senedir her ayın 24-25. regl olurum hiç sekmez.
24 aralıkta regl olmayı beklerken halen olmadım. Bugün 11. gün gecikmesinin. 28 Aralıkta idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silikti. Sonrasında 2 günde bir her türlü idrar testini denedim, ikinci çizgi hiç çıkmadı. Kimyasalmı diye düşündüm, ama şimdiye regl olmam lazımdı. Diyeceksiniz neden kan testi yaptırmadın, açıkçası hem tırstım sonuçtan hemde gitmek zor geldi hastaneye. Çok yoğun çalışıyorum ve eşimin hiç ümidi kalmadığından onu yeniden ümitlendirmek istemiyorum. Her gün regl belirtileri ile kalkıyorum ha oldum ha olucam derken 11 günü geçirdim. Doktoruma danıştım, oda benim gibi düşünüyo sanırım, bu kadar gecikmeye olsaydı idrar testinde çıkardı duphaston kullan regl ol dedi. Benim umudum yok açıkçası, çünkü tüp bebekte bile embriyolar 5. günü göremedi sanırım gelişim sıkıntısı var.
Ne yapayım ben şimdi bir fikri olan varmı acaba?
Size de iyi yıllar bence adet olmak için ilaç içme bir kaç gün daha bekle ve önce kan testi yaptir test n egatifse kadın doğuma alttan baktir ilaç kullanma belkide vardır bebek bielemzsin....

Size de iyi yıllar bence adet olmak için ilaç içme bir kaç gün daha bekle ve önce kan testi yaptir test n egatifse kadın doğuma alttan baktir ilaç kullanma belkide vardır bebek bielemzsin....
Saglik ocagindada kanda baktirabilirsiniz.en yakin saglik ocagina gidin derim umarim rabbim gonlunuzdekini size sunar insallah...

Ben de kullanıyorum takvimim uygulamasını memnunum. Bugün adet olmam gerekiyor hiç bir belirti yok adetle ilgili ama geçen ay da hamileyim sanmıştım 6 gün gecikmisti maalesef psikolojikmis bu ay en az bir hafta bekleyeceğim ondan sonra umutlanacagim. Yani 14 ocağa kadar bekleyeceğim hayırlısı olsun hepimiz için arkadaslar
Amin insallah rabbim gonlundekini sana sunar vakti gelmisdir insallah ...

canım tablette de kullanılabilen bi program mı? ismini verebilir misin?
Periot takvimi dersen telefonuna uygunsa iner degilse uygun olanlari indirirsin pogrami kendi bilgilerini tikliyorsun siklusunu ayarliyorsun takvim ayarliyor canim bende onu kullaniyorum mesala ovulasyona 1 gun kala hatirlat tikliyorum dogurgan donemdediniz 1 gune geliyor diye hatirlatmalar var canim ayarlar bolumundan bilgilerini ayarliyorsun ;)

Herkese selamlar. Umarım bu yıl herkes istediği mutluluğa kavuşur demek istiyorum öncelikle. En güncel başlık burası olduğundan yazmak istedim ama doğru yerdemiyim onu bile bilemiyorum.
Yaşım 34,5 :) Temmuz ayında başlayan ve Kasımda negatif ile sonuçlanan bir tüp bebek serüveni yaşadım. Sorunumuz eşimin sperm hareketliliği ve sayısının az olmasıydı. Morfolojide çok iyi değil. Neyse 9 kasımda transfer olsum, 19 kasımda negatifi aldım ve 24 kasımda regl oldum. Bu arada son 2 senedir her ayın 24-25. regl olurum hiç sekmez.
24 aralıkta regl olmayı beklerken halen olmadım. Bugün 11. gün gecikmesinin. 28 Aralıkta idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silikti. Sonrasında 2 günde bir her türlü idrar testini denedim, ikinci çizgi hiç çıkmadı. Kimyasalmı diye düşündüm, ama şimdiye regl olmam lazımdı. Diyeceksiniz neden kan testi yaptırmadın, açıkçası hem tırstım sonuçtan hemde gitmek zor geldi hastaneye. Çok yoğun çalışıyorum ve eşimin hiç ümidi kalmadığından onu yeniden ümitlendirmek istemiyorum. Her gün regl belirtileri ile kalkıyorum ha oldum ha olucam derken 11 günü geçirdim. Doktoruma danıştım, oda benim gibi düşünüyo sanırım, bu kadar gecikmeye olsaydı idrar testinde çıkardı duphaston kullan regl ol dedi. Benim umudum yok açıkçası, çünkü tüp bebekte bile embriyolar 5. günü göremedi sanırım gelişim sıkıntısı var.
Ne yapayım ben şimdi bir fikri olan varmı acaba?
Hosgeldin canim insallah gonlundeki dileklerin kabul oldugu aydir ocak ayin olsun vaktin yoksa .en yakin saglik ocaginda kanda baktir derim yada aksam eve gecmeden bir polikinikte kanda baktir derim 24 saat acik olur polikinikler. rabbim hayirlisi neyse onu versin

kizlar bugun 3. gunum bu ay deniyoruz topik sans getirir insallah.. esim gecen ay varikosel ameliyati oldu 1 senedir bkliyorduk. ilk ayda hamile kalanlari duydum hayirlisiyla insaalllaahhh allah yuzumuzu guldursunn
Hosgeldin benimde 3. Gunum doktoruma gittim gecen ay klomen verdi 3.gunu basla dedi. bu ayda 3 .gunumdeyim bugun klomene basladim insallah bu defa gonlumuzdekiler gercek olur saglikli bebislerimiz olur insallah isteyen her kezin duasi kabul olsun allahim... amin

bende de var canım takvimim diye üstünde çiçek remi var uygulamalar da

Tablette olur mu bilmiyorum canım. Burdan isim vermem doğru olur mu acaba msj atıyorum hemen :)

Peri ot takvimi dersen telefonuna uygunsa iner degilse uygun olanlari indirirsin pogrami kendi bilgilerini tikliyorsun siklusunu ayarliyorsun takvim ayarliyor canim bende onu kullaniyorum mesala ovulasyona 1 gun kala hatirlat tikliyorum dogurgan donemdediniz 1 gune geliyor diye hatirlatmalar var canim ayarlar bolumundan bilgilerini ayarliyorsun :KK66:
hepiniz de saolun kızlar ben daha önceden bakmıştım da pek işime yarar mı bilememiştim. indirdim şimdi inceliyorum :KK15:

Hosgeldin benimde 3. Gunum doktoruma gittim gecen ay klomen verdi 3.gunu basla dedi. bu ayda 3 .gunumdeyim bugun klomene basladim insallah bu defa gonlumuzdekiler gercek olur saglikli bebislerimiz olur insallah isteyen her kezin duasi kabul olsun allahim... amin
canım bu yeni bi başlangıç. dilerim allahın izniyle bu ilaç şifa olur, rabbim muradını verir.

hayirli ugurlu olsun insallah. klomen seeuveni bnmde basimdan gecti. 3. denememden sonra hsg istedim bicornis uterus cikinca isler degisti derken esimin ameliyatina kadar geldi is. klomen kullanirken dikkat edin rahim duvarinizi inceltiyor ve gblik olusmuyor.

Back