- 11 Ekim 2015
- 201
- 140
- 18
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
Katılıyorum sizlere kızlar.aynen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim hayirli olsun cok sevindim allahim sag salim saglikli evlat verir kucagina insallah topinkin ilk hamisisin ugur getirdin sirasiyla burdaki bekleyenlere bu sevgiyi sevinci bizlerede dundun rabbim hayirlisiyla sim belirtilerini anlat bakim canim...Kızlar kan testi yaptırdım 982.5 çıktı beta htc hamişim Allah à şükürler olsun inş. Mevlam hepinize nasip eder inş. Tez zamanda
04 kocacigana hediyeni verdin bak allahim gonlune gore verdi kuzu yaa cok sevindim .. ben bugun regl oldum sen hamis haberi verdin hayirlisi buymus senin vaktin gelmis allahim bebisini verdi. kucaginada almayi nasip etsin rabbim.... aminİnş. 4 ocak eşimin doğum günü inş. Regl Olmam da ona cok güzel hediye olur
Carsamba gunu senden haber bekliyoruz zeynep 89 bugun hamis haberi verdi sira sende hadi hayirlisi olsun canim umutlar senle olur insallahinş. duarım hepinizle bizde 8 aydır korunmuyoruz ama tık yok doktora gittik bişey cıkmadı gerekenler yapıldı inş. occak ayı bizlere uğurlu gelir.allah herkesin gönlüne göre versin...benimde adetime 1 hafta var ocak 6 ama hiçbir belirti yok hiçbirşey yok...
Hadi sendede hamis haberi alalim insallah zeynpayse 89 bugun hamis mujdesi verdi sira batlari yakin olanlar guzel haberler verir insallahBen de en son 3 aralıkta oldum bu aralar yumurtlama donemimdeyim 4 ocakta adet olmam inşallah hayırlısı. 6 aylık evliyim son üç aydır bebek istiyoruz hayırlısıyla bekliyoruz hamile kalmami.
Canim nasilsin haberde vermedin nerelere gittin insallah hamissinMerhabalar ben bu ay klomen kullandim o yüzden benim Bat biraz karışık :) geçen hafta sali günü bir yumurtam çatladı cuma günü 2. yumurtam çatladı. normalde yumurta catladıktan 14 gün sonra adet olunduğu için hangi günü baz alcam bilemedim :) insallah adet olmayiz yeni yıla hamile gireriz :)
Sendende guzel haberler aliriz insallah hayirliysa rabbim gonlundekini sana sunsun insallah.. aminmerhaba kızlar 12 aralık ta regl olmuştum, bat 9 ocak 2016. hayırlısını diliyorum rabbimden.
2016 yılı hepimiz için hayırlı olur,
uğur getirir, bebiş getirir inşallah..
amin..
Canim gelmiyorsun nasilsin umarim hamissindir. bizede guzel haberler vermeni bekliyoruz insallah bebegin seninleIgnenin etkisi 14gunde gecioms sanirim bnde o yuzden yalmiom ama bn igne vurulmadm aralik 5kullanmaya başladım Onun da bitti 14 Dün de doktora gittim gittiğimde sağ yumurtalığın çatlamış dedi İğne falan vermedi hatta çok umutlu konuştu akalım nasip Ne diyelim hepimiz beklicez artık İnşallah hayırlısı olur tez zamanda anne oluruz
malesef canim persembe günü kan testi yaptirdim negatif çıktı. en geç dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım nolcak ben de bilmiyorum. bekliyorum...Canim nasilsin haberde vermedin nerelere gittin insallah hamissin
Canim nasilsin nerelere gittin insallah hamissinCanim bende 4 aralikta regl oldum 30-31 gibi regl tarihim zaman geçmiyor sanki
inş. güzel haberler veriiirm cok istiyorum artık bende hamileyim demeyi bebegim olamasını inş.zeynep 89 tebrik ediyorum aallah sağ salim kucagına almayı nasip etsin...Carsamba gunu senden haber bekliyoruz zeynep 89 bugun hamis haberi verdi sira sende hadi hayirlisi olsun canim umutlar senle olur insallah
Canim nasilsin gelmiyorsun umarim bebisin tutunmusdurDoğru söylüyorsun canım inş.çabuk gelsin o günler ben biraz çevre baskısından etkileniyorm oyüzden hep stres hep panik
Varmis bak hayir asilamaya gerek kalmadan rabbim yuzunu guldurdu hep gulsun insallah canim yaaBizde 9 aydır istiyoruz bu ay aşılama olucaktım doktorun hatası yüzünden ocağa ertelendi çok sinirlendim ama bundada vardır inş. bi hayır bakalım kafamda deli sorular doktoru değiştirsemmi bilemedim ?
Bu sozlerim beni bile etkiledi insallah ugurlu gelir hepimiz hamis haberleri verriz insallah.... aminHayirlisi budur belki canim 2016 sans getirsin kuzum ya zaten topink aralik ocak ayi hamis olalim umarim ugur getirir ben ugur getirsin diye acilis yaptim birbirimize burda dua edelimki belki birimizin birisine duasi tutar . yilmak yok rabbim bu sevgiyi.taddirsin isteyen her keze ....
Zeynep 89 hamis haberleri verdi sende verirsin insallah cnmmalesef canim persembe günü kan testi yaptirdim negatif çıktı. en geç dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım nolcak ben de bilmiyorum. bekliyorum...
Bu ay belli olur gecen ay 28. Gun oldu bu ayda ne zaman olacak bakalim bugun 24. Gun bekliyorum 21 aralikta igne oldu yapmadim test
Cnm tebrik ederim hayirli olsun :))))Kızlar kan testi yaptırdım 982.5 çıktı beta htc hamişim Allah à şükürler olsun inş. Mevlam hepinize nasip eder inş. Tez zamanda
tebrikler cnm :) Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. regl gecikince mi öğrendin?Kızlar kan testi yaptırdım 982.5 çıktı beta htc hamişim Allah à şükürler olsun inş. Mevlam hepinize nasip eder inş. Tez zamanda