- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.196
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #1.961
Gecmıs olsun kuzum çok şükür bende yarın sabah gıdecegım geç kalmazsam umarım inşallahPapatyamaviss trkn0709 pozitifbiri @TASUU Kızlargittim doktora çocuğum hastaydı dünden bu yana giremedim. Doktor muayene etti. Akıntın var dedi gösterdi fitil verdi onu kullan günde bir tane dedi. Korunmana gerek yok dedi. Folden diye bir folik asit almamı söyledi.aldım. Bir de bu zamana kadar gittiğim hiçbir doktorun görmediği bir şeyi gördü. Adet bitiminde leke leke devamında geldiği oluyor mu dedi evet dedim.Önceki sezeryandan olan iyileşmeyen bir alanın, açıklığın var dedi gösterdi gördüm. O kanama yapıyormuş içten işte adet bitince leke leke gelmesinin sebebi bu dedi. Gebeliğe engel mi dedik hayır dedi ikinci doğumda ben bunu düzeltirim dedi. 2 ay üst üste kimyasal yaşadım dedim. Testte pozitif gördüm devamı gelmedi dedim. Bu aslında iyi bir şey hamile kalabildiğini gösterir dedi. Sağlıksız embriyo olursa vücut bunu atıyor dedi.Eşinden de sperm testine gerek yok çünkü hamile kalabilmişsin dedi. 3 ay daha deneyin dedi. Olmazsa yanıma bir daha gelin. Dedi.Öyle geldik eve. Bakalım 3 ay daha deneyeceğiz olmazsa marş marş