- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.196
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #1.981
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede ayni sinir oldumAy bu ne yaa şu Opet reklamı yüzünden deli oldum konuya yazarken bile habire önüme çıkıp duruyor rahatça yazamıyorum bile, kapatmaktan yoruldum ya
Okudukça heyecan bastı şu an ayyy sanki kendim test yapicam gibi sabah nasıl olacak şimdiCanım yakindan görsen filtreye bile gerek yoktu ama hiç ihtimal vermedim hala da şaşkınım ben ateş düşecek adet gelecek diye o kadar eminim ki... Hala ağrım var ama regl gibi değil. Çok usumusum de vajinanın üst iç tarafı ağrıyor. Sol bacağım ve belim yine ilk gebeligimdeki gibi sis sokulu sanki. Sabah idrarı değil ama en son 4.30 da kurumda çıktım WC ye. Sonra çok işlerim vardı arabayla gitmiştim.eve gelip test yapana saat 7 oldu ve ben çiş ten patlayacak hale gelmiştim. Yaptım çıktı dandik dediğim burun kıvırarak aldığım test tabi bana fake atmiyorsa
Her ihtimale karsi bende basliyim bu ay faydasi olur zarari olmazKür olarak değil ama keçiboynuzu özü yiyor eşim sabah bir yemek kaşığı, kızıma öyle hamile kalmıştım.
Uzuluyorum gercekten insanin gonlune bir kere dustumuydu her ay sonu acabami diyor belirti aramayi birakali cok odlu ama gel gelelim bir hafta gecmek bilmiyor asla bende kendimce birseyler yapmaya karar verdim dogal olarak bakalim esim gidicek sali gunu nasipse ama sonuc guzel gelir insallahBenim eşim kullanıyor canim 3 aydır felan.
Bir sorun var mı eşimde bilmiyoruz ama.
Hamile kalamadim 6 aydır bedensiz bir şekilde
Bugün döngünün kaçıncı günü? O zaman o 8. Günü civarı koyuydu ya o ara mı oldu ki erken olmuş olabilir yani. Ateş tablon ne durumda
Kesinlikle benim de öyleOgun ıcın hissettıgım tek güzel duygu oğluma sağ salım kavuşmuş olmam
Bebiş geliyorrrrrKızlar şoktayım heyecanlıyım işin garibi gezmeye gitmem lazım yazamicam size yoldan bitane roll gebelik testi aldım artimed yok diye de üzüldüm eve geldim yaptım sonuç aşağıda , sabah kim test yapıyordu arkası koyu renk olan ilk 4 dk da diğeri 7 8 dk da çıktı
Aynen öyle canım bende herkese söyledim gözleri degiyor insanlarn düşük yaptım sonra beklemedeyimYa ben bu yaşımda hamile kaldım..eşimin ailesine tabi dedik..kaynım bilmeden sevincek olarak halasına demiş..halasıda durdu bütün İstanbul'a dedi..kendi kızı hamile kalamıyor..valla durmadan aradılar..sonuçta kürtaj oldum.Simdi diyorum 3 ay kesin demicem
Benim oğlum aslan burcu ikinci bir Aslanı kaldırabilirmiyim göreceğiz eğer bu ay olmuşsaKızlar bu gruptan çok kişi gelecek insallah hayırlısıyla ben öyle inanıyorum Aslan Burcu bebeleri gelecek dünya buna hazırdır insallahhhhh
Bende nisandan beri istiyorum canım senin bebiş yolda çok şükür arkandandan beni çagır gelim aralıkta hamiş olarak.hemşerine bi kıyak geç canımBebişim tamam düzenli bir birliktelik olmuyor korunmadan ama ben hazırandan beri istiyorum
Yumurtlamadan sonraki xxx gün demekKızlar ates uygulamasında yazan dpo ne oluyor
The day past ovulation , yumurtlamadan sonra geçen gün sayısıKızlar ates uygulamasında yazan dpo ne oluyor
Valla hayırlı olsun dıyorum artıkkkk tebrıklerrrr Rabbim gönlüne göre verdi Bizlerde dua et arkadaşımGunaaaaaydin güzel anneler sabah atesim 36.9 du , Papatyamaviss Sonbahardagel @Deepblues P Pozitiflerceee September Wind trkn0709 Safransari A aysesngul
Bugun 15 kuzum benım döngüme göre 13 de görüyordum , adet tarıhımde degısecek muhtemelen beklenen ozaman olsa düşmemesi gerekırdı atesımınde ama evet testler koyu çıktı, ama yumurtlama olacak olsa o güne doğruda pembeleşiyordu 15.gün benımkı ıkıncı cızgı hıc yok suan bıle hangı günü degerlendırcem bilememek canımı sıkanBugün döngünün kaçıncı günü? O zaman o 8. Günü civarı koyuydu ya o ara mı oldu ki erken olmuş olabilir yani. Ateş tablon ne durumda