- 15 Temmuz 2015
- 18.698
- 31.196
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.001
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı olsun inşallah Allah devamını getirtirsin@cicekperisi12 beyons @trueliving_ @Miss ela @melisaa93 ay vallahi aklıma gelmeyen varsa kusura bakmasın fıstıklar ya
Darısı bize inşallah hayırlı zamandaGunaaaaaydin güzel anneler sabah atesim 36.9 du , Papatyamaviss Sonbahardagel @Deepblues P Pozitiflerceee @September Wind @trkn0709 @Safransari @aysesngul
Benle sen kaldık BearhugOkudukça heyecan bastı şu an ayyy sanki kendim test yapicam gibi sabah nasıl olacak şimdi
İnşallah güzel haberler alırsın pes peşe hem testlerde hem kanda, sonra seni de uğurlarız anneler grubuna
Dostlar eksiliyordu masadan birer birer
Bir ordayız bir burdaa saglıkla tutunsun annesi sıkı tutunsun kazan dibi sonuçta birde bana lazım kazan dibi 2 oglanın üstüne birde çiçek gelir inşallah saglıklaGunaaaaaydin güzel anneler sabah atesim 36.9 du , Papatyamaviss Sonbahardagel @Deepblues P Pozitiflerceee @September Wind @trkn0709 @Safransari @aysesngul
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sabah hiçbiryere bakmadan buraya baktm
Bende varım temmuz grubundan beri her ay grup atlıyorum terfi ediyorumBenle sen kaldık Bearhug
Canımmmm hamilesinnnnn çok sevindim senin adına Rabbim tez zamanda biz bekleyenlerede nasip etsinGunaaaaaydin güzel anneler sabah atesim 36.9 du , Papatyamaviss Sonbahardagel @Deepblues P Pozitiflerceee @September Wind @trkn0709 @Safransari @aysesngul
Pardon evet seni unuttum canım sen de varsınBende varım temmuz grubundan beri her ay grup atlıyorum terfi ediyorum
gunaydın ne zaman test yapıcan canımBenim de 5gun var
gunaydınlar sen hepimize süpriz yaptın çok sevindimm sağlıkla gelsin inşallah hayırlı olsun baya görünüyor darısı bizeGunaaaaaydin güzel anneler sabah atesim 36.9 du , Papatyamaviss Sonbahardagel @Deepblues P Pozitiflerceee @September Wind @trkn0709 @Safransari @aysesngul
kız bende varım aaa 3 aydır topik geziyoz bu son olsun inşaallahBenle sen kaldık Bearhug
canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Dualarından bizi de eksik etme isteyen herkese nasip olsun bu duygu :)Gunaaaaaydin güzel anneler sabah atesim 36.9 du , Papatyamaviss Sonbahardagel @Deepblues P Pozitiflerceee @September Wind @trkn0709 @Safransari @aysesngul
Günaydın canım.ben 30unda yapayım diyorum tabi o vakte kadar regl olmazsamgunaydın ne zaman test yapıcan canım
Msanki herkes tek tek gitti gibime gelmiştikız bende varım aaa 3 aydır topik geziyoz bu son olsun inşaallah
Merhaba canım ben de yeniyim. İnan stres her şeyi etkiliyor ki ben hastalik sahibi bile oldum malesef. İlk cocugumda doktor pcos var hamile kalman çok zor demişti. Hemen hamile kalmıştım düşükle sonuçlandı. Doktor 3 4 ay sonra anca olur demişti. Ben de kafamı rahat tutup nasil olsa olmayacak demiştim ve ilk ay yine hamile kaldım... Her şey kafada bitiyor yani canım benim bosvermenin yolunu bulHoş buldum canım. Sorma zaten yapım ve işim gereği çok kolay strese kapılabilen birisiyim bir de bu bebiş süreci beni hepten çıldırttı diyebilirim. Her endişemi paylaşamıyorum çünkü artık eşim de kızıyor yeter bir rahat ol diye. ama aile büyükleri ve çevre o kdr çok üstüme geliyor ki ''hadi artık hadi'' diye, en son babannem ''ölmeden bi bebeğini sevmek istiyorum'' şeklinde baskı yapınca iyice bunaldım. Umarım burası ve sizler uğur getirirsiniz de oluverir :)