-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #1.881
hayırlısı inşallah bizede iğneden sonra o akşam ertesi gün sonra gün aşırı demişti herkesin durmuna göre söylüyorlar sanırmSelam kızlarBol yağışlı Manisa'dan sevgilerimle
Az önce Dr kontrolüm vardı. Yımırtam 18,5 mm olmuş. İğne yazdı yine Ovitrelle, yarın öğleden sonra vurdur dedi. Bu gece ilişki, yarın boş ertesi gün gece yine ilişki dedi. Bir dolu bir boş olmalıymış hep... Biz her gece Allahına gurbanNeyse
Kistim de var 2,5 cmTek yumurta olması beni biraz üzdü ama Dr dominant olması ve çatlaması önemli dedi.
Bende durumlar böyle
Catlamayan yumurta kiste dönüşüyormuş, sonra adetle atılıyormuş vücuttan. Hapa gerek yok dedi Dr. Kist varken hamile kalmıştım zaten, inşallah bu da öyle olurBenim de bu ay yumurtlama olmamış kiste dönmüş 3 cm lik bir folikül kistim var duphaston kullanıyorum adetin 3. Günü doktora gideceğim yumurta takibine alacak pcos olduğu için sizi biraz takip edeyim nasıl oluyor bu işler diyebir de doktorum bana kistin atılmazsa bu ay hapa başlamayız dedi sizin kistiniz bu ay oluştu o zaman? Yani kist varken hap kullanmadınız sanırım
super fıkır ates olcme sayfasında aslında yapılan buydu bu sekılde ilerlerdi yanı paylaşın linklerinizi o zamannnn :)Canım ateşe ve ovulasyona devam et derim. Ama ateş ölçerin çubuk ateş ölçer olsun. Yani en ucuz olanlardan. Alın ateşi yanıltıcıdır. Dil altı veya vajinal ölçüm en iyi olandır. Bu ay böyle başladın boyle bitsin ama o unumizdeki ay ki inşallah gerek kalmaz hamile olursun, çubuk ateş ölçere gecmelisin.
Bu arada ben de ateş ölçmeye başlıyorum canlar. Ovulasyondan bir türlü emin olamıyorum. Lh testi de bazen yanıltıcı olabiliyor hatta link paylasalim hepimiz ff kullanıyoruz ordan takip yapariz ana sayfaya kitleriz linklerine dersiniz pozitifbiri sende bu enerjiyi görüyorum
Ya ama hepimizde tek yumurta oluyor her aySelam kızlarBol yağışlı Manisa'dan sevgilerimle
Az önce Dr kontrolüm vardı. Yımırtam 18,5 mm olmuş. İğne yazdı yine Ovitrelle, yarın öğleden sonra vurdur dedi. Bu gece ilişki, yarın boş ertesi gün gece yine ilişki dedi. Bir dolu bir boş olmalıymış hep... Biz her gece Allahına gurbanNeyse
Kistim de var 2,5 cmTek yumurta olması beni biraz üzdü ama Dr dominant olması ve çatlaması önemli dedi.
Bende durumlar böyle
İnşallah yıldızlı günler başladı sizin içinCatlamayan yumurta kiste dönüşüyormuş, sonra adetle atılıyormuş vücuttan. Hapa gerek yok dedi Dr. Kist varken hamile kalmıştım zaten, inşallah bu da öyle olur
Mavişim senin bu avakadolar devlet meselesi haline geldionuda denerım onudaaa 10 gun nedır yanı
615927 Ovulation charts on FertilityFriend.com link açılıyor muValla bebişim elimden geleni yaparım da link meselesini anlayamadım ne linki? Ateş takibi gibisi gerçekten yok yaa
İkisini küçük küçük dilimliyirum birlikte yiyorum aynı andasüper fikir de detay versen biraz canım nasıl yiyorsun muzla
Bence yeterli canım ben de bir avokadoyu sos haline getirince 2 günde bitiyor neredeyse günde yarım tüketiyorum yaniArkadaşlar bende günde yarım avakado yiyorum az mı sizce
615927 Ovulation charts on FertilityFriend.com link açılıyor mu
Hasta kendi ilacını seçebiliyor mu acabaEvet bende ikidir kist yapıyor. Muhakkak çağırması gerekli. Yani takip edilmesi gereken bir ilaç bu.
Basa sabıtlıcembaşlık mı açalım dedin sen ben o kısmı anlamadım burdan mı devam edeceğiz ? @Deepblues
Kist klomenle mi olustu ?Benim de bu ay yumurtlama olmamış kiste dönmüş 3 cm lik bir folikül kistim var duphaston kullanıyorum adetin 3. Günü doktora gideceğim yumurta takibine alacak pcos olduğu için sizi biraz takip edeyim nasıl oluyor bu işler diyebir de doktorum bana kistin atılmazsa bu ay hapa başlamayız dedi sizin kistiniz bu ay oluştu o zaman? Yani kist varken hap kullanmadınız sanırım
Hayır henüz hiç kullanmadım kist pcos sebebiyle oluştu. Doktorum kist adetle atılmazsa bu ay hapa başlamak istemiyor umarım atılırKist klomenle mi olustu ?
Evet başlık mı açsak sadece ateş takibi için, muhabbete burdan devam ederiz yinebaşlık mı açalım dedin sen ben o kısmı anlamadım burdan mı devam edeceğiz ? @Deepblues