- 22 Eylül 2022
- 61
- 55
- 28
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #1.761
Biraz baktimda bazıları olumsuz düzen bozup kist oluşmuş korktumBı araştır canım çok var bu kürü yapsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz baktimda bazıları olumsuz düzen bozup kist oluşmuş korktumBı araştır canım çok var bu kürü yapsn
Biraz baktimda bazıları olumsuz düzen bozup kist oluşmuş kork
Ben olumlulari düşünerek yapicam bakalım ne olurBiraz baktimda bazıları olumsuz düzen bozup kist oluşmuş korktum
Adetten hemen sonra mi başlanıyor peki ne zaman başlanması gerekiyoBen olumlulari düşünerek yapicam bakalım ne olur
Sizinle aynı kederdeyiz bu ay belkide olur supriz bir şekilde bende regliden sonra 1 hafta kadar başka bir sehirdeydim yeni geldim pazartesi takvime göre yumurtlama diyor ama geçç bir saatte geldim eve değerlendirdik yinede ama benim genelde hep once olur yumurtlamam bakalim ne olacak belkide ikimizede bu ay nasip olur belli olmazCanim bat 17 Aralık.
Eşim şehir dışında olacak 1 hafta, ondan degerlendirebildigimiz kadar değerlendiririz evdeyken, çok umutlu değilim. Umutlu olduğumda da olmuyor gerçi
Benide gruba degil edermisiniz 20 aralik insallah bu son topik olur herkes icinEki Görüntüle 3159460
Ateş takıbı yapmak isteyenler için bunu buraya bırakayım
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM @Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman 5 AralıkNewMamaa
8 Kasım 7 Aralık@trkn0709
6 Kasım 4 Aralık@savascii
22 Kasım 20 Aralık@ Mevsimlisan
11 Kasım 3 Aralık@melegim can
31 Kasım 1 Aralık@1ebe knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 AralıkIhlamurseven bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@Kristialia
beyons 1 Aralıkpozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım 8 Aralık@yanbaz 13 Aralık@Feyzacim 9 Aralıktrueliving_ 5 Aralık@September Wind 3 Aralık@Evimmis @ozayse 26 Ekım 1 aralık@zorunlualanlar 11 Kasım 3 Aralık@yelif10 1 Kasım 1 Aralık@Niqu @Angels900 11 Kasım 15 Aralık@Sura33 2 Kasım 1 Aralık@Devakus 9 Aralık@mydreams93 @lavinya- 14 Kasım 10 Aralık@Seyda kefir 14 Kasım 13 Aralık@Wanda Maximoff 13 AralıkMiss ela 15 Aralık@mssmaya07 4 Kasım 2 Aralık@DilekHanim 4 Kasım 5 Aralık@Ncct 15 Kasım 11 Aralık@gullcun 3 Kasım 1AralıkP pascal1634 31 Ekim@mgev 13 Aralık@babypink00 15 Kasım 11 Aralık@Sunshine597 12 Kasım 12 Aralık@Simgeklcc 6 Kasım 3 Aralık@angel0003 @Cey1an 17 Kasım 18Aralık@melisaa93 18 Kasım 18 Aralık@Aden2023 11 Aralık@Pandolfini 2 Aralık@çgh 10 Kasım 6 Aralık @keug03 @Sudemsade @mooncrown2001 18 Kasım 20 Aralık
Canim bunu ilk cocuk istediğim zamanlar yapmistim prolaktinim yükselmişti az deneyebilirsin yada öncesinde hormon testlerine baktir prolaktin sinirdaysa önermemHavuç incir kürü yapicam ben sende bir dene istersen
Yaa evet haklısın o zamanda sıkıntı oluyor insAllah kolaylıkla hamile kalabilirim bendeCanim bunu ilk cocuk istediğim zamanlar yapmistim prolaktinim yükselmişti az deneyebilirsin yada öncesinde hormon testlerine baktir prolaktin sinirdaysa önermem
Eki Görüntüle 3159460
Ateş takıbı yapmak isteyenler için bunu buraya bırakayım
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM @Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman 5 AralıkNewMamaa
8 Kasım 7 Aralık@trkn0709
6 Kasım 4 Aralık@savascii
22 Kasım 20 Aralık@ Mevsimlisan
11 Kasım 3 Aralık@melegim can
31 Kasım 1 Aralık@1ebe knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 AralıkIhlamurseven bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@Kristialia
beyons 1 Aralıkpozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım 8 Aralık@yanbaz 13 Aralık@Feyzacim 9 Aralıktrueliving_ 5 Aralık@September Wind 3 Aralık@Evimmis @ozayse 26 Ekım 1 aralık@zorunlualanlar 11 Kasım 3 Aralık@yelif10 1 Kasım 1 Aralık@Niqu @Angels900 11 Kasım 15 Aralık@Sura33 2 Kasım 1 Aralık@Devakus 9 Aralık@mydreams93 @lavinya- 14 Kasım 10 Aralık@Seyda kefir 14 Kasım 13 Aralık@Wanda Maximoff 13 AralıkMiss ela 15 Aralık@mssmaya07 4 Kasım 2 Aralık@DilekHanim 4 Kasım 5 Aralık@Ncct 15 Kasım 11 Aralık@gullcun 3 Kasım 1AralıkP pascal1634 31 Ekim@mgev 13 Aralık@babypink00 15 Kasım 11 Aralık@Sunshine597 12 Kasım 12 Aralık@Simgeklcc 6 Kasım 3 Aralık@angel0003 @Cey1an 17 Kasım 18Aralık@melisaa93 18 Kasım 18 Aralık@Aden2023 11 Aralık@Pandolfini 2 Aralık@çgh 10 Kasım 6 Aralık @keug03 @Sudemsade @mooncrown2001 18 Kasım 20 Aralık
Döngüm 28 29 gün filan.. geçen ay 14.gün pik oldu 15.gün çatladı... şimdi tekrar ateşimi ölçtüm bu sabah ekliyorum.O zaman ateş tablona göre yorumlarsam ovulasyon olmamış döngün kaç gün normalde kısa mı
Anladim canim ben yumurtaldigimi akintimdan anliyorum 8. Gunde basladi akintim 14. Gune kadar surdu ama hangisinde catladi bilmiyorum bazen adet dongum degisiyor benim 26- 30 gun arasinda gunum kisaldiysa bu ay tutabilir yoksa cok ihtimal vermiyorym 11. Gunu degerlendirdigim icin.Tahminime göre 10 gün vs oluyor çünkü o zaman kramplar girmişti ama dünden beri beyaz akıntı var ve göğüslerde şişkinlik ve tıpkı senin dediğin gibi kramplar var acaba diyorum bu belirtiler yumurtlama belirtileri ise yeni mi yumurtladım o yüzden bugünüde değerlendirdim bence sende değerlendirmeye devam et bugünü ve yarını canım sonrada bekleyelim 1 aralığı
EvetÖzel demi yaptircan cnm
İnşallah ya ne diyim dünden beri de üzerimde bı gerginlik var bu ara çok yogundum tam o zamana denk geldi ve değerlendiremedik diye canım sıkkın sanırım ondan dünden beri de ara ara adet olacak gibi karın alt bölgem de ağrı varDaha zamanı gelmemiştir kuzum benim bir arkadaşım çok geç evlendi ardarda 3 tane yaptı senin neden olmasın
bende 35 bu arada herkese günaydın bata 6 gün kaldı dayanamadım test yaptım sabah ama negatif çıktı negatiflere doymadımBen 36
Yok mu artıran
bende 35 bu arada herkese günaydın bata 6 gün kaldı dayanamadım test yaptım sabah ama negatif çıktı negatiflere doymadım
dayanabilsem ama olmuyor işte kendimi tutabilirsem hafta sonu yaparım artıkNormal bebişim daha baya varmış çünkü. Hani bat a 1 gün 2 gün kala en erken denenmeli bence. Pazartesi yaparsın bidahakini :)
Çok geçmiş olsun kötü bi geceydi çok hissettik bizHerkese cok gecmıs olsun arkadaslar
Benim belim ve kasıklarm kopuyor ya ağrı var sızı var. Şişkinlik var gaz var.Benimde öyleydi yumurtlamadan beri hep sol kasığım ağrıdı hala bile ağrıyor bunlar bence döllenme belirtileri bir yandan tabi umut vermiş olmak istemem bende böyleydi etkisi insallah sizde de öyledir tüm kalbimle diliyorum