- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #1.741
Aaa ne güzel bekleyebilecek miyiz bakalim belirtileriniz var mıAynıymış bizim sat ve bat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ne güzel bekleyebilecek miyiz bakalim belirtileriniz var mıAynıymış bizim sat ve bat
Klomenoi pek iyi duymadım ama işe yaradığı da olmuş. Ben femara kullanıyorum yumurtam gelişiyor çatlıyor ama olmuyor. Bakalım bu ay nasipte varsa aşılamayla olur inşallahKlomen catlatma ignesi rahim kalınlaşsın diyede bi hap vermişti unuttum adını
Bende pek bilmiyorumki doktor bunlar dedi kullandık işte vardr bir hayır bakalm önümüzdeki aylarda nolucakKlomenoi pek iyi duymadım ama işe yaradığı da olmuş. Ben femara kullanıyorum yumurtam gelişiyor çatlıyor ama olmuyor. Bakalım bu ay nasipte varsa aşılamayla olur inşallah
Valla canım var gibi ama yumurtlama belirtileri diyen arkadaşlarda oldu bilmiyorum daha bat a da var bakalım inşallah bu ay pozitif görürüz amiiin sende var mı ?Aaa ne güzel bekleyebilecek miyiz bakalim belirtileriniz var mı
Benim denedigim ilk ay acikcasi burada aylarca deneyenleri gorunce ilk aydan tutmaz diyorum. Birde 11. Gunu ve 16. Gunu degerlendirdim. Misafirlerim vardi ama en belirgin hissettigin sag ust karnima saplanan bir agri varValla canım var gibi ama yumurtlama belirtileri diyen arkadaşlarda oldu bilmiyorum daha bat a da var bakalım inşallah bu ay pozitif görürüz amiiin sende var mı ?
Ahh ne güzel ya ben 30 yaşındayım daha ilkini bile yapamadım
İnsallah cnmAminn Oo maşallah Allah bağışlasın 3. Olacak nasipse desene
Canim hic bilmiyorum ilk defa kullanacağım.
Belki ilk ay böyle denemek istedi, sonraki aylar olmazsa yumurta takibi yapmasını isterim.
Devlete gidiyorum bu arada. Ama doktor ilgili geldi bana.
Evt kuzu eski mireslM Mavimiresl eski miresl sın değil mi kuzu değişikçe bir soru oldu ama
Özel demi yaptircan cnmMuayene ettiği koltukta mi yapıyor bu işlemi yoksa başka bir odaya mi götürdü seni? Ben alttan muayenede çok geriliyorum onu da geriyorum inşallah kolay geçer. İdrara sıkışık mi gittin?
Evt kuzu eski miresl
3 gun diye hatırlıyorumBenim eşim de bu ay urolojiye gidecek. Tahlil öncesi kaç gün cinsel perhiz yaptı acaba ?
Tahminime göre 10 gün vs oluyor çünkü o zaman kramplar girmişti ama dünden beri beyaz akıntı var ve göğüslerde şişkinlik ve tıpkı senin dediğin gibi kramplar var acaba diyorum bu belirtiler yumurtlama belirtileri ise yeni mi yumurtladım o yüzden bugünüde değerlendirdim bence sende değerlendirmeye devam et bugünü ve yarını canım sonrada bekleyelim 1 aralığıBenim denedigim ilk ay acikcasi burada aylarca deneyenleri gorunce ilk aydan tutmaz diyorum. Birde 11. Gunu ve 16. Gunu degerlendirdim. Misafirlerim vardi ama en belirgin hissettigin sag ust karnima saplanan bir agri var
hafif karin agiri ve bel agrisi var ama belirti olarak gormuyorum onlari. Sen yumurtlama takip ediyor musun tarihlerimiz ayni ya ne zaman yumurtladin ?
Mayısta Dr gitmiştim smearCanım bende de yumurtlama sorunu var sende polikistik över var mı
Ay kizlar benimde iki Aralık bekleyel beraber hepimiz güzel haberler veririz inşaallah burda okuduklarımdan sonra benimde öyle bariz belirtilerim yok ama benim regl belirtimdr hiç olmaz sessiz sedasız hasta olurum o yüzden bişey diyemiyorumTahminime göre 10 gün vs oluyor çünkü o zaman kramplar girmişti ama dünden beri beyaz akıntı var ve göğüslerde şişkinlik ve tıpkı senin dediğin gibi kramplar var acaba diyorum bu belirtiler yumurtlama belirtileri ise yeni mi yumurtladım o yüzden bugünüde değerlendirdim bence sende değerlendirmeye devam et bugünü ve yarını canım sonrada bekleyelim 1 aralığı
Havuç incir kürü yapicam ben sende bir dene istersenMayısta Dr gitmiştim smear
Tesi Bile yaptı bi problem olmadığını söylemişti adetime 1 hafta kaldı hala yumurtlama olmadi
Nasil yapılıyor o canm ? Önümüzdeki ay sogan suyu icmeyi düşünüyorumHavuç incir kürü yapicam ben sende bir dene istersen
İş içmişim herhalde adetten bir gün önce başladım kişilerin gittiğini düşünüyorum bu ay ovulasyon testinde yumurtlama görmedim ilk on gün yapmamıştım belkide o zaman yumurtlamam oldu ama ben kaçırdım hiç bilmiyorum bu ay adetimin gelmesine bir kaç gün var eğer hamile değilsem havuç incir kürü yapicam onunla hamile kalan çok var kuru inciri hasliyirsun birde havucu ama ikisininde farklı kaplarda sonra sularını karıştırıp iciyormussun bugün konuştuğum biri bir ay havuç yiyerek hamile kaldığını bile söyledi o derece etkiliymisNasil yapılıyor o canm ? Önümüzdeki ay sogan suyu icmeyi düşünüyorum
Sogan suyunu adet bitiminde başlayıp 15 gün devam ediyosn canm sabah aç karnına gece yatmadan önce... hergun havuc yiyerek oluyomuymus inciri bilmiyodumBen bu ay soğan suyu içtim ama yanl
İş içmişim herhalde adetten bir gün önce başladım kişilerin gittiğini düşünüyorum bu ay ovulasyon testinde yumurtlama görmedim ilk on gün yapmamıştım belkide o zaman yumurtlamam oldu ama ben kaçırdım hiç bilmiyorum bu ay adetimin gelmesine bir kaç gün var eğer hamile değilsem havuç incir kürü yapicam onunla hamile kalan çok var kuru inciri hasliyirsun birde havucu ama ikisininde farklı kaplarda sonra sularını karıştırıp iciyormussun bugün konuştuğum biri bir ay havuç yiyerek hamile kaldığını bile söyledi o derece etkiliymis
Bı araştır canım çok var bu kürü yapsnSogan suyunu adet bitiminde başlayıp 15 gün devam ediyosn canm sabah aç karnına gece yatmadan önce... hergun havuc yiyerek oluyomuymus inciri bilmiyodum