- 31 Ağustos 2012
- 21.753
- 35.063
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #1.701
Sadece klomen verdi. Yumurta takibi felan da yapmayacak.Szin sadece klomenmi catlatma ignesi yada başka birsey verdimi
Belki bunla olmazsa diğer aylar yapar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece klomen verdi. Yumurta takibi felan da yapmayacak.Szin sadece klomenmi catlatma ignesi yada başka birsey verdimi
Sat tarihi 5kasım bat 3 aralikAtlamış olmam normal canım başka varsa etıketlesın lütfen çalışıyorum ıs güç çocuk :)
Aynen olabilir doktorun bunu uygun görmüştür hayırlısı olsun inşallahSadece klomen verdi. Yumurta takibi felan da yapmayacak.
Canim merhaba cok basit bi islem esin sperm verecek 1 bucuk saat gibi surede laboratuvarda o yikancak size sperm numunesi verilecek. Sonrasi vajinal muayne pozisyonunda katater yardimiyla rahim icine koyulacak yani sen bisey anlamiycaksin vajinal muayne gibi. Sonrasinda yarim saat yatacaksin orada kalkmadan. İlk günler yorucu isler yapma.Selam daha önce de aynı grupta yer almıştık aşılama sürecini anlatabilir misin? Ben de ilaç kullanıyorum şuan, muhtemelen haftaya pazartesi veya salı aşılamam olacak
Öncesinde eşinize sprem testi yapıldı mı ?Canim merhaba cok basit bi islem esin sperm verecek 1 bucuk saat gibi surede laboratuvarda o yikancak size sperm numunesi verilecek. Sonrasi vajinal muayne pozisyonunda katater yardimiyla rahim icine koyulacak yani sen bisey anlamiycaksin vajinal muayne gibi. Sonrasinda yarim saat yatacaksin orada kalkmadan. İlk günler yorucu isler yapma.
Öncesinde eşinize sprem testi yapıldı mıCanim merhaba cok basit bi islem esin sperm verecek 1 bucuk saat gibi surede laboratuvarda o yikancak size sperm numunesi verilecek. Sonrasi vajinal muayne pozisyonunda katater yardimiyla rahim icine koyulacak yani sen bisey anlamiycaksin vajinal muayne gibi. Sonrasinda yarim saat yatacaksin orada kalkmadan. İlk günler yorucu isler yapma.
Benım ıkıncı ayım bu ayda kullandım daha yumosum cıkmadı meydaneeSadece klomen verdi. Yumurta takibi felan da yapmayacak.
Sat 18 kasımAtlamış olmam normal canım başka varsa etıketlesın lütfen çalışıyorum ıs güç çocuk :)
Kız buradayım nereye gitcem bat 13 Aralık daha çoooook var... 2,5 cm nur topu gibi kistim olmuş ona biraz canımız sıkıldı Dün kontrole gittiğimde 12 mm yumurta göründü, yarın gene kontrol var. Umarım çoğalıp büyümüştür Sen ne durumdasın? Her şey yolunda mı?
Evet canim yapildi. Hareketlilik düşük cikmisti alt sinirin bi üstüydü. Yikama sonrası %60 lardaydi. Mfk azoperm aldim cok faydasi olmaz belki 2 hafta icinde ama yinede almak istedim.Öncesinde eşinize sprem testi yapıldı mı ?
Klomenle cok hamile kalan duydum. Bende kullandim gebe kalamamistim ama 3 yumurtam gelismisti. Letu daha güçlü diye letu kullandim 4 ay ama cok yan etki yapti bu ayki asilama icinde klomen+ gonalf 75 kullancam.Sadece klomen verdi. Yumurta takibi felan da yapmayacak.
Hayırlısı olur inşallah hakkınızdaKlomenle cok hamile kalan duydum. Bende kullandim gebe kalamamistim ama 3 yumurtam gelismisti. Letu daha güçlü diye letu kullandim 4 ay ama cok yan etki yapti bu ayki asilama icinde klomen+ gonalf 75 kullancam.
Sagol canim hepimiz icin insallahHayırlısı olur inşallah hakkınızda
AminSagol canim hepimiz icin insallah
Sizin ilk gebelikmi olacak
Evet nasipse ilk olacak sizn ilkmiSizin ilk gebelikmi olacak
İnsallah en kisa zamanda kavusursunEvet nasipse ilk olacak sizn ilkmi
Aminn Oo maşallah Allah bağışlasın 3. Olacak nasipse deseneİnsallah en kisa zamanda kavusursun
Yok canim benim 12 yasinda oglum ve 8 bucuk yasinda kızım var