- 25 Aralık 2021
- 692
- 1.891
- 27
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #1.521
Ağlarım ben gerçekten nolur dua et kardeşim inşallah dediğin gibidirAy aynı umut vermiş olmak istemem ama aynı pul pul benim de hem sivilceler hem pullanma
Hatta fondöten sürdüm pul pul göründü resmen kuruluk , sivilce de başlar yakında zaten
Himm sizinki farklıymış o vajina içine ilişkiden hemen önce sıkılıyormuso sanırım direkt vajina içine derine sıkılıyor bende bakmıştım, bunu normal İlişki kolaylığı olsun diye eşim kendine uyguluyordu her İlişki öncesi fındık kadar sürülüyor erkeğe o şekilde yaptık biz de alışkanlıktı hatta ben insallah sperm öldürmez diye de korkmuştum ama arkasında öldürmez yazıyor son zamanlarda farkettim hatta hic iyi kötü etkisi olur diye düşünmeden yapmıştık rutinde
Allahım insallah çok içten ediyorumAğlarım ben gerçekten nolur dua et kardeşim inşallah dediğin gibidir
AminAllahım insallah çok içten ediyorumtüm grubumuz ve isteyen herkese nasip olsun , hepimiz birer anne adayıyız o bebişlerle kavuşacağız Allah’ın izniyle Bol bol YouTube da hamilelik meditasyonları var onu da yapın çok rahatlatıyor
14 kuzumBir sorum daha olacak kızlar çatlamadan kaç gün sonra BAT oluyor?
1.gune girdiğin adeti sil 7 sıne yanı duzelır tablon o sekıldeCanım sence yumurtlama olmuş mu ? Eki Görüntüle 3164552 Eki Görüntüle 3164552
amin inşallah canım.Allahım insallah çok içten ediyorumtüm grubumuz ve isteyen herkese nasip olsun , hepimiz birer anne adayıyız o bebişlerle kavuşacağız Allah’ın izniyle Bol bol YouTube da hamilelik meditasyonları var onu da yapın çok rahatlatıyor
Aklıma geldikçe belirti giriyorum buraya
Ben normalde çok su içmezdim zorlayarak içerdim son günlerde içim yanmış gibi sürekli su içiyorum lıkır lıkır
DeveliSen hangi ilçedesin
Eki Görüntüle 3159460
Ateş takıbı yapmak isteyenler için bunu buraya bırakayım
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman 5 Aralık@smgsmgsmg
8 Kasım 7 Aralık
trkn0709 6 Kasım 4 Aralık@savascii
22 Kasım 20 Aralık@
Mevsimlisan 11 Kasım 3 Aralık@melegim can
31 Kasım 1 Aralık@1ebe knickerbockerbande @fatsek 9 Kasım 6 Aralık@Ihlamurseven bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@Kristialia
@beyons 1 Aralıkpozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım 8 Aralık@yanbaz 13 Aralık@Feyzacim 9 Aralık@trueliving_ 5 Aralık@September Wind 3 Aralık@Evimmis @ozayse 26 Ekım 1 aralık@zorunlualanlar 11 Kasım 3 Aralık@yelif10 1 Kasım 1 Aralık@Niqu @Angels900 11 Kasım 15 Aralık@Sura33 2 Kasım 1 Aralık@Devakus 9 Aralık@mydreams93 @lavinya- 14 Kasım 10 Aralık@Seyda kefir 14 Kasım 13 Aralık@Wanda Maximoff 13 AralıkMiss ela 15 Aralık@mssmaya07 4 Kasım 2 Aralık@DilekHanim 4 Kasım 5 Aralık@Ncct 15 Kasım 11 Aralık@gullcun 3 Kasım 1Aralık@pascal1634 31 Ekim@mgev 13 Aralık@babypink00 15 Kasım 11 Aralık@Sunshine597 12 Kasım 12 Aralık@Simgeklcc 6 Kasım 3 Aralık@angel0003 @Cey1an 17 Kasım 18Aralık@melisaa93 18 Kasım 18 Aralık@Aden2023 11 Aralık@Pandolfini 2 AralıkÇicekperisi12 5 kasım 3 aralik
Evet beta 57 cıktı gebelik varmış
Doktorlar ayarlar onu bir şekilde şimdiden stresine girme sen sadece bebişin sana geleceğini düşün gerisi halolur doktorlar yoluna koyar bir şekilde emin ol ilaç kullanmak zorunda olup hamile kalan çok vardır benim arkadaşım şeker hastası haliyle kaç tane ilaç kullanırken sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi şimdi oğlu kocaman oldu bile sen içini ferah tutBende mide ülseri vardı geçmişte şimdide kan sulandırıcı başladı benim mecbur mide koruyucu almam lazımmışdüşük sonrası pıhtılaşma testi yaptım kanda pıhtılaşma çıktığından dolayı coraspin verdi bakalım gebelik oluştuktan sonra da ekstra kan sulandırıcı iğne vercem dedi bakalım napcaz
Aaaayyy hadi inşallah ya bende heyecanlandım kesin haber verAğlarım ben gerçekten nolur dua et kardeşim inşallah dediğin gibidir
YiaaaaaaAklıma geldikçe belirti giriyorum buraya
Ben normalde çok su içmezdim zorlayarak içerdim son günlerde içim yanmış gibi sürekli su içiyorum lıkır lıkır
Eki Görüntüle 3164615 kızlar adetim bittiğinden beri test yapıyorum. Piki görmeden silikleşmeye mi başladı bana mı öyle geliyor
12 pik gibi değerlendirdiniz miEki Görüntüle 3164615 kızlar adetim bittiğinden beri test yapıyorum. Piki görmeden silikleşmeye mi başladı bana mı öyle geliyor
12pık benceEki Görüntüle 3164615 kızlar adetim bittiğinden beri test yapıyorum. Piki görmeden silikleşmeye mi başladı bana mı öyle geliyor