Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar ben artımed i aradım. Sahte testleriniz var dedim. Biriyle görüştüm ordan. Onların ürettiği testlerin fotoğrafını istedim. Atıcak şimdi bana. Duyanlar duymayanlara söylesin.
Senden haber bekliyoruz canım. Mutlaka bizi bilgilendir 😍

Kızlar ben artımed i aradım. Sahte testleriniz var dedim. Biriyle görüştüm ordan. Onların ürettiği testlerin fotoğrafını istedim. Atıcak şimdi bana. Duyanlar duymayanlara söylesin.
Kız senin Allah’ına kurban beeeeeee helalin var❤️❤️❤️❤️ hepimizin sesi oldun

Attığım fotoğrafları delil olarak atabilirsin canım ambalaj olsun aynı idrarla aynı anda yapılan testler olsun her türlü paylaşıma açığım gonderebiliriz

Kızlar bugün yumurtlamadan sonraki 15. Gün protestan kullandığım için zaten gecikir diye Doktora yazdım ne zaman yapayım diye yap şimdi dedi negatif çıktı olsa çıkardı. Bu ay da olmadı :KK43: geçen ay kimyasal olunca hayal kırıklığı olmuştu bu aya çok ümit bağlamıştım nasip değilmiş:KK43: ilk çocuğumuzu istiyoruz kısmetse bakalım dualarınızı istiyorum hamiş olanlar, sağlıkla kucağınıza alın🌺

X