Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ya ben dün atandım 🥰
Onun sevinci heyecanı mutluluğu korkusu çok karışık duygular içindeyim dünden beri.
Farklı bir şehire atandım, nasıl giderim, nasıl ev tutarım kocayı çocuğu ne yaparım kafa bir milyon.

Bir de benim çok acil hamile kalmam gerek artık 😁
Hayırlı uğurlu olsun canım, güzellikler getirsin yeni durumun 🤲🤲🤲

Bende o da yapti onun ovulasyon u da kötü olmus tam koyu cikarmiyor
Doğrudur canım Ovu testlerinin hiçbirine güvenmiyorum pek canım yani çok güvenilir gelmiyor sıvı alımı yapılan saat vs her şey etkileyebilir strese sokuyor beni kullanmıyorum o yüzden. Ama gebelik testinden yana yıllarca kullandım hiç hatalısına denk gelmedim

Doğrudur canım Ovu testlerinin hiçbirine güvenmiyorum pek canım yani çok güvenilir gelmiyor sıvı alımı yapılan saat vs her şey etkileyebilir strese sokuyor beni kullanmıyorum o yüzden. Ama gebelik testinden yana yıllarca kullandım hiç hatalısına denk gelmedim
fnd_50 fnd_50 sabah sabah profil fotoğrafın tüm psikolojimi düzeltti canım Allah senden razı olsun nerden aklına geldi yaa çok güldüm 😂😂😂😂😂❤️

fnd_50 fnd_50 sabah sabah profil fotoğrafın tüm psikolojimi düzeltti canım Allah senden razı olsun nerden aklına geldi yaa çok güldüm 😂😂😂😂😂❤️
Ohhhhj gülen gülene ne mutlu bana ahahhahajaj çok sevindim 😂😂😂😂 Allah senden de hepinizden razı olsun canım benim. Biraz bihtere ara vereyim dedim hayriyenin de migreni var benim de😂 Hayriye de migreni tutunca başını sarıyor ben de😂 pozitif görene kadar Hayriye gibi dolanayım ortalıkta dedim😂

Ya ben dün atandım 🥰
Onun sevinci heyecanı mutluluğu korkusu çok karışık duygular içindeyim dünden beri.
Farklı bir şehire atandım, nasıl giderim, nasıl ev tutarım kocayı çocuğu ne yaparım kafa bir milyon.

Bir de benim çok acil hamile kalmam gerek artık 😁
Safransari Safransari canım cok sevindim yaa nereye atantın alanın neydi ya 😂😘kız artık kafana sadece bu atanma vs işini tak hemen olur bebeğin Allah ın izniyle belkide böyle olması hayırlı her şeyde bi hayır vardır bak Rabbim yar ve yardımcın olsun 🤲🏻❤️

Ohhhhj gülen gülene ne mutlu bana ahahhahajaj çok sevindim 😂😂😂😂 Allah senden de hepinizden razı olsun canım benim. Biraz bihtere ara vereyim dedim hayriyenin de migreni var benim de😂 Hayriye de migreni tutunca başını sarıyor ben de😂 pozitif görene kadar Hayriye gibi dolanayım ortalıkta dedim😂
Ay İnşAllah bu ay sen ve hepimiz pozitif görürüz bi anda 😂 😂🤲🏻🤲🏻

Bende oyleydim ama bu ara sanki hepsi sasirmis gibi canim

Kızlar üstteki dün akşam altta ki şimdi pik demi ?

Eklentiler

• 16717005123915029303352584850486.jpg
    16717005123915029303352584850486.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 38
X