Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Bir şey söylemek istememiştim ama prodoctor beni de yakmıştı çok net çizgi görmüştük burda herkesle sonra booom adet olmuştum hayatımın şokuydu. Sonra sahte artımede denk gelişim iki aydır da onlar yakmıştı beni. İmtihanım testlerden gidiyor ama bu son zamanlarda çok çoğaldı şikayet etmek lazım gerçekten
Benimde basima geldi gecen ay sonra kan verdim sonuc negatif kötü olmuştum

kız benımde oglumda ah ne agrıdı yerleşene kadar adetten 4 gun once falan namaz kılıyordum bı sancı gırdı ama nasıl kapaklandım yere adeta kalkamadım dedım noluyo sonra ertesı sabah kahverengı lekelenmem geldı adet olcam sandım ama bebısmıs :))
heh işte o ağrı tam olarak demek istediğim :KK66:

heh işte o ağrı tam olarak demek istediğim :KK66:
Canım bende ayın 15inde öyle oldum aglıcaktım nerdeyse şimdi yine sol tarafım çok agrıyor duramıyorum yerleşiyorsa böyle yerleşmemi olur diyorum valla kalçama agrı giriyor yürüyemiyorum sabahtan beri 🥺🥺🥺

Mervenur277 Mervenur277 kızlar yenı guncelleme geldı ayarlarda bildrim ksımından takvimleri göre seceneğini işaretlemezseniz kendiniznkini bile göremezsiniz :KK70:
Hımm ondan göremiyoruz bende pozitfin hamilelik takvimi vardı nereye gitti diyorum şimdş güncelledim oldu çon sagol bitanem

Canım bende ayın 15inde öyle oldum aglıcaktım nerdeyse şimdi yine sol tarafım çok agrıyor duramıyorum yerleşiyorsa böyle yerleşmemi olur diyorum valla kalçama agrı giriyor yürüyemiyorum sabahtan beri 🥺🥺🥺
Olabilir canım inşallah yerleşmedir :KK66:

X