- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.481
Yani gebelik var dimi doktor beni mi yiyo anlamadım gebelik var diyemem haftaya tekrar gelip kan ver dediaa hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani gebelik var dimi doktor beni mi yiyo anlamadım gebelik var diyemem haftaya tekrar gelip kan ver dediaa hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza :)
google kadınlar kulubu apk yaz sayfalardan ilk cıkanlardan indir kur bebegımYok yavrum bunlar çıkıyor
Sağol canım bu sefer oldu galibaMervenur277 kızlar yenı guncelleme geldı ayarlarda bildrim ksımından takvimleri göre seceneğini işaretlemezseniz kendiniznkini bile göremezsiniz
Oldu canım sağolgoogle kadınlar kulubu apk yaz sayfalardan ilk cıkanlardan indir kur bebegım
Sağol canım bu sefer oldu galiba
Papatyamaviss aaa oldu sağol
kendimi hayat kurtarmısım gibi hissettim d:Oldu canım sağol
Benim 3 gün gecikti geçen ay canımKızlar ilk bebesi denemesinden sonra adeti geciken oldu mu 6 gün oldu hamile değilim ama adetim gecikti
Lila rengi yaptım temayı dakendimi hayat kurtarmısım gibi hissettim d:
Benimde basima geldi gecen ay sonra kan verdim sonuc negatif kötü olmuştumBir şey söylemek istememiştim ama prodoctor beni de yakmıştı çok net çizgi görmüştük burda herkesle sonra booom adet olmuştum hayatımın şokuydu. Sonra sahte artımede denk gelişim iki aydır da onlar yakmıştı beni. İmtihanım testlerden gidiyor ama bu son zamanlarda çok çoğaldı şikayet etmek lazım gerçekten
Benimde bugün altı gün oldu çok sinirlerim bozuldu ya normalde bugün bitmesi lazımdıBenim 3 gün gecikti geçen ay canım
Ben onun için almayı asla düşünmedim düşünmüyordum da 50 lira 25 daha verip gidip kan testi yaptiriyirorumBenimde basima geldi gecen ay sonra kan verdim sonuc negatif kötü olmuştum
O nası bişiiKızlar hamil olanlar sizin neden hamilelik takviminiz yok kan vermeyi mi bekliyorsunuz kuzular azıcık gözümüz gönlümüz açılır
Bünye alışıyor herhalde korunmayı bırakıncaBenimde bugün altı gün oldu çok sinirlerim bozuldu ya normalde bugün bitmesi lazımdı
heh işte o ağrı tam olarak demek istediğimkız benımde oglumda ah ne agrıdı yerleşene kadar adetten 4 gun once falan namaz kılıyordum bı sancı gırdı ama nasıl kapaklandım yere adeta kalkamadım dedım noluyo sonra ertesı sabah kahverengı lekelenmem geldı adet olcam sandım ama bebısmıs :))
Canım bende ayın 15inde öyle oldum aglıcaktım nerdeyse şimdi yine sol tarafım çok agrıyor duramıyorum yerleşiyorsa böyle yerleşmemi olur diyorum valla kalçama agrı giriyor yürüyemiyorum sabahtan beriheh işte o ağrı tam olarak demek istediğim
Hımm ondan göremiyoruz bende pozitfin hamilelik takvimi vardı nereye gitti diyorum şimdş güncelledim oldu çon sagol bitanemMervenur277 kızlar yenı guncelleme geldı ayarlarda bildrim ksımından takvimleri göre seceneğini işaretlemezseniz kendiniznkini bile göremezsiniz
Olabilir canım inşallah yerleşmedirCanım bende ayın 15inde öyle oldum aglıcaktım nerdeyse şimdi yine sol tarafım çok agrıyor duramıyorum yerleşiyorsa böyle yerleşmemi olur diyorum valla kalçama agrı giriyor yürüyemiyorum sabahtan beri
Evet canım oldu şimdi düzenledimHeralde yeni güncelleme gelmiş kimsede görünmüyor canım sen Google dan mi giriyorsun
19unda olmam gerekiyordu bugün gecikmemin 2. Günü sabah test yaptım silik çıkınca kan verdim doktor umutlanmayım diye sanırım gebelik var diyemem haftaya tekrar kan ver takip edelim dedi ama bence varGözün aydın canım takipte ol. Kaç gün var bata