- 25 Eylül 2022
- 9.245
- 13.377
- 36
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.501
Amasa görünce insanın içi açılıyor allahım en kısa zamanda sanada minnoşunu nasip etsin kuzumkendimi hayat kurtarmısım gibi hissettim d:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amasa görünce insanın içi açılıyor allahım en kısa zamanda sanada minnoşunu nasip etsin kuzumkendimi hayat kurtarmısım gibi hissettim d:
Benimki de olduEvet canım oldu şimdi düzenledim
Sen iki güne bir ver canım haftayı bekleme19unda olmam gerekiyordu bugün gecikmemin 2. Günü sabah test yaptım silik çıkınca kan verdim doktor umutlanmayım diye sanırım gebelik var diyemem haftaya tekrar kan ver takip edelim dedi ama bence var
Anammmm yerim senin takviminiBenimki de oldu
Çalışıyorum gidip kanda veremiyorum napcam bilmiyorumSen iki güne bir ver canım haftayı bekleme
Hareketle yükselir canım azalmazKızlar bi şey sorucam ateş ölçen arkadaşlar özellikle bugün ben sabah kalktıktan sonra abdest aldım mutfakta bi iki iş yaptım namaz kıldıktan sonra ateş ölçmek geldi aklıma 36.4 çıktı, yorumlayabilir misiniz yani yataktayken ölçünce daha mı yüksek çıkıyo abdestle hareketle azalmış olabilir mi
Hımm ondan göremiyoruz bende pozitfin hamilelik takvimi vardı nereye gitti diyorum şimdş güncelledim oldu çon sagol bitanem
AY agzın bal yesın emı keske ınsallah :) bu ay sıkı bır calısma bızı beklıyorAmasa görünce insanın içi açılıyor allahım en kısa zamanda sanada minnoşunu nasip etsin kuzum
Yumurtlama gününü kafanıza takmayın bebegim 1 boş 1 dolu mutlaka tutar allah izin verirse boş durmak yokAY agzın bal yesın emı keske ınsallah :) bu ay sıkı bır calısma bızı beklıyor
Canım olursa benimde 3. Olacak ama diger çocuklarımda hissetmedim bu agrıyıBizim ilk gebelik olmadığı için rahim kasları zaten esnek ben ona bağlıyorum canım ilk gebelikte bıçak saplanır gibi aşağıya ağrı girerdi bende, inşallah canım belirtisiz gebe kalırsın sen de
Bilemiyorum canım her gebelik kendine has kesin bir şey söylemek zor ama biz iyiye yoralımCanım olursa benimde 3. Olacak ama diger çocuklarımda hissetmedim bu agrıyı
Yaaa acaba diyorum yerleşemşcek mi bu kadar agrı tutunacak yer arıyor gibi geldi bana valla adetde gelebilir bilemem ama adetimde tüm kasık agrıyor bunda sadece sol tarafBilemiyorum canım her gebelik kendine has kesin bir şey söylemek zor ama biz iyiye yoralım
Yaaa acaba diyorum yerleşemşcek mi bu kadar agrı tutunacak yer arıyor gibi geldi bana valla adetde gelebilir bilemem ama adetimde tüm kasık agrıyor bunda sadece sol taraf
6 gğn felan kaldı canımRegline ne kadar zaman kaldı
Niye iosta yok ya tarayıcı canıma okuyorandroıd de yes
Bu sadece internet sayfasını ana ekrana taşıyor. Bende yapmıştım bir gün safariye bir girdim 150den fazla sekme açılmış hepsi kk. Her tıklamada yeni sekme açıyormuş meğerseEvet canım ama Chrome dan sağ köşedeki uç noktaya bas orada ana ekrana ekle tarzı bir şey olacak oradan yüklüyorsun
Tamam canım çok sağolHareketle yükselir canım azalmaz
Beta da çıksada doktorlar kesenin içinde bebeği görene hatta kalp atışını duyana kadar net konuşmuyorlar. Yani benim doktorum öyle yapmıştı. Kaç defa kontrole gittim geldim hepsinde biraz daha bekleyelim bakalım diyordu kalp atışını duyunca hayırlı olsun dedi19unda olmam gerekiyordu bugün gecikmemin 2. Günü sabah test yaptım silik çıkınca kan verdim doktor umutlanmayım diye sanırım gebelik var diyemem haftaya tekrar kan ver takip edelim dedi ama bence var