- 25 Eylül 2022
- 9.248
- 13.377
- 36
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.461
Kızlar hamil olanlar sizin neden hamilelik takviminiz yok kan vermeyi mi bekliyorsunuz kuzular azıcık gözümüz gönlümüz açılır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de belirtisiz kalanlardanım bu da mı öyle olacak acaba diyorumÇıkar canım
Ben de geçen hafta ateşli grip geçirdim bol bol dinlenmeye çalış canım
Sürdüm inşallah en yakın zamanda sizin de haberinizi alırız kuzum
Geleceğim grubuna
Senelerdir ilk defa ateş ölçmeye başladım tum bebislerin ateş tablosu oldu sayende
Canım hiç ama hiç belirtim yok, bir tek canım acı yemek istiyor oğlumda da olmuştu
Sahte artimed beni de yakmıştıBir şey söylemek istememiştim ama prodoctor beni de yakmıştı çok net çizgi görmüştük burda herkesle sonra booom adet olmuştum hayatımın şokuydu. Sonra sahte artımede denk gelişim iki aydır da onlar yakmıştı beni. İmtihanım testlerden gidiyor ama bu son zamanlarda çok çoğaldı şikayet etmek lazım gerçekten
Bende kimsede takvim görünmüyor uygulamadan giriyorum diye heraldeKızlar hamil olanlar sizin neden hamilelik takviminiz yok kan vermeyi mi bekliyorsunuz kuzular azıcık gözümüz gönlümüz açılır
aa hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza :)Kızlar ben kan verdim beta hcg 16 çıktı
Bende kimsede takvim görünmüyor uygulamadan giriyorum diye heralde
Agustos annelerine baktım orda da kimsede yok bizde mayıs anneleri grubunda herkesde vardı kaç haftalk oldugu felan hepsi gözüküyorBende kimsede takvim görünmüyor uygulamadan giriyorum diye heralde
Uygulaması mı var kadınlar kulübününBende kimsede takvim görünmüyor uygulamadan giriyorum diye heralde
Mervenur277 kızlar yenı guncelleme geldı ayarlarda bildrim ksımından takvimleri göre seceneğini işaretlemezseniz kendiniznkini bile göremezsinizAgustos annelerine baktım orda da kimsede yok bizde mayıs anneleri grubunda herkesde vardı kaç haftalk oldugu felan hepsi gözüküyor
androıd de yesUygulaması mı var kadınlar kulübünün
Bizim ilk gebelik olmadığı için rahim kasları zaten esnek ben ona bağlıyorum canım ilk gebelikte bıçak saplanır gibi aşağıya ağrı girerdi bende, inşallah canım belirtisiz gebe kalırsın sen deBen de belirtisiz kalanlardanım bu da mı öyle olacak acaba diyorum
Heralde yeni güncelleme gelmiş kimsede görünmüyor canım sen Google dan mi giriyorsunAgustos annelerine baktım orda da kimsede yok bizde mayıs anneleri grubunda herkesde vardı kaç haftalk oldugu felan hepsi gözüküyor
Link atar mısın bana canım uygulamanınandroıd de yes
Evet canım ama Chrome dan sağ köşedeki uç noktaya bas orada ana ekrana ekle tarzı bir şey olacak oradan yüklüyorsunUygulaması mı var kadınlar kulübünün
Orası nerede acaba göremedim benMervenur277 kızlar yenı guncelleme geldı ayarlarda bildrim ksımından takvimleri göre seceneğini işaretlemezseniz kendiniznkini bile göremezsiniz
Bu mu canım ben böyle yapmıştımEvet canım ama Chrome dan sağ köşedeki uç noktaya bas orada ana ekrana ekle tarzı bir şey olacak oradan yüklüyorsun
kuzum ıos bendekı uygulama yok , ama androıdde kullanırken vardı kadınlar klubu yazınca cıkmıyormuLink atar mısın bana canım uygulamanın
Evet canım bu zatenBu mu canım ben böyle yapmıştım
Yok yavrum bunlar çıkıyorkuzum ıos bendekı uygulama yok , ama androıdde kullanırken vardı kadınlar klubu yazınca cıkmıyormu
kız benımde oglumda ah ne agrıdı yerleşene kadar adetten 4 gun once falan namaz kılıyordum bı sancı gırdı ama nasıl kapaklandım yere adeta kalkamadım dedım noluyo sonra ertesı sabah kahverengı lekelenmem geldı adet olcam sandım ama bebısmıs :))Bizim ilk gebelik olmadığı için rahim kasları zaten esnek ben ona bağlıyorum canım ilk gebelikte bıçak saplanır gibi aşağıya ağrı girerdi bende, inşallah canım belirtisiz gebe kalırsın sen de
Canım alttan bakmadı doktor gidince benimde testlerde çıkıyor ama ultrason yüzünden diyorum ki beklim gidince gözüksün die bugün gecikmenin ikinci günündeyimCanım ben almanya da yaşıyorum burda kan verilmiyor doktora gittim orda da idrar tahlili yapıyorlar gebesin dediler ama günlük evde kendim test yapıyorum çok şükür baya koyulaştı diğer çizgiden de koyu çıkıyor artık çok şükür hatta bugün yapmadım o yüzden yarın yaparım dedim