Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Çıkar canım

Ben de geçen hafta ateşli grip geçirdim bol bol dinlenmeye çalış canım

Sürdüm inşallah en yakın zamanda sizin de haberinizi alırız kuzum😌🥰

Geleceğim grubuna :KK66:

Senelerdir ilk defa ateş ölçmeye başladım tum bebislerin ateş tablosu oldu sayende :KK66:

Canım hiç ama hiç belirtim yok, bir tek canım acı yemek istiyor oğlumda da olmuştu :KK66:
Ben de belirtisiz kalanlardanım bu da mı öyle olacak acaba diyorum 😅😁

Bir şey söylemek istememiştim ama prodoctor beni de yakmıştı çok net çizgi görmüştük burda herkesle sonra booom adet olmuştum hayatımın şokuydu. Sonra sahte artımede denk gelişim iki aydır da onlar yakmıştı beni. İmtihanım testlerden gidiyor ama bu son zamanlarda çok çoğaldı şikayet etmek lazım gerçekten
Sahte artimed beni de yakmıştı 😂😂

Agustos annelerine baktım orda da kimsede yok bizde mayıs anneleri grubunda herkesde vardı kaç haftalk oldugu felan hepsi gözüküyor
Mervenur277 Mervenur277 kızlar yenı guncelleme geldı ayarlarda bildrim ksımından takvimleri göre seceneğini işaretlemezseniz kendiniznkini bile göremezsiniz :KK70:

Ben de belirtisiz kalanlardanım bu da mı öyle olacak acaba diyorum 😅😁
Bizim ilk gebelik olmadığı için rahim kasları zaten esnek ben ona bağlıyorum canım ilk gebelikte bıçak saplanır gibi aşağıya ağrı girerdi bende, inşallah canım belirtisiz gebe kalırsın sen de :KK66:

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-21-15-30-49-551-edit_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2022-12-21-15-30-49-551-edit_com.miui.home.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 46
Bizim ilk gebelik olmadığı için rahim kasları zaten esnek ben ona bağlıyorum canım ilk gebelikte bıçak saplanır gibi aşağıya ağrı girerdi bende, inşallah canım belirtisiz gebe kalırsın sen de :KK66:
kız benımde oglumda ah ne agrıdı yerleşene kadar adetten 4 gun once falan namaz kılıyordum bı sancı gırdı ama nasıl kapaklandım yere adeta kalkamadım dedım noluyo sonra ertesı sabah kahverengı lekelenmem geldı adet olcam sandım ama bebısmıs :))

Canım ben almanya da yaşıyorum burda kan verilmiyor doktora gittim orda da idrar tahlili yapıyorlar gebesin dediler ama günlük evde kendim test yapıyorum çok şükür baya koyulaştı diğer çizgiden de koyu çıkıyor artık çok şükür hatta bugün yapmadım o yüzden yarın yaparım dedim 🥰
Canım alttan bakmadı doktor gidince benimde testlerde çıkıyor ama ultrason yüzünden diyorum ki beklim gidince gözüksün die bugün gecikmenin ikinci günündeyim

X