Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canım öyle düşünme laboratuvarlar arasında ölçüm farkı oluyor. Sağlıklı kıyas yapabilmek için üst üste aynı yerde vermen lazım. Sen 2 gün sonra bugün verdiğin yerde tekrar kan ver. İnşallah sağlıklıdır artışın güzel olur 🤲🏻
İnşallah canım içime su serptin Allah bin kere razı olsun. Gördüğümden beri aptal gibiydim çok stres oldum napıcağımı bilemedim çok zor bir duygu

Kanda çıkar mı sizce
Çıkar canım
Kızlar günaydın dün hafif kırgınlık var di üzerinde bugün resmen yataktan çıkamadım çok kötü üşütmüşüm salya sümük bata 6 gün var ilaç ta içemiyorum ne yapsam bilemedim
Ben de geçen hafta ateşli grip geçirdim bol bol dinlenmeye çalış canım
Maşallah bir hamisimiz daha olmuş kızlar ayaklarınızı sürtün bizede bizede geçsin çok amin
Sürdüm inşallah en yakın zamanda sizin de haberinizi alırız kuzum😌🥰
Yaaaa çok sevindiiimmmmm :KK9: :KK36:
Geleceğim grubuna :KK66:
@Deepblues yerleşme düşüşü bilem var maşallah efso grafik :nazar::nazar::nazar:
Senelerdir ilk defa ateş ölçmeye başladım tum bebislerin ateş tablosu oldu sayende :KK66:
Belirtin oldu mu hiç canım? @Deepblues
Canım hiç ama hiç belirtim yok, bir tek canım acı yemek istiyor oğlumda da olmuştu :KK66:

kızlar adet düzeni 6 7 ayda bir değişen varmı ? hormanlardan herhalde ya 6 ay öncesi 24 26 günde adet olurdum 4 5 gün önceside leke olurdu 6 aydır 27 28 günde olmaya başladımdı gene öncesi leke oluyor bu ayda 28 güne göre 30 aralıkta adeti bekliyordum ama dün akşam bugun karnmda ağrı var sanırm leke erken gelip adeti erken olucam gene eski düzene dönüyor galiba ayy çok yazdm :)) böyle olan varmı yada nedendir
Canım benim devamlı değişiyor 5-6 ay bile değil yani

Canım ben rahim filmi çekileceğimde adetin hemen bitiminde olması gerektiğini söylemişlerdi. Senin çekilirken döngü ortasına mı denk geldi?
Rahim filmi çekilemedim ama histereskobi oldum o zaman da doktor o ay korunmamızı ve adet bitiminde gelmemi söylemişti. Siklus ortasında yapılmayan işlemler senin neden böyle olmuş anlayamadım, mutlaka doktoruna bilgi ver
Adet zamanı yumurtlamis olabilir bence

Canım ben rahim filmi çekileceğimde adetin hemen bitiminde olması gerektiğini söylemişlerdi. Senin çekilirken döngü ortasına mı denk geldi?
Rahim filmi çekilemedim ama histereskobi oldum o zaman da doktor o ay korunmamızı ve adet bitiminde gelmemi söylemişti. Siklus ortasında yapılmayan işlemler senin neden böyle olmuş anlayamadım, mutlaka doktoruna bilgi ver
Işlem yapılacağı hafta reglimin bitisinin 15.gunuydu .doktor betaya bakti negatifti .ancak o hafta işlem yapılamadı hastanedeki cihazdan dolayı. Haftaya gel dedi .o hafta beta ya tekrar bakmadan hsg çekti. Tuplerin tamamen kapalı hiç ufacık Bi açılma olmadı ikisinde de anca tüp bebek dedi . Özel hastane bir de bu hemen tedaviye başlamak için gün fln verdi .Ben tabi başka doktor a da göründüm. O da bu hsg olmamış iyi çekilmemiş tekrar çekmemiz lazım dedi .işte regl olmayı bekliyordum sabah test yaptım acaba mi dedim sonuç bu işte

Işlem yapılacağı hafta reglimin bitisinin 15.gunuydu .doktor betaya bakti negatifti .ancak o hafta işlem yapılamadı hastanedeki cihazdan dolayı. Haftaya gel dedi .o hafta beta ya tekrar bakmadan hsg çekti. Tuplerin tamamen kapalı hiç ufacık Bi açılma olmadı ikisinde de anca tüp bebek dedi . Özel hastane bir de bu hemen tedaviye başlamak için gün fln verdi .Ben tabi başka doktor a da göründüm. O da bu hsg olmamış iyi çekilmemiş tekrar çekmemiz lazım dedi .işte regl olmayı bekliyordum sabah test yaptım acaba mi dedim sonuç bu işte
O zaman doktor ihmali tam bebeğin tutunacagi zaman hsg çekilmiş ama tutunmasina engel olmamış bir de rahim filmi hatalı çekilmiş canım tüplerin açık büyük ihtimal ama sen yine de dış gebelik ihtimaline karşı doktora git derim

O zaman doktor ihmali tam bebeğin tutunacagi zaman hsg çekilmiş ama tutunmasina engel olmamış bir de rahim filmi hatalı çekilmiş canım tüplerin açık büyük ihtimal ama sen yine de dış gebelik ihtimaline karşı doktora git derim
Evet canım 5 te kan vercem 6.30 da sonucumu göstercem doktora

Kaktushane Kaktushane bencede kuzucum hıc ıhmal etmeden bugun doktora git.benımde aklıma dırek o geldı ama kafan karısmasın dıye ses etmek ıstemedm.kesınlıkle dısa gebelık ıhtımalıne karsı dr a gıtmelısın

Merhabalar,

Aranıza yeni katıldım , 26 Eylül de gebeliğim bebeğimin kalp durması nedeni ile maalesef sonlandırıldı. Çok fazla kanamam oldu ve büyük pıhtılar düşürdüm , bilmiyorum benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı ama çok zor bir süreçti benim için.. Doktor 3 ay beklememiz gerektiğini söyledi ve bu ay ki adetim beklenenden 2 hafta önce oldu , normalde 7 gün olurdu veya 6 gün ama bu ay 5 gün sürdü. Adetim bittikten sonra denemeye başladık. Ne zaman test yapmalıyım sizce?

Üye olmadan önce çok araştırdım sizlerin kendi aranızda yapmış olduğunuz konuşmaları , hamilelik haberleri alanları gördüm ve onlar adına çok sevindim en son üye olmaya karar verdim. Umarım hayırlısıyla en kısa sürede hamile olduğumuz haberini almak bize de nasip olur.. :)

Doktora daha gitmedim benim plansız birşeydi acildeki doktor gebesin 2 gün sonra kan ver yine bak değerlere sonra doktora git dedi bende bugün kan veriyim öyle gidiyim diye düşündüm sanırım gebeliğim sonlanmış oldu
Sen doktora git o ne diyecek bakalım canım. Eğer kimyasal olduysa demek ki sağlıksız bir embriyoymuş Allah sağlıkla hayırla nasip etsin İnşAllah 🤲🏻

Merhabalar,

Aranıza yeni katıldım , 26 Eylül de gebeliğim bebeğimin kalp durması nedeni ile maalesef sonlandırıldı. Çok fazla kanamam oldu ve büyük pıhtılar düşürdüm , bilmiyorum benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı ama çok zor bir süreçti benim için.. Doktor 3 ay beklememiz gerektiğini söyledi ve bu ay ki adetim beklenenden 2 hafta önce oldu , normalde 7 gün olurdu veya 6 gün ama bu ay 5 gün sürdü. Adetim bittikten sonra denemeye başladık. Ne zaman test yapmalıyım sizce?

Üye olmadan önce çok araştırdım sizlerin kendi aranızda yapmış olduğunuz konuşmaları , hamilelik haberleri alanları gördüm ve onlar adına çok sevindim en son üye olmaya karar verdim. Umarım hayırlısıyla en kısa sürede hamile olduğumuz haberini almak bize de nasip olur.. :)
Yumurtlamadan 10 gün sonra test yapman en sağlıklısı canım ya da regl günü

kızlar adet düzeni 6 7 ayda bir değişen varmı ? hormanlardan herhalde ya 6 ay öncesi 24 26 günde adet olurdum 4 5 gün önceside leke olurdu 6 aydır 27 28 günde olmaya başladımdı gene öncesi leke oluyor bu ayda 28 güne göre 30 aralıkta adeti bekliyordum ama dün akşam bugun karnmda ağrı var sanırm leke erken gelip adeti erken olucam gene eski düzene dönüyor galiba ayy çok yazdm :)) böyle olan varmı yada nedendir
Mevsimsel olabilir canım belki stres yaşıyorsan o da etkiliyordur

Yumurtlamadan 10 gün sonra test yapman en sağlıklısı canım ya da regl günü
umarım bu ay olur :) yeni denemeye başladık ama arada kasıklarımda sızlama oluyor hemen heveslenmek istemiyorum ama olabilir mi acaba? çünkü ilk yani sonlanan gebeliğimde adet bitiminden sonraki gün olan birliktelik sonucu hamile olmuştum.

X