Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Çok teşekkür ederim , Allah kimseye yaşatmasın..

takvimden takip ediyorum normalde bu hafta gösteriyor ama biliyorsunuz çok da doğru olmuyor orada gösterilenler.
İlk gebeliğimde adet bitimi sonrasındaki birliktelik sonucu hamilelik yaşamıştım.
Demek ki erken yumurtlama yaşayabiliyorsun. Eğer bu ay hamile değilsen ovülasyon testleri ile yumurtlama gününe bak canım yada ateş ölçerek takip et. Kendini daha iyi tanırsın bu şekilde gebelik için daha kontrollü hazırlanırsın

İnanın çok değişik bir durum tabiki kendimi çok kaptırıp öyledir kesin demiyorum ama acaba oluyor aklımda
Haklısın tabi seni çok iyi anlıyorum ben de senin gibi yaptım kimyasaldan sonra olcak tutcak mi falan geçen yıl kasımın başında ogrenmistim kimyasal olmuştu bu ay kasımın sonuna nasipmis 😍

Hiç belli olmuyor ya ☺️ Ben kesin hamileyim dediğim belirtiler oluyor ama yok. Hamile olduğum zamanda hiiiç belirti yaşamamıştım hatta 3. Aya kadar hiç bir farklılık olmadı bende sonra bulantılar başladı
Kendimizi dinlediğimizden tamam hamileyiz diyoruz aha adet olmuşuz önceden acaba yumurtlamadan ateşten testten mi haberimiz vardı 😄 vardır bir hayır

Eklentiler

• IMG_20221221_112752.jpg
    IMG_20221221_112752.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 55
Hani bunun psikolojisini yaşayan anlar gerçekten .7 aydır topiklerde geziyordum.en son hsg için karar verdim olmuyor diye .doktor dogal yolla imkansız tüp bebek dedi .dünyalar başıma yıkıldı ağlamaktan gözlerim kan çanağına dönmüştü istemsiz Bi şekilde sürekli yas geliyordu .ve bugün bu şekilde. Psikolojik olarak alt üst oldum
Dua et canım hakkında hayırlısı olsun 🤲🏻 İlla hamile olayım diye düşünme. İnan seni çok çok iyi anlıyorum.bunları yaşıyorsak arkasında bilmediğimiz ne hayırlar vardır kim bilir. Hem daha sonuç belli değil belki de gayet normal diyecek doktorun. Belki de 2. Ölçüm yapan yer hata yaptı.

Dün hastaneye gitmiştim yanımda hamile bir kadın ağlıyor.5,5 aylık hamile ama genetik bozukluğu varmış. Hala yaşıyor bebeği ama yüksek ihtimalle kaybedecek. Yıkılmış kadın 😔 Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı bilir bize onu verir.

Neyle test yapcaz ben bilmiyorum erken gebelik yanıltıyor diyorlar kaset test de öyle. Yani bi anlam veremiyorum gerçekten eğer yanıltıyosa toplasınlar bu testleri. İnsanların duygularına yazık ya. 😔
Yani malesef insan tamamen umutlanmadan önce gününün geçmesini beklemeli . Biz dayanamiyoruz erken yapıyoruz . 😞

Dua et canım hakkında hayırlısı olsun 🤲🏻 İlla hamile olayım diye düşünme. İnan seni çok çok iyi anlıyorum.bunları yaşıyorsak arkasında bilmediğimiz ne hayırlar vardır kim bilir. Hem daha sonuç belli değil belki de gayet normal diyecek doktorun. Belki de 2. Ölçüm yapan yer hata yaptı.

Dün hastaneye gitmiştim yanımda hamile bir kadın ağlıyor.5,5 aylık hamile ama genetik bozukluğu varmış. Hala yaşıyor bebeği ama yüksek ihtimalle kaybedecek. Yıkılmış kadın 😔 Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı bilir bize onu verir.
Evet rabbim hayırlısını nasip etsin hepsinde vardır Bi hayır deyip isyan etmemek lazım. Ama insan kendine söz geçiremiyor bazen

ateş ölçerek takibi ilk kez duyuyorum
Bu grupta çok kişi yapıyor bu takibi. Ateşölçer ile her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan dil altından ölçüyorsun. Ff app diye bir uygulama var oraya kaydediyorsun. Yumurtlama gününü ateşin değişiminden tespit ediyor program. Adet günün yaklaştığında ateşin düşerse regl oluyorsun yükselirse büyük ihtimalle hamilesin ☺️

X