- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
BENIMKIDE gecen ay ıcın oldu hıssedıyorum dedıYa kolay değil, insan ümitleniyor. Benimki de deyip durmaz mı bu sefer kesin oldu diye. Hayır adamın hisleri kuvvetlidir ben de moda giriyorum hamileymişim gibi sonu hüsran oluyorTamam yazma bakalım zaten şurda ne kaldı 8 güncük
Ben yapıyordum..Aynı saatte her gün yapıyordum..saat 2 ve 4 arası yapıyordum..2 saat önce sıvı tüketimi kesiyordum..meyve bile yemiyordum.Kızçeler aranızda ovulasyon testi kullanan ve pik gören var mı ? Kullanmadan önce 2 saat sıvı tüketimi olmaması gerekiyor deniliyor belirli saatlerde yapılması gerekiyor diyorlar net bilgisi olan var mı
O ayrı yatanlar eş değil ev arkadaşıKesinlikle katılıyorumBiz sevgiliydik bir gün konu açılmıştı, gidersem bekler misin beni dedi. Saçmalama dedim niye bekliim sen nereye ben oraya Hala bunun esprisini yapar güleriz. Çok hoşuna gitmiş, herkese anlatır Allah ayırmasın işteyken özlüyoruz
Bir de şu bebek sonrası ayrı yatan eşler var. Etrafımda bir sürü !
9kasım pikti böyle takip ediyorum ben deKızçeler aranızda ovulasyon testi kullanan ve pik gören var mı ? Kullanmadan önce 2 saat sıvı tüketimi olmaması gerekiyor deniliyor belirli saatlerde yapılması gerekiyor diyorlar net bilgisi olan var mı
Kızçeler aranızda ovulasyon testi kullanan ve pik gören var mı ? Kullanmadan önce 2 saat sıvı tüketimi olmaması gerekiyor deniliyor belirli saatlerde yapılması gerekiyor diyorlar net bilgisi olan var mı
Bacım sen kocanla yatmak ıstıyorsun ama bebe müsade etmeyınce napacaaanKesinlikle katılıyorumBiz sevgiliydik bir gün konu açılmıştı, gidersem bekler misin beni dedi. Saçmalama dedim niye bekliim sen nereye ben oraya Hala bunun esprisini yapar güleriz. Çok hoşuna gitmiş, herkese anlatır Allah ayırmasın işteyken özlüyoruz
Bir de şu bebek sonrası ayrı yatan eşler var. Etrafımda bir sürü !
Çok tatlısın yaaaBacım sen kocanla yatmak ıstıyorsun ama bebe müsade etmeyınce napacaaanbenımkı 4 yaşına geldı hala kalkıyor gelıyo gece bı saatten sonra vardıyalı resmen kocayla yatmak bazen oluyodukı daha küçükken yan yana gelıyor sarılıp yattığımız bı an esım hep der hala der sankı yıllardır sarılarak uyumuyoruz velhasıl kelam bebıs aranıza katılıp kendını gösterene kdr öyle deme ay ben çok katıydım çocuk odasında yatcak anne baba yanında uyumayacak odasını bılecek uyku sayını bılecek bla bla , en son gece herkes yerınde yatıyordu ama sabah kım nerde kalkıyordu bellı olmuyordu tabı Baya Bildiğin bilinçli ayıranlara anlam veremem
Ben dedım yapmam etmem dıye çok konuştum ama hayat gerçek yüzünü gösterdiÇok tatlısın yaaaAllah da seni güldürsün Olsun da hep büyük konuştuk diyelim
Birden akımtım oldu afedersiniz hemen gidip test yaptımKızlarım acil yumurtlama olmuş mu
Hayır iki çizgi de aynı kopkoyu olunca yumurtlama oluyor her gün yapın öyle yakalarsınızKızlarım acil yumurtlama olmuş mu
Hayır kuzum ıkısınınde aynı koyulukta veya daha koyu olması gerekKızlarım acil yumurtlama olmuş mu
Canım bu testin net çıkması için 2 saat sıvı almadan yapman lazımki lh hormonunu tam yakalasın içine sinmiyorsu bu akşamı değerlendir sıvı almadan testi tekrarlaBirden akımtım oldu afedersiniz hemen gidip test yaptım
Hep beraber gülelim inşallahEmaneti al ay buna çok güldüm çok iyi ya Allah da sizi güldürsün
Ay bu erkeklerin hepsi aynı ya hahahahaVar ya canlarına minnet bu sabah yumurtlama zamanım bile değil benimki diyo ki belki
Yine yumurtlamıssındır gel yapalımdedim işini biliyorsun uyursam da kaldır beni diyo
Bat ne zamandıkızlar ya 3 gündür adet olacak gibi karnım ağrıyor ama olamıyorum ne yapsam bu adet sökülür acaba