- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Adet olanlar gelebilir evetAnammmm burasıda mı var artık
Benim bir ayak burada diğer ayak aralıktaPapatyamaviss kız ne çabuk bizi bıraktın bırakmayın bizi
fnd_50 @pozitifbiri huuu gitmeyin bir yerlere
İnşallah canım inşallah topluca hemdesizi takip edecem canlar yaz anneleri olucaz inşaallah temmuz agustos farketmez
Mfk al canım ben düşük yaptım aldım kullanıyorum bebegin tutunması içinde adendo aldımBen takviyeleri internetten aldım kuzum eczaneler de getiriyor ama yoksa bile birkaç kez de eczaneye getirtmistim
Avokado bebeğin tutunmasını döllenmeyi kolaylaştırıyormus o yüzden çok tavsiye ediliyor ananasin zararı olacağını sanmam ya ama özelliklr bir faydası olduğunu da duymadım gebelik için
Mfk alacaksan ayrıca başka bir şey alma bence canım çünkü o da takviye zaten mfk kullanmadım hiç bilmiyorum ama onlar da aynı mantık gebelik kolaylaştırıcı takviye kategorisinde
rica etsem fotolarını atarmısın canım sipariş vercem
Öneri al mutlaka canım değerlerinde yükseklik varsa doktora danışmadan hiçbir şey kullanma benceBende ımprly kullanmıştım 3 ay boyunca şimdi tekrardan alıp başlasammı diyorum yada doktorumdan mı öneri istiyeyim napayım bilmiyorum. Süt hormonu yüksekliği var bende
Aaa bunu bilmiyordum kuzum öğrendiğim iyi oldu ben zaten çok yiyemiyorum aşırı şekerli geliyor bana tadı ama eşim çok sever o alınca azıcık tadına bakıyordumananas yemeyın , fazlasında düşük ile ilişkilendirilıyor.Hatta hamıleıkte 9 ayda son haftalarda bol bol ananas tukettırırler ananas cayı ıcırırler doğum olsun dıyeBearhug
İnşallah kuzummCanım benim çok teşekkür ederim o güzel dileklerin duaların için. Ay inşallah hepimiz birbirimize güzel haberler veririz en yakın zamanda
Amin inşallah çok teşekkür ederimYok ben de yapmadım test canım geçmiş olsun bu arada. İnşallah en kısa zamanda tadarsın bu duyguyuya tutmaya çalışıyorum kendimi test yapmamak için. En kötü iki ya da bir gün kalaya kadar kendimi tutmayı istiyorum
İlla gerekli diye bir şey yok canım destek olması amaçlı kullanıyoruz deneyebilirsin eğer bilinen bir rahatsızlığınız vs yoksa varsa mutlaka doktora danışmak gerek vitamin bile olsaGeçen ay yumurta takibi yapmıştı doktor yumurtalarda yumurtlamada sıkıntı yok demişti genede kullanmak gerekirmi acaba ovulasyon testi satan biri önermişti pempe kutusunuda eşim için
Hayır ayrıca kullanmıyorum çünkü folik asitin fazlası da zarar diyorlar günlük 400mcg alınması lazım o da zaten multivitamin içinde varpeki bunların dışında ayrıca folik asit kullanıyormusunz
Bende de 3 tane test var sıkacağım dişimi sokabildiğini yere kadarAmin inşallah çok teşekkür ederimumarım isteyen herkes en yakın zamanda yatsın bu duyguyu bende bat geçerse yapmayı düşünüyorum bakalım tutarım inşallah kendimi evde 5 tane test var
Folik asit bende kullanmıyorum çokta kullanmak istemiyorum. neyin Multivitaminini kullanıyorsunuz ya da neyi tavsiye edersinizİlla gerekli diye bir şey yok canım destek olması amaçlı kullanıyoruz deneyebilirsin eğer bilinen bir rahatsızlığınız vs yoksa varsa mutlaka doktora danışmak gerek vitamin bile olsa
Hayır ayrıca kullanmıyorum çünkü folik asitin fazlası da zarar diyorlar günlük 400mcg alınması lazım o da zaten multivitamin içinde var
Mfk çok duyuyorum canım, merak da ediyorum bu ayın takviyelerini geçen aydan almıştık elimdekiler bitince hala gebelik yoksa MFK ya bakacağım aslında bu ayki vitaminden de umutluyum ama bakalım inşallah gerek kalmaz.Mfk al canım ben düşük yaptım aldım kullanıyorum bebegin tutunması içinde adendo aldım
Aramıza hoş geldin canımFolik asit bende kullanmıyorum çokta kullanmak istemiyorum. neyin Multivitaminini kullanıyorsunuz ya da neyi tavsiye edersiniz
İnşallah canım çok sagol mfk kullanıpta hamile kalmayan yok canım ben çok inanıyorum olacak inşallah sende umarım mfk ya gerek kalmadan kalırsın hamileMfk çok duyuyorum canım, merak da ediyorum bu ayın takviyelerini geçen aydan almıştık elimdekiler bitince hala gebelik yoksa MFK ya bakacağım aslında bu ayki vitaminden de umutluyum ama bakalım inşallah gerek kalmaz.
Çok geçmiş olsun düşüğün için deAllah'ım bir daha yaşatmasın inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde yeniden gelir bebişin
Tutmak en doğrusu aslında çok erken başlayınca gerginlik çok daha fazla oluyoBende de 3 tane test var sıkacağım dişimi sokabildiğini yere kadar