- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 26
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.561
Yaaa inşallah çok teşekkür ederimAyy resmen geliyorum diyor hadi inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa inşallah çok teşekkür ederimAyy resmen geliyorum diyor hadi inşallah
Canım olmasa çıkmaz başka teslerde biri yanlış oldu diyelim hepsi mi yanlış hassasiyetleri de farklı hepsini bende de biri daha silik diğeri daha belirgin bakBu da az önce yaptıklarım. Yine birinde silik öbüründe bir şey göremiyorum. İkisi de artımed kutusundan ama Farklı paket. Hassas dereceleri mi Farklı acaba?
Gayet net var benceÜstteki sabah 6bucuk gibi yaptığım alttaki saat 11 i geçtikten sonra yaptığım testler
Bence güzel haberlerini alacaz inşallahhh bu arada geciktin mi sen karıstırıyorım herkesiKan vereceğim bugün dua edin Kızlar hakkımda hayırlısı olsun.
Negatifmiş malesef adet te gelmiyor geblikt yok artık adeti bekleyecem çatlamanın üstünden 15 gün geçti olsa çıkardı sanırımÇok teşekkür ederim
Ver canim mutlaka.Çok net görüyorum canım bir tanesinde. Öbüründe ben de göremiyorum. Kan vereceğim bugün
Canım hayırlısıyla gelsin kuzunNegatifmiş malesef adet te gelmiyor geblikt yok artık adeti bekleyecem çatlamanın üstünden 15 gün geçti olsa çıkardı sanırım
Güzel haberlerle gel inşallah canımmpozitifbiri Papatyamaviss trkn0709 Cey1an bebekheyecani ve diğer canlar, benim daha 9 günüm varbir kaç arkadaşınkine efekt yaptım, hatlar karıştı sanırım 15 ini bekliyorum test için
Senin gibiyim ama benim bata 6 gün varken başladı bel ağrılarım 4 gün çdür yaşıyorum, geldi sanıyorum dün lekelenme gibi oldum geliyor sandım ama 16 saat geçti hiç bir şey gelmedi. Sabah aşırı terledim yine perşembe günü de çok terlemiştim ama bu ondan daha çoktu. Anlamıyorum regli olacakmışım gibiyim. Bugün ateşte bi düştü bi çıktıBen de bu yüzden hamilelik hissediyor olabilirim. Sizin adete kaç gün kala başladı belirtileriniz ve ne hissettiniz genel olarak? Benim adetime 11 gün kala sancıyla başladı gece terlemelerim ateşlenmeler bel ağrısı sonrasında kesildi ama şuan 1 gün var adetime ve göğüslerim ağırlaştı birden hassaslaştı ve aşırı gaz sancım var ve içimde dönüp sıkıştırıyor resmen. Sizde de oldu mu böyle? Yani adet olcam heralde diorum bugün yine birden sancı ve göğüslerim şişince. Bu şekil olmuş muydu?
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla bebişin seninledirKan vereceğim bugün dua edin Kızlar hakkımda hayırlısı olsun.
Kuzum senin en baştaki testinin fotosu var mı ? Varsa atar mısınEvet canım hafif bordalaşana kadar bekle bence, bendede 2 gün Gölge çıktı, 3. Gün bordo çizgi gördüm, 1 günde öyle bekledim. Gittim kan verdim 63 olmuş anca. Şimdi varsa bile gitsen düşük bir rakam cikar, kafanı karıştırma hiç
Bugun olabılır yumurtlaman en dusuk ates yumurtlama çatlayınca yukselecek atesKızlar ya benim bugün inanılmaz sırtım yumurtalıklarım ağrıyor hatta kesin pik görürüm diyordum ovülasyon da ama öyle çıkmadı test malesef üşüttüm felanmı acaba adetim ayın 5 inde bitti
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah hayırlısıyla sağlıkla bebişin seninledir