Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ben de bu yüzden hamilelik hissediyor olabilirim. Sizin adete kaç gün kala başladı belirtileriniz ve ne hissettiniz genel olarak? Benim adetime 11 gün kala sancıyla başladı gece terlemelerim ateşlenmeler bel ağrısı sonrasında kesildi ama şuan 1 gün var adetime ve göğüslerim ağırlaştı birden hassaslaştı ve aşırı gaz sancım var ve içimde dönüp sıkıştırıyor resmen. Sizde de oldu mu böyle? Yani adet olcam heralde diorum bugün yine birden sancı ve göğüslerim şişince. Bu şekil olmuş muydu?

Nasip tamamen canım bende işe yaradı klomen hamileliğimde çok güzel ilerledi ama 37.haftada kaybettim. Yani Allah her şeyin hayırlısını veriyor bizim hakkımızda da hayırlı ne ise o olsun. Bazen vermesi bazen de vermemesi hayırlı

Aynen oyle nasip.. herseyin degerlerin normal olup olmaması tamamen nasip yani zatn hep hayırlıysa olsun değilse olmasn diye dua ediyorum Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı kaderi bahtı güzel kendi güzel evlatlar nasip etsin

Teste gerek kalmadı diyip iki test yapmam peki:) ikisi de artımed marka. Yine gölge görünüyor bana bugün. Yerleşemeyen gidiyor galiba, ateş düştü çünkü.Atıyorum :) Papatyamaviss pozitifbiri T TASUU @Deepblues

Eklentiler

• C3086018-CB08-450C-9EE0-837063209A9E.jpeg
    147,5 KB · Görüntüleme: 93
  • B34DC0C9-D1C4-42D5-BCB1-E96941D7CE93.jpeg
    150,6 KB · Görüntüleme: 96
Biraz durunca daha da belirginleştiler kafayı yemediysem iki testte de ben hafif çizgi görüyorum. Dün hiçbir şey yoktu yaptığım testte. Sıfırdı. siz biliyorsunuz attım buraya. Ama bugün deateşim düştü ne demek oluyor anlamıyorum. Bu kadar geç yerleşme düşüşü olur mu? Şimdi uyuyacağım uyanınca bir test daha yapacağım. Yeter daaaa hep muallak hep muallak. Papatyamaviss pozitifbiri @Deepblues T TASUU trkn0709

Eklentiler

• 74ABBAEE-D932-429E-966E-892141065FFA.jpeg
    203 KB · Görüntüleme: 93
  • D103BB5A-FD43-4102-9A4B-B32CF36B61D8.jpeg
    63 KB · Görüntüleme: 91
  • FC122768-EE0B-4B24-9AD7-B87A23B39ED0.jpeg
    54 KB · Görüntüleme: 90
Ay bende görüyorum testlerinde

Ayy bende görüyorum

Adendo etkili oldu mu acaba sizde

Günaydın kızlar bu da benden. Üstten alta Çarşamba perşembe ve pazar. Diğerleri sanki beklediği için soldu gibi hissediyorum yine rahatlayamadım derbeder bir balık burcuyum
Eki Görüntüle 3175024
Kurudukça soldu gibi geliyorsa diğer testlerin fotoğraflarıyla alt alta koy canım için rahatlar o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…