- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.381
Ay Allah mı söyletti neBenim mi? 2. Gebelik olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay Allah mı söyletti neBenim mi? 2. Gebelik olacak
Valla bilmiyorum adetim neden öyle oldu..kist konusunda hiç düşünmek bile istemiyorum..birde başıma o gelmesin.Ben kürtajdan sonraki düzensizlik diye yorumluyorum..Evet ilaç içmeyi alışkanlık haline getirmemek lazım. Dediğim şurup çok etkili galiba bazen gebelere de veriyor doktor ama emin değilim sormadım hiç. Sen niye adet olmadin ya. Kist olmadı insallah
Hadi inşallah Allah kucaklarımızı doldursunAy Allah mı söyletti ne
Hayırlısıyla nasip olur inşAllahBenim ilk o yüzden fazla heyecanlıyım
Amin inşallah hepimize versin çok istiyorumHayırlısıyla nasip olur inşAllah
Gebelik olsa çıkardi diye düşünüyorum. Neyse güzel düşünelim belki de stres kaynaklıdır, jel mi deneyecen bu ay? Ben dün test yaptım az çizgi vardı zor gorunuyordu. bugün gitti çizgi demek iğnenin etkisi kalmadi. Yarın 11.gun bitecek yapmaktan vazgeçtim galiba çıkmayacak diye ödüm kopuyorValla bilmiyorum adetim neden öyle oldu..kist konusunda hiç düşünmek bile istemiyorum..birde başıma o gelmesin.Ben kürtajdan sonraki düzensizlik diye yorumluyorum..
Yaaa ben senin testini görmedimkiKuzum korkma yap yine..inan olucak bak.Bu ay jel ve ovu testlerim var onlarla birlikte denemek istiyorum..kendime söz verdim her akşam elimde su yürüyüş yapıcam..ben öyle hamile kalmıştım..Gebelik olsa çıkardi diye düşünüyorum. Neyse güzel düşünelim belki de stres kaynaklıdır, jel mi deneyecen bu ay? Ben dün test yaptım az çizgi vardı zor gorunuyordu. bugün gitti çizgi demek iğnenin etkisi kalmadi. Yarın 11.gun bitecek yapmaktan vazgeçtim galiba çıkmayacak diye ödüm kopuyor
Sizn yaş kaç bilmiyorm ama benm biraz yaşta var 38 yaşındaym 1 yıllık evliyim 2 ay önce klomen catlatma yaptm kist oldu önümüzdeki ay gidicem bakalm doktora bir sorunda yok ama artık ya stres yada nasip kısmet diyormBen hiç korunmadım ilk 3 yıl olmadı (çok sık ilişki yaşamıyorduk iş yoğunluğundan dolayı ayda 2 3 kez)ve bu durum umrumda değildi amaan nasılsa bir gün olur diyordum sonra bir gün doktora kist için kontrole gittim beni çocuk için çalışmalara başlamaya ikna etti kimse başaramamıştı bunu ailede. Neyse sabırsız olduğum için seçeneklerden klomen ve çatlatma iğnesi yöntemini denemek istedim o ay hamile kaldım. Annelik duygusunu kucağıma alamadan yaşadım şimdi ölüp bitiyorum resmen tekrar anne olabilmek için En kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla hepimize nasip olur inşAllah
Hiç duymamıştımEbru ceylanin adet söktürücü masajı var youtu da sokulemeyen adeti söküyor
Atmadım buraya kuzum ama iğne etkisi biliyorum. Koyuluğu takıp etmek için yapacaktım bugün çizgi olmayınca vazgeçtim bu ay senin için güzel olsun inşallah canım. Dört gözle bekliyorum vallahi haberini. Burdaki herkesin de olsun tek tekYaaa ben senin testini görmedimkiKuzum korkma yap yine..inan olucak bak.Bu ay jel ve ovu testlerim var onlarla birlikte denemek istiyorum..kendime söz verdim her akşam elimde su yürüyüş yapıcam..ben öyle hamile kalmıştım..
Meryem suresi canım 3 aydır okuyorum ben. Her gün bir tane. Oğluma da okuduğum ay hamile kalmıştımKızlar gebelik için okunan bir sure vardı neydi o bilen var mı?
Ayyy Amin canım.Allah kalbine göre versin canımİsteyen her kesin olsun canım..bazen yoruluyoruz..ama devam etmek zorundayız çocuk için.İğne etkisi oluyor canım evet..dur bakalım yarın bir test yap korkma..olmasa Allah korusun ikincini yaparken mfk urünlerinde azoperm var..onu al eşin için mutlaka.Atmadım buraya kuzum ama iğne etkisi biliyorum. Koyuluğu takıp etmek için yapacaktım bugün çizgi olmayınca vazgeçtim bu ay senin için güzel olsun inşallah canım. Dört gözle bekliyorum vallahi haberini. Burdaki herkesin de olsun tek tek
Amin canım sağol Eşim hayatta kullanmaz öyle şeyler bu ay tutmazsa ara verecez değerlerini düzeltmek için. Başka doktora gidecem prof. var burda belki onda bı aşılama daha denerim ama içimden bı ses diyor bu ay tutmasa diğer aylar kendiliğinden olabilir belkiAyyy Amin canım.Allah kalbine göre versin canımİsteyen her kesin olsun canım..bazen yoruluyoruz..ama devam etmek zorundayız çocuk için.İğne etkisi oluyor canım evet..dur bakalım yarın bir test yap korkma..olmasa Allah korusun ikincini yaparken mfk urünlerinde azoperm var..onu al eşin için mutlaka.
Ama değerleri düzeltmek için doktor yine ilaç yazıcak..sonuçta bu da bir ilaç..kürden iyi yani..eşime kür içiremem hayatdaBelkide hamişsin canım..beklicez görücezAmin canım sağol Eşim hayatta kullanmaz öyle şeyler bu ay tutmazsa ara verecez değerlerini düzeltmek için. Başka doktora gidecem prof. var burda belki onda bı aşılama daha denerim ama içimden bı ses diyor bu ay tutmasa diğer aylar kendiliğinden olabilir belki
O dediğin şey macun gibi mi ? Ben öyle sandım, hapsa bakayım kullanabilir onu. Belki de ama olmasa da uzulmicem hayırlısı olsunAma değerleri düzeltmek için doktor yine ilaç yazıcak..sonuçta bu da bir ilaç..kürden iyi yani..eşime kür içiremem hayatdaBelkide hamişsin canım..beklicez görücez
Hap canım..macun benimkide kullanmaz..onu kullanıb sonra değerleri çok yüksek çıkanlar var..ondan bende aldım eşime.O dediğin şey macun gibi mi ? Ben öyle sandım, hapsa bakayım kullanabilir onu. Belki de ama olmasa da uzulmicem hayırlısı olsun
Tamam canim bakacamHap canım..macun benimkide kullanmaz..onu kullanıb sonra değerleri çok yüksek çıkanlar var..ondan bende aldım eşime.
Aa evet canım saol, tam olarak ne içindi bu sure okusam bebeğimi korur mu, internetten bulayım belki içime ferahlık verirMeryem suresi mi?