- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 26
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.441
Düzelttim canım şimdi gözüküyor muResim yok canim
Canım daha var zaten adetine inşallah vardırnBenim de testlerim tertemizkalbim ağzımda attı resmen. Neyse regl gelene kadar teste devam
11.gün olsa olsa böyle gözükür kuzum zatenEmin olamamakla birlikte..bugün aşılamanin 11.gunu bitti. Varsa kesin çizgi görürüm dedim ama filtre yapınca varla yok arası bişey var gibi gözle bakınca da öyle. Belki de yok
Gördüm canim farklı olan testte varDüzelttim canım şimdi gözüküyor mu
Teşekkür ederim canımGördüm canim farklı olan testte var
Gözün aydin
Maşallah canım koyulaşmış darısıda bizlere inşallahGünaydın kızlar bu da benden. Üstten alta Çarşamba perşembe ve pazar. Diğerleri sanki beklediği için soldu gibi hissediyorum yine rahatlayamadım derbeder bir balık burcuyum
Eki Görüntüle 3175024
Filtresiz olmayınca yoktur dedim ama şuan karışığım11.gün olsa olsa böyle gözükür kuzum zaten
Canım çok hafif görüyorum inşallah vardır yarın tekrar yap daha belli olurkızlar bat 3 gün geçti demin yaptım ama ilk idrarla değil sizce negatifmi
Canım gayet net görünüyorum inşallah vardıe yarın terkar yapEmin olamamakla birlikte..bugün aşılamanin 11.gunu bitti. Varsa kesin çizgi görürüm dedim ama filtre yapınca varla yok arası bişey var gibi gözle bakınca da öyle. Belki de yok
Mecbur yarını beklicemCanım gayet net görünüyorum inşallah vardıe yarın terkar yap
Bar bebısımKızlar üsteki dün yaptığım alttaki ikiyi bugün yaptım başka bir marka daha yaptım çok heyecanlıyım ya
Düşükten sonra aldım canım hamile kaldıgımda kullanmamıştım aklıma gelmedi düşük olacagı yeni kullanıyorum henüz hamile kalmadan yani inşallah faydasını görürümAdendo etkili oldu mu acaba sizde
Teşekkür ederim canım seninkide yarın daha belirgin olur inşallahMecbur yarını bekliceminşallah canım sağol. Seninkiler de bariz belli
Çok teşekkür ederim canım benim
Var canım gözüküyorEmin olamamakla birlikte..bugün aşılamanin 11.gunu bitti. Varsa kesin çizgi görürüm dedim ama filtre yapınca varla yok arası bişey var gibi gözle bakınca da öyle. Belki de yok
Aaa hayırlı olsun canım benim saglıkla ilerlelesin inşallahÇok teşekkür ederim canım benim