- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.361
Beta erken yumurtlayanda hep daha yüksek çıkıyor sonuçta. Amaan sonuç olarak y kromozomu etkiliyor o da anca ultrasonda gösterince belirleniyorValla bana çok saçma geldi betayla tahmin edilmesi yine de merak ettim
İnşallah canım ya pek güvenmiyorum teste. Almaya da yaşıyorum burda kan veremiyorsun öyle yoksa gitmiştim bugün kan vermeye günlük testle kendim takip edicem bakalımEvet gördüm bence sende hamilesin ama biraz daha bekle sonra gidip kan testi ver ay hadi inş bebeğin seninledir
20 yaşlarda olan ağrılar vardır bir kaç günlük sonradan hiç ağrım olmazdı benim..adet öncesi 1 gün çok hafif sızlıyordu hemen biliyordum ki adet olucam..ama şimdi resmen ağrıdan duramadım..ilacı midem için içtim kaynanam gildeydim onlar verdiMide rahatsızlığın var mı normalde bide ilacı ne için içtin?
Yumurtlama gününü biliyor musun? Benim yarın yumurtlamadan sonraki 9. Günüm başlayacağım testeErken olmaz mı yarın yapsam test
Öyle diyen de varYüksekse kız oluyor diye duymuştum canım ama allah bilir
Betayla anlaşılsa ultrason niye var dimiBeta erken yumurtlayanda hep daha yüksek çıkıyor sonuçta. Amaan sonuç olarak y kromozomu etkiliyor o da anca ultrasonda gösterince belirleniyor
Bende ılık süt içerim canım geçmesi için ondan dolayı hamile kalsam hiç anlamam sadece gögüslerim büyürse anlarım çünkü normalde hiç büyümez küçükler kendileriBundan önce canım bendede 1 gün çok hafif olurdu..ama bu defa resmen duramadım ağrıdan..ne iyi geliyorsa ondan yedim şimdi hafiflemiş..mide bulantım zaten bendede hep oluyor..
Ben 9. Günü silik görmüştüm inşallah sende görürsün canımYumurtlama gününü biliyor musun? Benim yarın yumurtlamadan sonraki 9. Günüm başlayacağım teste
Rahat kafaya nasıl ulasicaz bakalmAah ah bende ilk gebeliğimde bu kafadaydım şimdi yerinde yeller esiyorfelaket senaryolarıyla yaşıyorum
Hem umudum yok hem heyecanlıyımBen 9. Günü silik görmüştüm inşallah sende görürsün canım
Yumurtlama gününü biliyor musun? Benim yarın yumurtlamadan sonraki 9. Günüm başlayacağım teste
Ne ilaciydi ağrı kesici hap falan mı ? Mide için gaviscon şurup çok iyi geliyor bende reflü var. Ağrı kesici hapları içme zarar verirsin20 yaşlarda olan ağrılar vardır bir kaç günlük sonradan hiç ağrım olmazdı benim..adet öncesi 1 gün çok hafif sızlıyordu hemen biliyordum ki adet olucam..ama şimdi resmen ağrıdan duramadım..ilacı midem için içtim kaynanam gildeydim onlar verdi
Ya kuzum ben zaten belirti hiç aramıyorum..ben hamile kalarken aynen adet belirtileri vardır bende..farklı bir şey görmedim ben..4 haftada mide bulantılarım oldu..o da çok hafif krekerle bastırıyordum.Karbonat suyla iyi geliyor mide için..sütde iyi..ıhlamur bile diyorlar iyi geliyormuş.muz elmaBende ılık süt içerim canım geçmesi için ondan dolayı hamile kalsam hiç anlamam sadece gögüslerim büyürse anlarım çünkü normalde hiç büyümez küçükler kendileri
Ben mucizelere inanırım canım allah isterse olur içini ferah tut kuzumHem umudum yok hem heyecanlıyımolursa mucize olur benim için
Ağrı kesiciydi ama o kadarda kesmediki..ben sonra meyve filan yedimki hafiflesin.Zaten kuzum yani çok ilaç kullanmayı sevmem..bu mfk ürünleride resmen yordu beni..elimde olanları bitiricem..eşimde diyor bizi mahv etdi ilaçlar..Ne ilaciydi ağrı kesici hap falan mı ? Mide için gaviscon şurup çok iyi geliyor bende reflü var. Ağrı kesici hapları içme zarar verirsin
Ben hiç korunmadım ilk 3 yıl olmadı (çok sık ilişki yaşamıyorduk iş yoğunluğundan dolayı ayda 2 3 kez)ve bu durum umrumda değildi amaan nasılsa bir gün olur diyordum sonra bir gün doktora kist için kontrole gittim beni çocuk için çalışmalara başlamaya ikna etti kimse başaramamıştı bunu ailede. Neyse sabırsız olduğum için seçeneklerden klomen ve çatlatma iğnesi yöntemini denemek istedim o ay hamile kaldım. Annelik duygusunu kucağıma alamadan yaşadım şimdi ölüp bitiyorum resmen tekrar anne olabilmek içinRahat kafaya nasıl ulasicaz bakalm
İnşAllah canımBen mucizelere inanırım canım allah isterse olur içini ferah tut kuzum
Benim mi? 2. Gebelik olacakİlk gebelik mi 2. mi?
Evet ilaç içmeyi alışkanlık haline getirmemek lazım. Dediğim şurup çok etkili galiba bazen gebelere de veriyor doktor ama emin değilim sormadım hiç. Sen niye adet olmadin ya. Kist olmadı insallahAğrı kesiciydi ama o kadarda kesmediki..ben sonra meyve filan yedimki hafiflesin.Zaten kuzum yani çok ilaç kullanmayı sevmem..bu mfk ürünleride resmen yordu beni..elimde olanları bitiricem..eşimde diyor bizi mahv etdi ilaçlar..