Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Evet gördüm bence sende hamilesin ama biraz daha bekle sonra gidip kan testi ver ay hadi inş bebeğin seninledir
İnşallah canım ya pek güvenmiyorum teste. Almaya da yaşıyorum burda kan veremiyorsun öyle yoksa gitmiştim bugün kan vermeye günlük testle kendim takip edicem bakalım

Mide rahatsızlığın var mı normalde bide ilacı ne için içtin?
20 yaşlarda olan ağrılar vardır bir kaç günlük sonradan hiç ağrım olmazdı benim..adet öncesi 1 gün çok hafif sızlıyordu hemen biliyordum ki adet olucam..ama şimdi resmen ağrıdan duramadım..ilacı midem için içtim kaynanam gildeydim onlar verdi

Bundan önce canım bendede 1 gün çok hafif olurdu..ama bu defa resmen duramadım ağrıdan..ne iyi geliyorsa ondan yedim şimdi hafiflemiş..mide bulantım zaten bendede hep oluyor..
Bende ılık süt içerim canım geçmesi için ondan dolayı hamile kalsam hiç anlamam sadece gögüslerim büyürse anlarım çünkü normalde hiç büyümez küçükler kendileri

Ne ilaciydi ağrı kesici hap falan mı ? Mide için gaviscon şurup çok iyi geliyor bende reflü var. Ağrı kesici hapları içme zarar verirsin

Bende ılık süt içerim canım geçmesi için ondan dolayı hamile kalsam hiç anlamam sadece gögüslerim büyürse anlarım çünkü normalde hiç büyümez küçükler kendileri
Ya kuzum ben zaten belirti hiç aramıyorum..ben hamile kalarken aynen adet belirtileri vardır bende..farklı bir şey görmedim ben..4 haftada mide bulantılarım oldu..o da çok hafif krekerle bastırıyordum.Karbonat suyla iyi geliyor mide için..sütde iyi..ıhlamur bile diyorlar iyi geliyormuş.muz elma

Ne ilaciydi ağrı kesici hap falan mı ? Mide için gaviscon şurup çok iyi geliyor bende reflü var. Ağrı kesici hapları içme zarar verirsin
Ağrı kesiciydi ama o kadarda kesmediki..ben sonra meyve filan yedimki hafiflesin.Zaten kuzum yani çok ilaç kullanmayı sevmem..bu mfk ürünleride resmen yordu beni..elimde olanları bitiricem..eşimde diyor bizi mahv etdi ilaçlar..

Rahat kafaya nasıl ulasicaz bakalm
Ben hiç korunmadım ilk 3 yıl olmadı (çok sık ilişki yaşamıyorduk iş yoğunluğundan dolayı ayda 2 3 kez)ve bu durum umrumda değildi amaan nasılsa bir gün olur diyordum sonra bir gün doktora kist için kontrole gittim beni çocuk için çalışmalara başlamaya ikna etti kimse başaramamıştı bunu ailede. Neyse sabırsız olduğum için seçeneklerden klomen ve çatlatma iğnesi yöntemini denemek istedim o ay hamile kaldım. Annelik duygusunu kucağıma alamadan yaşadım şimdi ölüp bitiyorum resmen tekrar anne olabilmek için En kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla hepimize nasip olur inşAllah

Evet ilaç içmeyi alışkanlık haline getirmemek lazım. Dediğim şurup çok etkili galiba bazen gebelere de veriyor doktor ama emin değilim sormadım hiç. Sen niye adet olmadin ya. Kist olmadı insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…