- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.341
Aah ah bende ilk gebeliğimde bu kafadaydım şimdi yerinde yeller esiyorAynen relax kafa relax vücut bazı arkadaşlar o kadar rahat ki Yumrtlama ne test ne haberleri yok
Ebru ceylanin adet söktürücü masajı var youtu da sokulemeyen adeti söküyorO ne oluyor canım bilgim yok o yuzden yardımcı olamıyorum
Demek ki vakti var daha canım vazgeçmeden devamAnladım canımbende adet bir gün gecikti bu ay çörekotu bal tarçın kullandım ama teste negatif
en yapcam bat 2 gün gecikti
Bence ağır ağır başlıyor bende 2 gün bu şekil oldu sonra söküldüCevap verecek olan yok mu?? Adet söktürücü masaj yapsam mı acaba sokulemedigi için mi böyle
Meryem suresi mi?Kızlar gebelik için okunan bir sure vardı neydi o bilen var mı?
Batımız aynıBende geç geldim ama yerimi alayım sat:24 bat:18
Evet gördüm bence sende hamilesin ama biraz daha bekle sonra gidip kan testi ver ay hadi inş bebeğin seninledirBenimde 12gün önce başladı bu sefer adetime ve hala aynı ağrıyor hiç azalmadı ağrısı bugün 5günüm. Normalde yavaş yavaş azalırdı göğüs ağrım. test yaptım çizgi çıktı gördün mü bilmiyorum batıma daha 8gün var ama teste güvenemiyorum tabi
Ben bata 2 kala kan testinde 47 ile öğrendim erkekti. 2 gün kala için çokta yüksek bir değer değildi benceKızlar betanın cinsiyetle alakası var mı düşükse kız yüksekse erkek olur diyolar tecrübe edeniniz var mı
Neyse bari olup bitsin de yeni bir aya yeni bir umut olsunBence ağır ağır başlıyor bende 2 gün bu şekil oldu sonra söküldü
Bende adetten önce hem mide agrısı hemde bulamtı olur canım hemde 10 öncesinden başlar mide agrım hımmm adetim yaklaştı derim hepKızlar adet öncesi mide ağrısı yaşayan olmuşmu?ilk defa bu kadar mide ağrısı yaşıyorum..korkmaya başladım
Mide rahatsızlığın var mı normalde bide ilacı ne için içtin?Kızlar adet öncesi mide ağrısı yaşayan olmuşmu?ilk defa bu kadar mide ağrısı yaşıyorum..korkmaya başladım
Valla bana çok saçma geldi betayla tahmin edilmesi yine de merak ettimBen bata 2 kala kan testinde 47 ile öğrendim erkekti. 2 gün kala için çokta yüksek bir değer değildi bence
Canım ümitlendirmek istemiyorum ama belki yerleşme kanamasıdır adet tarihinden önce olur zaten inşallah öyledir ve öyleyse zaten daha çıkmaz önce yerleşir kana bulaşır sonra idrara hakkında hayırlısı olsun inşallahHiç stres yapmadım aslında çokta belirtisi olmadan gelen bir adet oldu çok farklı yaşıyorum bu defa erken geldi beklenen 14 15 i falandı dongum 35 gün 30 . Gun de geldi
Meryem suresini okuyorlar genelde canımKızlar gebelik için okunan bir sure vardı neydi o bilen var mı?
Bundan önce canım bendede 1 gün çok hafif olurdu..ama bu defa resmen duramadım ağrıdan..ne iyi geliyorsa ondan yedim şimdi hafiflemiş..mide bulantım zaten bendede hep oluyor..Bende adetten önce hem mide agrısı hemde bulamtı olur canım hemde 10 öncesinden başlar mide agrım hımmm adetim yaklaştı derim hep
Yüksekse kız oluyor diye duymuştum canım ama allah bilirKızlar betanın cinsiyetle alakası var mı düşükse kız yüksekse erkek olur diyolar tecrübe edeniniz var mı